Rejser i efterårsferien uge 42 – 1 uge i solen for 5204 kr.

aktuelle rejsetilbud

Vi venter på efter efterårsferoen 2024. Der er fuld gang i rejsesalget til efterårsferien 2023. Vil du være sikker på at komme afsted omkring uge 42, så er det ved at være sidste udkald.

Du kan altid satse på en afbudsrejse, men hvorfor ikke bestille når udvalget er størst.

Lige nu kan du få 1 uge i solen inkl. fly og hotel for kun 5204 kr.se mere her og find endnu flere efterårsrejser omkring uge 42 lige her.

Du kan flyve fra Billund, Aarhus, Aalborg eller København og vælge mellem en række populære koncepter som f.eks. all inclusive, kun-for-voksne, Selections – hoteller lidt ud over det sædvanlige og selvfølgelig masser af familievenlige hoteller med et hav af faciliteter.

Vi samarbejder primært med Sunweb, der er Danmarks hurtigst voksende rejsebureau og medlem af Rejsegarantifonden og foreningen Rejsearrangører i Danmark (RID). Det betyder bl.a.:

• Gratis og fleksibel ombooking
• Hjemrejsegaranti
• Faste brændstofpriser
• Refunderingsgaranti
• 24 timers guideservice på destinationerne

Sunweb har fokus på den klassiske charterrejse med fly, hotel, transfer og dansk rejselederservice inkluderet. Som noget særligt kan du hos Sunweb også få rejser af 3, 5 og 10 dages varighed. Rejsemålene tæller de fleste af danskernes favoritter omkring Middelhavet såvel som Kanarieøerne.