29. november 2021

7 gode beach clubs i Europa

De hippeste steder i Europa

Chillout, spis god mad og sip lækre cocktails på disse hotte beach clubs i Europa, der tilbyder lidt udover det sædvanlige.

Ushuaia Beach Hotel – Ibiza – Spanien

Ushuaia Beach Hotel har efterhånden et par år på bagen, men det er stadig et sted, man taler om på Ibiza. Beliggenheden direkte på livlige Playa d’en Bossa er i topklasse, og det samme kan man sige om det femstjernede hotels værelser. Gæster udefra er velkomne, og de kan nyde lækker sushitapas, farvestrålende cocktails og hotte fester rundt om poolen, hvor designersolstolene tiltrækker solglade daggæster.

Santos Beach Club – Rab Island – Kroatien

Øens første beach club, Santos, var en succes fra starten. Om dagen er her loungebar, after beach parties og beach volley på stranden. Santos er opført i naturmaterialer, og det er et perfekt sted at tilbringe dagen under den varme middelhavssol. Når mørket falder på, indtager dygtige dj’s pulten for at spille op til timelange fester. Klubben ligger på Pudarica Beach ca. 10 km fra Rab By.

Florida Beach – Nice – Frankrig

Læn dig tilbage i din fancy træsolstol med en blå champagne og kig op på de hvide gardiner, der blafrer i den lune brise. Florida Beach er et fancy sted, men et glimrende alternativ til de dyre beach clubs ved St. Tropez. Du kan hygge i jacuzzien, slappe af i solen og spise god mad. Denne beach club er stedet lige nu i Nice.

Coccaro Beach Club – Puglia – Italien

Den prisvindende Cacaro Beach Club er hippe møbler, luksusspa og eksklusiv atmosfære. Du kan tilbringe hele dagen på den private sandstrand eller tage med stedets egen yacht på maritimt eventyr. Desværre er du nødt til at bo på Coccaro Boutique Hotel for at mænge dig med jetsettet, men sommeren igennem arrangeres der events for gæster udefra. Det er rasende dyrt, men helt sikkert en oplevelse.

Nammos – Mykonos – Grækenland

Besøgt af celebrities, modeller og alle dem, der bare gerne vil være, hvor det sker, er Nammos den græske partyøs mest fashionable sted. Forvent dans på bordene, venteliste på solsengene og en tjekket atmosfære. Her er restaurant, indendørs loungeområde og en stor beach club, der naturligvis er fuld af liv og solbrune mennesker. Nammos ligger på Psarou Beach lige syd for Mykonos By.

Phi Beach – Sardinien – Italien

Ved en række imponerende klipper under et gammelt fort, kan man se smukke sardinere danse på solsenge og slappe af i æggeformede stole. Phi Beach er en hedonistisk, men stilfuld beach club på Costa Smeralda-kysten. Du vil se kvinder i hotpants og fyre i smarte t-shirts. Det er et sted for sejlerfolket, der i stort tal hænger ud på den fancy bar, der trods klientellet er helt nede på jorden og langt mere afslappet end lignende steder langs kysten.

Porto Montenegro Yacht Club – Tivat – Montenegro

Montenegro er godt på vej til at blive Europas nye ferieparadis. I området Tivat har Porto Montenegro Yacht Club overtaget det tidligere Purobeach, men det er stadig en yderst lækker beach club, der tilbyder kæmpe swimmingpool, store solsenge, pavilloner og meget andet. Designet er minimalistisk og i typisk for Purobeac. Klubben ligger direkte ud til havet, og du kan lytte til chilloutmusik om dagen og skeje ud om aftenen til nogle af verdens top dj’s. Kommer du i båd? Ikke noget problem, klubben har eget ankersted.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*