12. august 2020

Miniferie på Fyn – 6 skønne steder med pakketilbud

Tag på miniferie på dejlige Fyn

Fyn er fin. Sådan sang Lasse og Mathilde tilbage i 1980, og måske er der noget om snakken. Populært siger man, at Fyn har det hele – skov, strand, charmerende byer og masser af spændende historie. Er du med andre ord til en alsidig ferie i Danmark, så kunne “øen i midten” være noget for dig. Læs med her, hvor vi har fundet seks dejlige overnatningssteder med pakketilbud, der alle er perfekte til en miniferie på Fyn.

 

Hotel Christiansminde – Svendborg

Fantastisk beliggenhed på Sydfyn
Direkte ud til det sydfynske øhav ligger Hotel Christiansminde, der er et ideelt udgangspunkt for at tage på opdagelse på Sydfyn og i øhavet. Her bor I på lyse værelser, der bl.a. har tv, elkedel og balkon eller terrasse. Hotel Christiansminde har også fitnessfaciliteter og mulighed for at leje cykel. Måltider indtages i den skønne panoramarestaurant, hvor køkkenchef Rasmus Urup sammensætter menuer fra det nordiske køkken.

Se tilbud på Hotel Christiansminde >

 

Bogense Hotel

Charmerende historisk hotel
Dele af Bogense Hotel er næsten 200 år gammelt, og selvom det naturligvis er blevet renoveret gennem årene, så emmer det af stemning og historie. I bor centralt tæt på havnen i Bogense, der er en rigtig hyggelig by og en god base for oplevelser på Nordfyn. Værelserne har tv, gode senge og selvfølgelig bad og toilet.

Se tilbud på Bogense Hotel >

 

Blommenslyst Kro – Blommenslyst

Kroferie i hyggelige rammer
Den kendte Blommenslyst Kro ligger kun et kvarter fra Odense Centrum. Her har I mulighed for at bo i landlige omgivelser og alligevel være tæt på by og seværdigheder. Blommenslyst Kro blev renoveret for få år siden og fremstår i dag som en klassisk dansk landevejskro. Aftensmaden bliver indtaget i den dejlige restaurant, hvor køkkenet selvfølgelig serverer veltillavet kromad. Vælg mellem standard- eller superiorværelser.

Se tilbud på Blommenslyst Kro >

 

Storebælt Sinatur Hotel – Nyborg

Ved stranden og med mad i topklasse
Det lyse og moderne indrettede Sinatur Hotel ligger direkte ud til Storebælt. I er også tæt på skov og natur og har kun halvanden kilometer ind til Nyborg centrum. Restauranten har fået Fødevarestyrelsens sølvpris for sin brug af økologiske råvarer, og I kan vente jer en dejlig gastronomisk oplevelse. Sinatur Hotel vil også være godt til familieferien – Nyborg Badeland ligger lige overfor.

Se tilbud på Sinatur Hotel >

 

Fjelsted Skov Hotel – Fjelsted

God mad og tæt på naturen
Det familieejede Fjelsted Skov Hotel er et rigtig godt udgangspunkt for at udforske Odense, Vestfyn og Sønderjylland. I bor i dejlig lyse og moderne værelser, der bl.a. har tv og terrasse eller balkon. Hotellet er kendt for sin rigtig gode mad lavet af friske råvarer – et perfekt sted at slappe af efter en dags oplevelser. I området ligger gode vandrestier i den smukke natur, hvor fiskehejrer ikke er et sjældent syn.

Se tilbud på Fjelsted Skov Hotel >

 

Comwell Middelfart

Moderne hotel tæt på Lillebælt
Det 4-stjernede Comwell Middelfart byder på moderne indrettede værelser, der bl.a. har tv og terrasse eller balkon. Med beliggenhed ved Lillebæltsbroen har I alle muligheder for at tage på opdagelse på Fyn såvel som i Jylland. Hoteller har fitnessfaciliteter, en hyggelig bar og den dejlige restaurant Trésor, hvor retterne skifter efter årstiden.

Se tilbud på Comwell Middelfart >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*