De bedste hoteller i Alanya 2024

vær sikker på at bo godt i Alanya

Læs om de bedste hoteller i Alanya lige her. Den populære tyrkiske ferieby har et hav af overnatningssteder i alle størrelser og prisklasser, men det er langt fra alle, som kontinuerligt får gode anmeldelser af tidligere gæster.

Det gør hotellerne herunder, der er resultatet af vores omfattende research, hvor vi har gennemgået karakterer og bedømmelser på bl.a. de største hotelbookingsider. Her bor du godt uden at det nødvendigvis er dyrt.

Noget af det bedste ved Alanya (og Tyrkiet generelt) er nemlig det lave prisniveau, der gør det muligt at bo 4- eller 5-stjernet til en overkommelig pris.

Næsten uanset hvilken type overnatning du søger, så findes det på vores liste over de bedste hoteller i Alanya herunder. Det gælder f.eks. boutiquehoteller, store familievenlige resorts og overnatningssteder kun for voksne. Har du særlige præferencer som f.eks. at bo beach front, så anbefaler vi indlægget Bo på stranden i Alanya.

Langt de fleste danskere rejser til Alanya på en charterrejse og heldigvis kan du finde flere af hotellerne herunder på et eller flere af de danske rejsebureauers hjemmesider – se mere her. Er du på egen hånd, så kan du se efter flybilletter her.

Uanset hvordan du rejser, så husk at tjekke værelsestype, afbestillingsbetingelser og hvad der er inkluderet (f.eks. morgenmad), når du sammenligner hoteller.

 

Lemon Villa Hotel

Lækkert anmelderrost voksenhotel
På den østlige del af halvøen og dermed tæt på Alanya centrum ligger Lemon Villa Hotel, der får topanmeldelser af tidligere gæster. Hotellet er kun for voksne og tilbyder flere forskellige værelses- og lejlighedstyper, hvoraf nogle har en forrygende udsigt.

Lemon Villa Hotel har faciliteter som bar/lounge, restaurant, swimmingpool og gratis wifi. Morgenmad er inkluderet og hotellet tilbyder desuden lufthavnstransport og døgnåben reception.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Numa Port Hotel

Lækkert moderne hotel tæt på centrum
Også Numa Port Hotel får gode anmeldelser og ligger på den østlige del af halvøen, men her er der tale om et lidt større hotel. Her bor du i lyse moderne værelser med bl.a. tv, minibar, pengeskab, pudemenu, espressomaskine og gratis wifi.

Hotellet har faciliteter som bar og restaurant, der begge har flot udsigt. Tidligere gæster roser både beliggenhed og det venlige personale på Numa Port Hotel, hvor en lækker morgenmadsbuffet er inkluderet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Augusto Villa Boutique & Spa

Skøn luksus på stranden
Ud til stranden vest for Alanya centrum ligger Augusto Villa Boutique & Spa. Her bor du i skønne luksuriøse omgivelser ud til stranden og kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der udover at være smagfuldt indrettet, også har tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og premium sengetøj.

Augusto Villa Boutique & Spa har faciliteter som fitness, bar/lounge og lækker swimmingpool. Morgenmad, der er á la carte, kan tilkøbes. Parkering er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Villa Turka

Mindre hotel med bl.a. villaer og suiter
Så skal vi tilbage til den østlige del af halvøen, der bare gemmer på lækre overnatningssteder. Villa Turka er ingen undtagelse. Her bor du i smagfuldt indrettede suiter, villaer og værelser, hvoraf de største har plads til seks personer.

På værelserne finder du bl.a. tv, minibar, pengeskab, elkedel og gratis wifi. Bar, have og swimmingpool er nogle affaciliteterne på Hotel Villa Turka, der tilbyder morgenmad mod gebyr. I den døgnåbne reception kan man være behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Utopia World

Et af de bedste familiehoteller i Alanya
Alanya har mange store familievenlige resort med alt i faciliteter og aktiviteter, men kun få, der får så gode anmeldelser som Utopia World. Det store hotel ligger ved stranden og ca. 15 km fra Alanya centrum.

På Utopia World kan du vælge mellem flere forskellige værelser, villaer og suites, hvoraf de største har plads til fire voksne og ét barn. Som nævnt har hotellet masser af faciliteter – f.eks. spa, fitness, vandland, tre swimmingpools og flere barer og restauranter.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sunpark Garden Hotel

Byhotel med dejligt poolområde
Ønsker du både stort poolområde og nem adgang til at hvad Alanya har at byde på, så vil Sunpark Garden Hotel være noget for dig. Det anmelderroste hotel tilbyder flere forskellige familiesuites, hvoraf de største har plads til seks personer.

Alle suites har bl.a. tv, pengeskab, gratis wifi og køkken med køleskab, kogeplader, mikrobølgeovn og køkkengrej. Sunpark Garden Hotel har faciliteter som spa, fitness, legeplads, børnepool, swimmingpool og flere barer og restauranter. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ramira Joy Hotel

Moderne hotel til en god pris
Også Ramira Joy Hotel er et rigtig skønt byhotel. Her bor du på moderne værelser med bl.a. tv, køleskab, pengeskab og gratis wifi. Der er mulighed for at booke familieværelser med plads til fire personer.

Ramira Joy Hotel har en lang række faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant, børnepool og swimmingpool. Der er ca. 900 meter til Kleopatra Beach.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Riviera Zen

Populært hotel 100 meter fra stranden
Hotel Riviera Zen ligger perfekt i Alanya centrum med kun 100 meter til Kleopatra Beach. Hotellet tilbyder moderne værelser, hvoraf nogle har en fantastisk havudsigt. Uanset værelsestype er der tv, minibar, pengeskab og gratis wifi.

Faciliteterne på Hotel Riviera Zen tæller bl.a. spa, fitness, restaurant, swimmingpool og både pool- og strandbar. Hotellet har desuden døgnåben reception, hvor man kan være behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*