8 lækre beach clubs i Europa

De hippeste steder i Europa

Chillout, spis god mad og sip lækre cocktails på disse hotte beach clubs i Europa, der tilbyder lidt udover det sædvanlige.

1. Ushuaia Beach Hotel – Ibiza – Spanien

Ushuaia Beach Hotel har efterhånden et par år på bagen, men det er stadig et sted, man taler om på Ibiza. Beliggenheden direkte på livlige Playa d’en Bossa er i topklasse, og det samme kan man sige om værelserne på det femstjernede hotel.

Gæster udefra er velkomne, og de kan nyde lækker sushitapas, farvestrålende cocktails og hotte fester rundt om poolen, hvor designerstolene tiltrækker solglade daggæster. Book Ushuaia Beach Hotel eller det billigere, men superlækre Tropicana, der ligger ca. 1 km fra Ushuaia.

2. Santos Beach Club – Rab Island – Kroatien

Øens første beach club, Santos, var en succes fra starten. Om dagen er her loungebar, after beach parties og beach volley på stranden. Santos er opført i naturmaterialer, og det er et perfekt sted at tilbringe dagen under den varme middelhavssol.

Når mørket falder på, indtager dygtige dj’s pulten for at spille op til timelange fester. Klubben ligger på Pudarica Beach ca. 10 km fra Rab By. Vil du bo i nærheden (ca. 3 km), så er det anmelderroste Villa Papalina et supervalg.

3. Nikki Beach Club – St. Tropez – Frankrig

Blot én af St. Tropez’ mondæne strandbarer. Internationale rigmænd kan her vise den seneste erobring frem til vennerne. På Nikki Beach Club ligger man på kæmpe loungesofaer og drikker kold chablis, mens man kigger på, at de flydende ginpaladser sejler ind i havnen. Nikki Beach Club tiltrækker alle de kendte og de, der gerne vil være det.

Nikki Beach ligger på den berømte Plage de Pampelonne ca. 4 km fra centrum. Her er der et stort udvalg af overnatningssteder, men vil du bo tæt på stranden, så er f.eks. Le Pavillon de Pampelonne og Hotel La Figuiere, der ligger lidt længere væk være gode valg.

4. Coccaro Beach Club – Puglia – Italien

Den prisvindende Coccaro Beach Club er hippe møbler, luksusspa og eksklusiv atmosfære. Du kan tilbringe hele dagen på den private sandstrand eller tage med stedets egen yacht på maritimt eventyr.

Desværre er du nødt til at bo på Masseria Torre Coccaro for at mænge dig med jetsettet, men sommeren igennem arrangeres der events for gæster udefra. Det er rasende dyrt, men helt sikkert en oplevelse.

5. Nammos – Mykonos – Grækenland

Besøgt af celebrities, modeller og alle dem, der bare gerne vil være, hvor det sker, er Nammos den græske partyøs mest fashionable sted. Forvent dans på bordene, venteliste på solsengene og en tjekket atmosfære.

Her er restaurant, indendørs loungeområde og en stor beach club, der naturligvis er fuld af liv og solbrune mennesker. Nammos ligger på Psarou Beach lige syd for Mykonos By. Her er rigtig gode muligheder for overnatning tæt på paradiset. Se nærmere på f.eks. Mykonos Blu og Psarou Black Villa.

6. Phi Beach – Sardinien – Italien

Ved en række imponerende klipper under et gammelt fort, kan man se smukke sardinere danse på solsenge og slappe af i æggeformede stole. Phi Beach er en hedonistisk, men stilfuld beach club på Costa Smeralda-kysten.

Du vil se kvinder i hotpants og fyre i smarte t-shirts. Det er et sted for sejlerfolket, som i stort tal hænger ud på den fancy bar, der trods klientellet er helt nede på jorden og langt mere afslappet end lignende steder langs kysten.

Bo lækkert på Grand Relais dei Nuraghi, der ligger blot 300 m fra Phi Beach og læs mere om øen i vores Sardinien guide.

7. Porto Montenegro Yacht Club – Tivat – Montenegro

Montenegro er godt på vej til at blive Europas nye ferieparadis. I området Tivat har Porto Montenegro Yacht Club overtaget det tidligere Purobeach, men det er stadig en yderst lækker beach club, der tilbyder kæmpe swimmingpool, store solsenge, pavilloner og meget andet.

Designet er minimalistisk og typisk for Purobeach. Klubben ligger direkte ud til havet, og du kan lytte til chilloutmusik om dagen og skeje ud om aftenen til nogle af verdens top dj’s. Kommer du i båd? Ikke noget problem, klubben har eget ankersted. Hotel? Book det lækre Regent Porto Montenegro.

8. Purobeach – Mallorca

Når man ankommer til Purobeach Bar er det som at træde ind i et modemagasin. Det lækre sted er ejet af svenske Mats Wahlström, og i talrige afstemninger er netop denne bar fremhævet som noget ganske særligt.

Det er her jetsettet mødes: smukke mennesker ligger på de hvide solsenge og drikker mojitos i skyggen af parasoller og store palmer i krukker. Puro Beach Bar tilbyder yogaklasser om dagen, og senere, når de festglade er vågnet, samles partyfolket til dans rundet om poolen.

Du kan booke voksenhotellet Alua Soul Palma, der ligger få hundrede meter fra Purobeach og læse mere om Mallorca i vores guide til øen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*