Rejser i sommerferien 2024 – 1 uge i solen for kun 1954 kr.

Få en billig ferie til bl.a. Tyrkiet , Spanien og Grækenland

Rejserne til sommeren 2024 er allerede klar. Du kan altid satse på at få fat i en afbudsrejse, men hvorfor ikke booke i god tid og få et lidt større udvalg.

Priserne begynder på kun 1954 kr. for 1 uge i solen inkl. fly og hotel. Er lufthavnstransfer ikke inkluderet, så kan du nemt tilkøbe det.

Du kan flyve fra Billund, Aarhus, Aalborg eller København og vælge mellem en række populære koncepter som f.eks. all inclusive, kun-for-voksne, Selections – overnatningssteder lidt ud over det sædvanlige og selvfølgelig masser af familievenlige hoteller med et hav af faciliteter.

Vi samarbejder primært med Danmarks hurtigstvoksende rejsebureau Sunweb. Fly og hotel er altid inkluderet, og du har mulighed for nemt at tilkøbe transport fra og til lufthavnen. Og så behøver du på mange rejsemål ikke vælge mellem 7 eller 14 dage – Sunweb har også rejser på 9 og 12 dage.

Få en tryg rejse med Sunweb
Guideservice 24 timer i døgnet
Fleksibel ombooking
Hjemrejsegaranti
• Refunderingsgaranti
• Faste brændstofpriser

Sunweb tilbyder rejser til bl.a: Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Costa Brava, Costa Blanca og Costa del Sol (Spanien) – Side, Alanya, Antalya, Kusadasi, Marmaris og Bodrum (Tyrkiet) – Algarve og Madeira (Portugal) – Kos, Korfu, Kreta, Rhodos og Zakynthos (Grækenland) – Malta, Cypern og Bulgarien.

Dansk guideservice er inkluderet på de fleste rejsemål, hvor du også kan vælge varierede rejselængder. Det hollandskejede rejsebureau er medlem af Rejsegarantifonden og foreningen Rejsearrangører i Danmark (RID).

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*