Tyrkiet i sommerferien: 10 hoteller med all inclusive i topklasse

100 % tryghed - ha' fly, hotel og transport ordnet hjemmefra

All inclusive er en af de mest populære ferieformer overhovedet. Især børnefamilierne har taget konceptet til sig som en god måde at holde styr på budgettet og samtidig kan både børn og voksne få alt det mad og drikke de kan ønske sig.

Et af de steder all inclusive er mest udbredt er i Tyrkiet, hvor tusindvis af hoteller tilbyder konceptet. Det er dog værd at se sig godt for inden man vælger hotel til familieferien, da mange steder har mere fokus på kvantitet fremfor kvalitet.

Det behøver du dog ikke bekymre dig om på disse 10 all inclusive hoteller i Tyrkiet, der ikke blot tilbyder mad og drikke ad libitum, men også en lang række faciliteter som wellness, lækre swimmingpools og flere barer og restauranter. Nogle har også børneklub, sportsaktiviteter og endda vandrutsjebaner.

Vil I have en ferie uden bekymringer med alt inkluderet, så tag med Danmarks hurtigst voksende rejsebureau Sunweb, hvor fly, transport og hotel er med i prisen. Det bliver ikke nemmere at tage familien med på ferie!

 

Aquasis Deluxe Resort & Spa – Bodrum

Tidligere gæsters karakter: 8,6/10
“Dejligt hotel og hjælpsomme medarbejdere. Har været der 4 gange og næste ferie er allerede bestilt”

Her bor I på et forholdsvis nybygget luksushotel ved stranden. Aquasis har flere gigantiske poolanlæg og eget vandland med hele ni rutsjebaner. Værelserne er moderne (plads til 5 personer) og der er mulighed for at bo med direkte adgang til poolen. Hotellet har masser af aktiviteter og underholdning samt en række faciliteter som wellnessområde og flere barer og restauranter.

Se meget mere om Aquasis Deluxe Resort & Spa >

 

Hotel Panorama – Alanya

Tidligere gæsters karakter: 9,2/10
“Den bedste service – meget smilende personale”

Ved øststranden i Alanya ligger det populære Hotel Panorama. Det er et sted med mange tilbagevendende gæster, der kan nyde godt af faciliteter som hamam, wellnessområde, swimmingpool, 3 barer og 2 restauranter. Værelserne har plads til 4 personer og er udstyret med bl.a. tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og møbleret balkon/terrasse.

Se meget mere om Hotel Panorama >

 

Hotel Golden Rock Beach – Marmaris

Tidligere gæsters karakter: 9,1/10
“Vi havde en rigtig god ferie!”

Det indbydende Hotel Golden Rock Beach ligger ved stranden i Marmaris og har især mange danske gæster. De kan nyde godt af bl.a. swimmingpool, 3 barer, 3 restauranter og et veludstyret fitnessrum. Til børnene er der både miniklub og vandrutsjebane. Hotellet arrangerer desuden aktiviteter og underholdning.

Se meget mere om Hotel Golden Rock Beach >

 

Hotel Side Crown Charm Palace – Side

Tidligere gæsters karakter: 9,0/10
“Et fantastisk velbeliggende hotel når man elsker badeferie. Søde og venlige hotelmedarbejdere”

Større hotel i Side, der ligger ca. 300 meter fra stranden. Her finder du store pools med flere vandrutsjebaner. Crown Charm Palace tilbyder også wellness, 5 barer og 4 restauranter. For børnene er der legeplads og miniklub. Der er mulighed for at booke værelser med plads til fire personer. Hotellet ligger i øvrigt i forbindelse med en bazar, hvor du kan gøre gode indkøb.

Se meget mere om Hotel Side Crown Charm Palace >

 

Hotel Salmakis Beach Resort – Bodrum

Tidligere gæsters karakter: 7,9/10
“Super dejligt hotel – flot, rent og ordentligt”

Lyst og venligt hotel med smuk udsigt over havet. Salmakis Beach Resort har et lækkert poolområde med separat børnepool. Du finder også faciliteter som fitness, jazuzzi, wellnesscenter (med spa) og flere barer og restauranter. For de mindste er der miniklub og legeplads.

Se meget mere om Hotel Salmakis Beach Resort  >

 

Hotel Mary Palace Resort & Spa – Side

Tidligere gæsters karakter: 9,2/10
“Rigtig fint og flot hotel, intet at klage over”

På Hotel Mary Palace Resort & Spa er hele familien sikret en skøn ferie. Hotellet er nybygget og ligger i gåafstand til stranden. Her er bla. et dejligt spaområde, flere pools med vandrutsjebaner, 5 barer og 3 restauranter, hvor der både er buffet og á la carte inkluderet.. Der er mulighed for at booke værelser med plads til fire personer.

Se meget mere om Hotel Mary Palace Resort & Spa >

 

Hotel Villa Side Residence – Side

Tidligere gæsters karakter: 9,2/10
“Alt var supergodt, næsten helt perfekt , stor ros til Sunweb også, har slet ikke noget som helst at klage over”

Større hotel med et stort poolområde, der har flere vandrutsjebaner. Villa Side Residence er et rigtig godt familiehotel, hvor de mindste bl.a. har børnepool og miniklub. De voksne kan f.eks. nyde spa- og wellnessfaciliterne eller snuppe en drinks i én af barerne. Der er shuttlebus til stranden (ca. 300 meter).

Se meget mere om Hotel Side Villa Residence  >

 

Hotel Glamour Resort & Spa – Side

Tidligere gæsters karakter: 8,1/10
“Superlækkert hotel og et dejligt stort værelse”

Det skønne 5-stjernede Hotel Glamour Resort & Spa ligger i Side med gåafstand til stranden. Hotellet har en læng række faciliteter som f.eks. Wellnesscenter, 3 restauranter, 6 barer,  Swimmingpool og 3 vandrutsjebaner. Der er værelser med plads til 4 – helt perfekt til familieferien.

Se meget mere om Hotel Glamour Resort & Spa  >

 

Hotel Pasa Beach – Marmaris

Tidligere gæsters karakter: 8,7/10
“Superhotel lige ved stranden. Kunne ikke være bedre”

Ved stranden i udkanten af Marmaris tilbyder Hotel Pasa Beach en familieferie i dejlige rammer. Her er bl.a. bar, restaurant, fitness, 2 swimmingpools og underholdning for de mindste, der også kan prøve de sjove vandrutsjebaner. På værelserne er der tv, minibar, pengeskab, elkedel og møbleret balkon.

Se meget mere om Hotel Pasa Beach  >

 

Xperience Hotel Arcanus Side Resort – Side

Tidligere gæsters karakter: 8,8/10
“Så flot overalt. Hurtig indkvartering, fine værelser og overdådige restauranter, hvor vi aldrig oplevede tømte fade”

Xperience Hotel Arcanus ligger lige ud til stranden og har værelser til 4 personer. Her er der masser af aktiviteter og danske guider. Af faciliteter tilbyder hotellet bl.a. fitness, wellness, 5 barer og 4 restauranter med á la carte. Til de mindste er der miniklub og sjove vandrutsjebaner.

Se meget mere om Arcanus Side Resort >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*