Gode rejsetilbud – f.eks. vinterrejser fra kr. 959,-

aktuelle rejsetilbud

Her på siden kan I finde billige rejser. Jeg prøver at liste de kampagner jeg kan finde hos de forskellige danske rejsebureauer, og måske er der også et tilbud, der passer jer.

Især er det en god idé at komme forbi denne side, hvis I søger afbudsrejser (her og nu rejser) eller vil have del i de mange gode tilbud rejsebureauerne altid har i ydersæsonerne – f.eks. før skolernes sommerferie eller i august og september måned.

Bookmark og/eller del siden – den bliver opdateret løbende.

 

Sunweb

Kampagner lige nu
Afbudsrejser: fra kr. 1499,-
Rejs i august: fra kr. 1499,-
Vinterrejser: fra kr. 959,-

Om Sunweb: Hollandskejede Sunweb er Danmarks hurtigst voksende rejsebureau. Sunweb har fokus på den klassiske charterrejse med fly, hotel, transfer og dansk rejselederservice inkluderet. Som noget særligt kan du hos Sunweb også få rejser af 3, 5 og 10 dages varighed. Rejsemålene tæller de fleste af danskernes favoritter omkring Middelhavet såvel som Kanarieøerne.

 

Primo Tours

Kampagner lige nu
Afbudsrejser: Priserne bliver opdateret løbende

Om Primo Tours: Primo Tours har fokus på den klassiske charterrejse til alle de velkendte rejsemål i Middelhavet som f.eks. Mallorca, Alanya og de græske øer. I får danske rejseledere og personlig service som i de gode gamle dage. Primo Tours har hoteller med både pension og all inclusive. I kan også vælge konceptet Visitsun, der er målrettet par og børnefamilier.

 

Risskov Bilferie

Kampagner lige nu
Late Summer Sale: Priserne bliver opdateret løbende

Om Risskov Bilferie: Risskov Bilferie er en del af Risskov Travel Partner, der er blandt Danmarks største rejsebureauer og som har modtaget Børsens Gazellepris flere gange. Risskov Bilferie tilbyder rejser til det meste af Europa, hvor I kan vælge mellem adskillige ferieformer som f.eks. weekend-, wellness- og gourmetophold.

 

Århus Charter

Kampagner lige nu
Afbudsrejser: Priserne bliver opdateret løbende
Sensommerrejser: Fra kr. 2799,-

Om Århus Charter: Århus Charter blev grundlagt tilbage i 1988 og er dermed en erfaren spiller på chartermarkedet. Bureauet sender gæsterne afsted fra Aarhus og Aalborg til bl.a. Cypern, Tyrkiet, Spanien og Grækenland. Personlig betjening og guideservice på destinationen er en del af pakken hos Århus Charter.

 

Eliza Was Here

Kampagner lige nu
Last minute: priserne opdateres løbende

Om Eliza Was Here: Eliza Was Here er ejet af Sunweb, og her finder I unikke og håndplukkede overnatningssteder langt væk fra de gængse turistruter. Fly, overnatning og billeje er inkluderet i prisen. En ideel pakkeløsning til jer, der vil have alt ordnet hjemmefra og som ikke vil gå i hælene på alle andre turister.

 

Suncharter

Kampagner lige nu
Bestil tidligt rabat: Spar kr. 1000,-

Om Suncharter: Suncharter er et 100 % danskejet rejsebureau, der sender deres gæster afsted fra Aalborg Lufthavn. Destinationerne tæller bl.a. Alanya, Gran Canaria og flere græske øer. Konceptet er den gode gammeldags charterrejse med danske rejseledere.