Gran Canarias bedste familiehoteller 2024

Skønne hoteller, hvor hele familien vil føle sig hjemme

Gran Canaria har mange store resorts med et hav af faciliteter for børn og voksne. Men nogle hoteller er bare bedre end andre. Det gælder især nedenstående syv resorts, der alle får gode anmeldelser på de store hotelbookingportaler.

Hotellerne er kendt for deres familieorienterede profil og er et perfekt valg, hvis familien skal have en lækker ferie på den populære kanarieø, som du kan læse mere om i vores rejseguide til Gran Canaria og i indlægget Hvor skal du bo på Gran Canaria?

Mange af hotellerne herunder kan du også booke som en charterrejse, der i mange tilfælde vil være den billigste løsning.

Nu til Gran Canarias bedste familiehoteller. Husk at tjekke værelsestype, afbestillingsbetingelser og hvad, der er inkluderet (f.eks. morgenmad), når du sammenligner hoteller.

 

Lopesan Baobab Resort – Costa Meloneras

Kæmperesort med otte pools
Ved Costa Meloneras ligger Lopesan Baobab Resort, der har aktiviteter for hele familien. Du finder bl.a. otte swimmingpools, børnepools, lazy river, gratis børneklub og fire restauranter.

Det er er enormt resort, hvor de mindste har nemt ved at finde nye venner. Her er værelser med plads til hele familien – fra almindelige familieværelser til lækre suiter. Værelserne har bl.a. tv og minibar.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Seaside Palm Beach – Maspalomas

Lækkert resort med gratis børneklub
Beliggende ud til stranden i Maspalomas tilbyder det 5-stjernede Seaside Palm Beach Resort bl.a. spa, to swimmingpools, fire restauranter, tennisbane, børnepool og gratis børneklub med aktiviteter. Resortet har værelser, hvor hele familien kan bo sammen, og her finder du tv, minibar, gratis wifi og møbleret terrasse.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Radisson Blu Resort – Arguineguin

På stranden i Arguineguin
Lækkert og smagfuldt resort, hvor familien er i fokus. Radisson Blu ligger ud til stranden, og her finder I bl.a. spa, børnepool, børneklub, to swimmingpools, to restauranter og døgnåbent fitnesscenter.

I kan vælge mellem otte forskellige værelsestyper, hvor de fleste har havudsigt. På Radisoon Blu finder I suiter med to og tre soveværelser – helt perfekt til familien. Værelserne har tv, minibar, gratis wifi og møbleret altan.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Seaside Sandy Beach – Playa del Inglés

Tæt på stranden i Playa del Inglés
På Seaside Sandy Beach kan I alle bo sammen i familieværelse, der har tv, minibar og gratis wifi. Hotellet ligger et stenkast fra stranden i Playa del Inglés og roses især for sit venlige og hjælpsomme personale. Seaside Sandy Beach tilbyder bl.a. spa, bar/lounge, restaurant, børnepool, legeplads og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel  – Amadores

Masser af faciliteter for hele familien
Det populære hotel har en perfekt beliggenhed med udsigt over havet. Her er I tæt på stranden og kan plaske rundt i en af de to lækre pools. Gloria Palace Amadores tilbyder bl.a. spa, tennisbane, fitnessfaciliteter, restaurant, børnepool og gratis børneklub. Her er et stort udvalg af værelsestyper og selv standardværelserne har plads til to voksne og to børn.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Dorado Beach – Arguineguin

Direkte ud til lille strand i Arguineguin
Dorado Beach ligger direkte ud til en mindre strand i Arguineguin – perfekt til børnene. Hotellet har 195 værelser, der bl.a. har tv, tekøkken, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. De fleste værelser har desuden havudsigt. Faciliteterne tæller børnepool, børneklub, swimmingpool, restaurant samt spa- og fitnessfaciliteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Salobre Hotel Resort & Serenity – Maspalomas

Stort resort med seks pools
Det tidligere Sheraton Hotel er nu et rigtigt familieparadis. Her finder du hele seks swimmingpools og faciliteter som f.eks. spa, golfbane, fitness samt flere barer og restauranter. Her er adskillige værelsestyper og her kan familien bo sammen i en af de store suites. Værelserne har bl.a. tv og gratis wifi. Her er desuden gratis børneklub.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*