Bo på stranden i Alanya

9 gode overnatningssteder på stranden i Alanya

bo på stranden i alanya

Drømmer du om at bo på stranden i Alanya, så læs med her. Selvom strandvejen løber tæt på kysten, er det skam muligt at bo beach front i den populære tyrkiske ferieby. Vi taler om direkte på stranden, hvor du ikke lige skal krydse en vej eller promenade for at stå med fødderne i sand.

At bo på stranden i Alanya lyder dyrt tænker du nok, men det behøver det ikke være. Flere af vores forslag herunder kan du ofte booke til en god pris. Det er især større resorts, der ligger direkte på stranden i Alanya, men der er også f.eks. mindre overnatningssteder og hoteller kun for voksne.

Flere af stederne herunder kan du også booke som charterrejse, der er et godt valg til dig, der vil have fly, hotel og transport ordnet hjemmefra.

 

Alaadin Beach Hotel

Ud til Kleopatra Beach
Alaadin Beach Hotel er kun for voksne og ligger direkte på Kleopatra-stranden tæt på alt hvad Alanya har at byde på. Du bor med flot havudsigt og kan vælge den lækre deluxesuite, hvis du vil forkæle dig selv.

På alle værelser finder du tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Alaadin Beach Hotel tilbyder faciliteter som bar/lounge, restaurant, swimmingpool og liggestole på stranden. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

En Vie Beach Boutique

Med central beliggenhed
Bo billigt på stranden centralt i Alanya. Jo, det kan lade sig gøre på det lille En Vie Beach Boutique, der ligger beach front med kun 400 meter til havnen. Der er tale om et mindre hotel kun for voksne.

En Vie Beach Boutique har flere forskellige værelsestyper, og du har mulighed for at bo med smuk udsigt over Middelhavet. Hotellet har faciliteter som bar/lounge, restaurant og strandhytter. I den døgnåbne reception kan man være behjælpelige med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Botanik Platinum

Stort resort med alt i faciliteter
På begge sider af Alanya ligger adskillige større resorts og nogle af dem direkte på stranden. Det gælder f.eks. Botanik Platinum ca. 30 km vest for Alanya. Her bor du  med et hav af faciliteter som f.eks. spa, fitness, natklub og flere barer, restauranter og swimmingpools.

Der er masser af aktiviteter for børn og voksne. De mindste har f.eks. legeplads, egen pool og børneklub. Botanik Platinum har bl.a. familieværelser med plads til fire personer. All inclusive er inkluderet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Quattro Beach Spa & Resort

Børnevenligt hotel med all inclusive
Ca. 10 km vest for Alanya ligger det store Quattro Beach Spa & Resort, hvor du bor med all inclusive og en lang rækker faciliteter og aktiviteter. Her er bl.a. spa, sauna, fitness og flere barer, restauranter og swimmingpools.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – deriblandt familieværelser med plads til op til fire personer. Værelserne har bl.a. tv, elkedel, pengeskab, gratis wifi og gratis fyldt minibar. Et rigtig godt valg, hvis du vil bo på stranden i Alanya med masser af aktiviteter for hele familien.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Augusto Villa Boutique & Spa

Skøn luksus på stranden
Hvis du synes, at Alanyas hoteller tilbyder nogenlunde det samme, så tag et kig på Augusto Villa Boutique & Spa. Her bor du i skønne luksuriøse omgivelser ud til stranden vest for Alanya.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der udover at være smagfuldt indrettet, også har tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og premium sengetøj. Augusto Villa Boutique & Spa har faciliteter som fitness, bar/lounge og swimmingpool. Morgenmad, der er á la carte, kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Day One Beach Resort & Spa

Stilfuldt hotel kun for voksne
Hvis du vil bo i lidt roligere omgivelser, men stadig med nem adgang til alt hvad Alanya har at byde på, så kunne Day One Beach Resort & Spa være et sted for dig. Hotellet ligger på Keykubat Beach ca. 2 km fra havnen.

Day One Beach Resort & Spa er kun for voksne og er stilfuldt og moderne indrettet. Værelserne har bl.a. tv, pengeskab, espressomaskine, gratis wifi og gratis fyldt minibar. Faciliteterne tæller spa, fitness, bar/lounge, restaurant og to swimmingpools. Morgenmad er inkluderet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Anjeliq House

Mulighed for jacuzzi på balkonen
Ca. 300 meter øst for En Vie Beach Boutique ligger Anjeliq House, som er lidt mindre. Der er flere forskellige værelsestyper, som alle har bl.a. tv, minibar og gratis wifi. Du kan også booke værelser med havudsigt og jacuzzi på balkonen.

Anjeliq House tilbyder faciliteter som have, snackbar og liggestole på stranden. Der er mulighed for at leje cykler og få forskellige behandlinger i stedets spa. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Labranda Alantur Resort

Dejligt resort med all inclusive
Labranda Alantur Resort er et større hotel ca. 7 km øst for havnen i Alanya. Her er stranden lidt bredere og nogle vil også sige bedre. Resortet har flere forskellige værelsestyper – fra standardværelser til store suites med plads til fire personer.

Der er en lang række faciliteter på Labranda Alantur Resort. F.eks. spa, fitness og flere barer, restauranter og swimmingpools. De mindste kan nyde godt af legeplads, børnepool og aktivitetsklub. Du bor med all inclusive og kan deltage en bred vifte af aktiviteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Panorama

4-stjernet hotel tæt på havnen
Vi skal tilbage til Keykubat Beach og Hotel Panorama, der ligger mellem En Vie Beach Boutique og Anjeliq House. Her er der dog tale om et hotel af lidt bedre standard – i hvert fald officielt.

Bemærk, at nogle værelsestyper ligger på den anden side af strandvejen og dermed ikke ud til stranden. Hotel Panorama har faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. De mindste har bl.a. børnepool, legeplads og aktivitetsklub. All inclusive er inkluderet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*