9 gode og billige hoteller på Bali

Bo godt og billigt på Bali

Skønne Bali har masser af dejlige hoteller og resorts. Det er et sted, hvor du får rigtig meget for pengene og selv mellemklassehotellerne vil ofte kunne tilbyde en stribe faciliteter og service i topklasse.

Her på solstrandsommer.dk ønsker vi, at du skal bo lækkert til en god pris. Værdi for pengene kalder nogle det, og det er præcis hvad du får på disse 9 billige hoteller på Bali, der alle får gode anmeldelser på bl.a. Tripadvisor og hotels.com.

I vores guide til Bali kan du læse mere bl.a. transport, seværdigheder, strande og mad og drikke på den populære ø.

 

Sapodilla – Ubud

Med topanmeldelser fra tidligere gæster
Lækkert hotel i Balis kulturelle centrum Ubud. Sapodilla ligger lige syd for centrum og har kun 14 værelser, der alle har bl.a. tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Det lille hotel har swimmingpool og kan tilbyde vaskeservice og lufthavnstransport. Sapodilla bliver især rost for sit yderst venlige personale.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Taksu Sanur Hotel

Mulighed for familieværelser
I den sydlige del af Sanur liger Taksu Sanur Hoel, der får 4,5 stjerner på Tripadvisor og bedømmes som fremragende af kunderne på hotels.com. Især fremhæves personalet og den gode service.

Det er ifølge tidligere gæster også et sted, hvor du får meget for pengene. Værelserne har tv, køleskab og gratis wifi. Taksu tilbyder desuden pool, bar/lounge, spafaciliteter og restaurant.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Rai House Sanur

Et af Sanurs bedste billige hoteller
Det meget lille hotel ligger i den nordlige del af Sanur og har kun ni værelser, der bl.a. har tv og gratis wifi. Rai House tilbyder lille pool med poolbar og udlejning af cykler. Morgenmad kan tilkøbes. Her kan du bo godt for få hundrede kroner. Absolut et af de bedste billige hoteller på Bali.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Solo Villas and Retreat – Ubud

En af gæsternes favoritter i Ubud
Nord for Ubud i pragtfulde omgivelser omringet af rismarker ligger anmelderroste Solo Villas and Retreat. Her er kun 10 værelser, der bl.a. har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. Det lille hotel tilbyder spafaciliteter, lille pool og lufthavnstransport. Morgenmad er som regel inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Artotel Sanur Bali

Moderne hotel med god beliggenhed i Sanur
Nyere hotel perfekt beliggende i Sanur, der har en skøn swimmingpool på taget. Artotel kan desuden tilbyde bar/lounge, restaurant og gratis områdetransport. Morgenmad er inkluderet. Hotellet har fire værelsestyper, der alle har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for st lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Damai – Sukasada

Smuk beliggenhed i bjergene
Bali er så meget andet end sol og strand. På The Damai bor du lækkert i bjergene ved Sukasada. Hotellet har bl.a. spa, bar/lounge, swimmingpool og en rigtig god restaurant. Her er kun 15 værelser, der har tv, minibar, gratis wifi og et dejligt delvist åbent badeværelse. The Damai tilbyder desuden lufthavnstransport og gratis områdetransport.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Amed Sari Guesthouse – Karengasam/Amed

Bo billigt på stranden
For budgetrejsende er Amed Sari Guetshouse virkelig value for money. Det lille hotel med de venlige ejere kan ofte bookes til lige over 100 kr. i døgnet. Her bor du direkte ud til den fine strand et stenkast fra byen.

De ni værelser har bl.a. gårdhave og gratis wifi. Amed Sari Guesthouse tilbyder desuden vaskeservice og lufthavnstransport. Et godt budgethotel direkte på stranden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Katala Villas – Sanur

Bo i villa med plads til hele familien
Katalas Villaer er populære, men der er kun tre af dem, så det gælder om at være hurtig. Villaerne har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. Katala Villas har pool, vaskeservice og kan desuden tilbyde lufthavnstransport og hjælp med udflugter/billetter. Der er få minutters gang til stranden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tijili Seminyak

Moderne 4-stjernet hotel tæt på stranden
Tijili Seminyak ligger i hippe Seminyak og tæt på stranden i Legian. Hotellet har 120 værelser – fra deluxe til suiter, der alle har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På anmelderroste Tijili finder du desuden bar/lounge, swimmingpool og der tilbydes områdetransport og hjælp med udflugter/billetter. Godt og billigt i Seminyak.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*