4. december 2020

Rejs i juli og august – priserne starter ved kr. 1999,-

Book nu og få en billig sommerferie

Det danske sommervejr 2020 er præget af regn, blæst og lave temperaturer. Der er ingen udsigt til at vejret bliver bedre og mange danskere er begyndt at booke rejser til sol og varme sydpå.

Heldigvis kan vi nu rejse igen og selvom udvalget af rejsemål er begrænset, så er priserne i bund. Du kan lige nu rejse til f.eks. Mallorca, Kreta, Bulgarien og Costa del Sol, men flere destinationer kommer løbende til.

Hos Sunweb er fly og hotel inkluderet og du kan nemt tilkøbe transport fra og til lufthavnen. Og så behøver du på mange rejsemål ikke vælge mellem 7 eller 14 dage – Sunweb har også rejser på 9 og 12 dage.

Du kan flyve fra Billund, Aarhus, Aalborg eller København og vælge mellem en række populære koncepter som f.eks. all inclusive, kun-for-voksne, Selections – hoteller lidt ud over det sædvanlige og selvfølgelig masser af familievenlige hoteller med et hav af faciliteter.

Sunweb tilbyder rejser til: Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Costa Brava, Costa Blanca og Costa del Sol (Spanien) – Side, Alanya, Antalya, Kusadasi, Marmaris og Bodrum (Tyrkiet) – Algarve og Madeira (Portugal) – Kos, Korfu, Kreta, Rhodos og Zakynthos (Grækenland) – Malta, Cypern og Bulgarien.

Sunweb tilbyder rejser fra Aalborg, Billund og København til bl.a. Egypten, Marokko, Benidorm, Madeira, Tenerife og Gran Canaria. Dansk guideservice er inkluderet på de fleste rejsemål, hvor du også kan vælge varierede rejselængder. Det hollandskejede rejsebureau er medlem af Rejsegarantifonden og foreningen Rejsearrangører i Danmark (RID).

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*