De bedste kun for voksne hoteller på Costa del Sol

Der er ingen vandplask og barneskrål på disse adult only hoteller

Koncepthoteller er rigtig populære i øjeblikket. Det gælder også hoteller kun for voksne, der er skræddersyet til par og som ofte er lækkert og smagfuldt indrettet.

Selvfølgelig har Costa del Sol også sin del af dejlige hoteller og resorts, der er fri for vandplask og barneskrål. Se de bedste hoteller på Solkysten kun for voksne her.

Du kan finde billige flybilletter til din rejse her, og søger du en pakkerejse, så kan du finde charterrejser til Costa del Sol her.

Amáre Beach Hotel Marbella – Marbella

Direkte på stranden
Lækkert og anmelderrost hotel direkte på stranden i Marbella. Her finder I en lang række faciliteter som f.eks. spa, sauna, swimmingpool, to barer og tre restauranter. Vælg mellem 15 forskellige værelsestyper (også med havudsigt), der alle har tv, minibar, gratis wifi og premium sengetøj.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

H10 Andalucia Plaza – Marbella

I gåafstand til by og strand
Også H10 Andalucia Plaza ligger i mondæne Marbella. Det er et større hotel, hvor I kan vælge mellem de billigste standardværelser til de lækre junior suites. Værelserne har bl.a. tv, minibar og gratis wifi. Af faciliteter finder I spa, fitness, swimmingpool og to restauranter. Gratis morgenmadsbuffet er som regel inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

MB Boutique Hotel – Nerja

Mindre hotel med rigtig gode anmeldelser
I Nerja finder I det meget anmelderroste MB Boutique Hotel, der kun har 26 værelser – nogle med eget boblebad. Alle værelser har til gengæld tv, minibar, pudemenu, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te og kaffe. Hotellet har en lækker tagterrasse med jacuzzi og tilbyder gratis morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Exe Estepona Thalasso & Spa – Adults Only – Estepona

God beliggenhed mellem Estepona og Puerto Banus
Exe Estepona er perfekt til de, der vil forkæle sig selv med massage, dampbad og spabehandlinger. Hotellet ligger ca. 10 minutters gang fra stranden og tilbyder fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Alle værelser har bl.a. tv, minibar og gratis wifi. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Riu Nautilus – Benalmadena

Ved havnen i Benalmadena
Større kun for voksne hotel, der ligger på stranden ved havnen i Benalmadena. Riu Nautilus er bygget i moderne design og kan bl.a. tilbyde spa, fitnesscenter, 2 barer, 2 restauranter og både inden- og udendørs swimmingpool. Vælg mellem flere forskellige værelsestyper, der alle har tv, minibar og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Bajondillo Beach Cozy Inns – Torremolinos

Topanmelder og til en rigtig god pris
Det lille Bajondillo Beach Cozy Inns ligger ved stranden og er en mellemting mellem et boutiquehotel og et bed & breakfast. Stedet får topanmeldelser, og her finder I bar/lounge og en dejlig tagterrasse. Værelserne har bl.a. tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

MedPlaya Hotel Riviera – Benalmadena

I centrum af Benalmadena
På MedPlaya Hotel Riviera bor I ud til stranden og der er kun et stenkast til alle byens muligheder. Værelserne har tv, minibar, premium sengetøj og wifi mod tillægsgebyr. Af faciliteter finder I bl.a. spa, motionscenter, swimmingpool og 2 restauranter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*