Rejser i sommerferien 2023 – 1 uge i solen for kun kr. 2532,-

Få en billig ferie til bl.a. Tyrkiet , Spanien og Grækenland

Der var virkelig rift om sommerrejserne sidste år. Vil du sikre dig en rejse i sommeren 2023, så er det bestemt ikke for tidligt at booke. Du kan altid satse på at få fat i en afbudsrejse, men hvorfor ikke booke nu, hvor udvalget er størst. Priserne begynder på kun kr. 2532,-  for 1 uge i solen – se mere her.

Hos Sunweb er fly og hotel inkluderet og du kan nemt tilkøbe transport fra og til lufthavnen. Og så behøver du på mange rejsemål ikke vælge mellem 7 eller 14 dage – Sunweb har også rejser på 9 og 12 dage.

Du kan flyve fra Billund, Aarhus, Aalborg eller København og vælge mellem en række populære koncepter som f.eks. all inclusive, kun-for-voksne, Selections – hoteller lidt ud over det sædvanlige og selvfølgelig masser af familievenlige hoteller med et hav af faciliteter.

Få en tryg rejse med Sunweb
Fleksibel ombooking
Hjemrejsegaranti
• Refunderingsgaranti
• Faste brændstofpriser

Sunweb tilbyder rejser til: Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Costa Brava, Costa Blanca og Costa del Sol (Spanien) – Side, Alanya, Antalya, Kusadasi, Marmaris og Bodrum (Tyrkiet) – Algarve og Madeira (Portugal) – Kos, Korfu, Kreta, Rhodos og Zakynthos (Grækenland) – Malta, Cypern og Bulgarien.

Dansk guideservice er inkluderet på de fleste rejsemål, hvor du også kan vælge varierede rejselængder. Det hollandskejede rejsebureau er medlem af Rejsegarantifonden og foreningen Rejsearrangører i Danmark (RID).

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*