8 skønne beach clubs på Mallorca

Coole steder at nyde dagen på Mallorca

Mallorca byder på masser af fest og farver. Engang var de berømte grisefester centrum for øens aften- og natteliv, men i dag kan du finde alle former for pubs, barer, klubber og diskoteker.

Vandhuller og mulighed for at danse natten lang er der nok af, men her skal det primært handle om Mallorcas bedste barer og beach clubs, der er endnu et bevis på, at den populære ø er i konstant udvikling og igen og igen formår at tiltrække et nyt publikum.

Inden du tjekker vores forslag til gode steder at snuppe en drinks og tilbringe dagen i skønne omgivelser, så skal vi da lige anbefale vores Mallorca rejseguide, og indlægget Hvor skal du bo på Mallorca?, hvor du kan blive lidt klogere på de mest populære turistområder.

1. UM Beach House – Puerto Portals

UM Beach House er en chic beach club tæt på marinaen i Puerto Portals. Stedet er smagfuldt designet med brede solsenge rundt om den indbydende swimmingpool. Du kan få et pænt udvalg af drinks og cocktails, mens du slapper af og lytter til den residerende dj, der primært spiller tribal.

Der er også mulighed for at spise på UM Beach House. Der er to menuer – en for poolområdet og en for hovedrestauranten, hvor du kan spise med flot udsigt over Middelhavet.

UM Beach House hører ikke til de billigste steder at tilbringe dagen, men både service og omgivelser er i top. Det er en god idé at reservere bord/solsenge i forvejen i højsæsonen. Se mere om events, priser, reservation og åbningstider på umbeachhouse.com.

2. Cafe del Mar Beach Club – Magaluf

Cafe del Mar i Magaluf er en del af Wave House-komplekset. Her er det dagsaktiviteterne og den gode restaurant, der er i fokus. Stedet har swimmingpool, loungeområde og barer med bløde sofaer.

Selve poolen med solsenge lukker kl. 18.30 hvorefter Cafe del Mar omdannes til chillouområde. Det er således ikke et fest-til-langt-ud-på natten sted. Vil du bo tæt på Cafe del Mar, så booker du selvfølgelig værelse på Sol Wave House.

Wave House er i øvrigt berømt for sine pools med bølgemaskiner, der kan lave konstante bølger og efterligne nogle af de mest berømte surfsteder i verden. Surfere valfarter til klubben, der er den eneste af sin slags i Europa

3. Nikki Beach – Magaluf

Som så mange andre steder i verden er Nikki Beach Club også her jet-setternes favorit. Med den lækre og gennemførte hvide stil skiller denne filial af verdens mest berømte beach club-kæde sig ikke ud fra konceptet.

Dvs. lækre omgivelser, lounge, chillout, champagne, god musik, farvestrålende cocktails og smukke mennesker. Stedet har selvfølgelig privat strand og et dedikeret team, der står klar til at arrangere en eventuel mærkedag.

I løbet af sæsonen afholdes også forskellige events og temadage. Som du nok har gættet, så er Nikki Beach Club et hipt sted, hvor dresscoden er såkaldt beach chic.

mallorca beach clubs
En kølig drink ved poolkanten

4. Ponderosa Beach – Playa del Muro

Ponderosa Beach kalder sig selv en next level chiringuito, der er den klassiske enkele strandbar, som findes overalt i Spanien. Og jo, der er skruet en hel del op for lækkerheden på Ponderosa Beach, der ligger lige ud til den fantastiske Playa del Muro.

Den rustikke indretning er supercool og med til at skabe en atmosfære af en original chiringuito. Stedet arrangerer forskellige events, og om sommeren spiller dj’s tidens rytmer – primært i weekenden

Ponderosa er kendt for sin gode mad, hvor man bruger lokale råvarer til de lækre retter. Paella, salater og frisk fisk og skaldyr er nogle af de ting, du kan finde på menukortet. Ponderosa Beach har åbent fra kl. 9-19 i sommersæsonen.

5. Zhero Boathouse – Magaluf

På stranden i Magaluf ligger den hippe Zhero Boathouse, der tilbyder hele den klassiske beach club-pakke. Dvs. pool, solsenge, chillioutmusik, drinks og cocktails og mulighed for at få noget at spise.

Restauranten tilbyder bl.a. et bredt udvalg af tapas, men også salater og frisk fisk og skaldyr. Zhero Boathouse er selvfølgelig i cool design og du har mulighed for at reservere plads i både beach club og restaurant.

Zhero har flere venues på Mallorca, bl.a. en beach club i Palma, men Zhero Boathouse er i vores øjne klart det hyggeligste af dem. Det er et sted, du kan tilbringe hele dagen, hvsi altså budgettet er til det.

6. Purobeach Club – Illetas

Ok, Nikki Beach får mere end kamp til stregen af Purobeach, når det gælder om at tiltrække den hippe crowd. Den eksklusive beach club er gennemført til mindste detalje og stedets livsstilskoncept, Oasis del Mar, tilbyder alt fra yoga og lounge til lækre drinks og salg af modetøj.

Om dagen kan du slappe af ved poolen til lyden af rolig musik, og når du har nydt solnedgangen, der betragtes som Mallorcas bedste, åbnes der op for fest til langt ud på natten.

Purobeach har klubber og hoteller flere steder i verden. På Mallorca er der udover klubben i Illetas også en i Palma. Her har kæden også et lækkert hotel indrettet i en flot bygning fra 1700-tallet. Se mere om hotellet her.

7. Amrum Beach Club – Arenal

Amrum Beach Club er lidt mere nede på jorden. Her er man mere familieorienteret fint illustreret ved den gode tilhørende minigolfbane, der har hele 54 huller fordelt over tre baner.

Et minus ved Amrum Beach Club er, at den ikke ligger direkte på stranden – en badetur kræver at du krydser vejen, men så står dog også på Arenals dejlige sandstrand. Du kan selvfølgelig få gode drinks, og Amrum har også et omfattende menukort med rimelige priser. Der er åben fra kl. 9 om morgenen til ud på natten.

8. Can Gavalla – Playa del Muro

Det nærmeste man kommer en rigtig chiringuito i traditionel forstand. Can Gavalla på dejlige Playa del Muro er en lidt mere enkel og original strandbar, men stadig yderst stilfuld.

Her kan du i et yderst afslappet miljø sippe cocktails og øl til lyden af loungemusik. Can Gavallas restaurant er rigtig god og især berømt for sin fremragende paella. God atmosfære, et rimeligt prisniveau og beliggenheden på den skønne sandstrand gør Can Gavalla til et populært sted at tilbringe dagen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*