9 lækre beach clubs på Bali

Coole steder at nyde dagen på Bali

Bali tilbyder et alsidigt mix af af beach clubs, der primært ligger på den sydlige del af øen. Nogle har taget den typiske middelhavsstil til sig, mens andre steder er mere lokale.

Med heftige fester, indbydende swimmingpool og farvestrålende cocktails kreeret af dygtige bartendere, gør klubberne ferien lidt sjovere.

Inden du tjekker vores forslag til gode steder at snuppe en drinks og tilbringe dagen i skønne omgivelser, så vil vi da lige gøre opmærksom på vores omfattende Bali guide, hvor du kan læse om bl.a. transport, områder, seværdigheder og aktiviteter.

1. Potato Head Beach Club – Seminyak

Potato Head Beach Club har hurtigt opnået status som en af de festligste steder i Seminyak. Ejerne har nu åbnet det hippe hotel Potato Head Suites & Studios, og sammen med klubben tilbyder de nu en verden af fest, drinks, god mad og cool overnatning.

På Potato Head Beach Club spiller lokale dj’s først på aftenen, og senere bliver stemningen mere international, når celebrities indtager scenen ved poolen. Der er også internationale dj’s på Potato Head, der vil være enhver festtosses paradis.

Beach Clubben er et ret stort sted, der tilbyder alt fra lounge og fest til skøn mad. På bistroen serveres der pasta og gode grillretter, mens gourmetrestauranten tilbyder franskinspireret mad. Alle vil føle sig underholdt på Potato Head, der selvfølgelig er yderst populær.

2. Single Fin – Uluwatu

I Uluwatu ligger Single Fin, der er en populær strandbar og restaurant, som tiltrækker både lokale og turister. Baren er berømt for sin fantastiske udsigt over havet, og mange kommer for at se den smukke solnedgang.

Single Fin er også kendt som et surfsted og har ofte livemusik og dj’s, der spiller om aftenen. Der arrangeres løbende events, og du har mulighed for at købe forskellige VIP-pakker.

Du kan reservere bord i restauranten, der er lidt mere nede på jorden end de øvrige steder her på siden. Menukortet består af f.eks. tacos, burger, salater og et udvalg af snacks. Single Fin har åben fra morgen til aften (midnat).

3. El Kabron – Pecatu

Et af de steder, der lige så godt kunne ligge i Middelhavet. Ved Pecatu på den absolut sydligste del af Bali ligger El Kabron på en klippe med smuk udsigt over et af øens bedste surfområder.

Stedet tilbyder en lækker pool, et stort udvalg af cocktails og spanskinspireret mad med tapas og paella såvel som barbeque. Du kan komme til brunch eller frokost og blive hele dagen og lytte til dj’s, mens du nyder solen og udsigten.

Nogle af El Kabrons signaturdrinks er sex on the cliff, mojito og en forrygende hjemmelavet sangria. Som årene er gået, er beach clubben blevet mere og mere populær – af samme grund er bordbestilling derfor nødvendig.

4. Jimbaran Beach Club – Jimbaran

Jimbaran Beach Club var tidligere et af Balis mere rustikke steder, men hører nu til Kupu Kupu Hotel. Klubben ligger direkte i sandet på Jimbaran Beach og består af den originale træbar og en moderne restaurant såvel som et hyggeligt loungeområde.

Udover en af Balis smukkeste solnedgange kan du nyde et udvalg af mojitos, coladas og caipirinhas. Jimbaran Beach Club er fint indpasset i den lille lokale fiskerby, og man har endda fået plads til at beholde to enorme træer, der er en del af både bar og restaurant.

Jimbaran Beach Club har åbent til frokost og aftensmad, hvor du kan spise alt fra middelhavsmad til lokale retter og frisk fisk og skaldyr. Jimbaran Beach Cub er et lækkert sted til chillout om dagen, hvor du kan nyde lækker frugtjuice, mens du lader dig varme af solens stråler.

Single Finns er et cool og populært sted

5. La Brisa – Canggu

Så skal vi til hippe Canggu. Her ligger La Brisa, der er en populær strandbar og restaurant. Den er kendt for sin afslappede atmosfære, trendy indretning og spektakulære udsigt over havet.

La Brisa tilbyder et varieret udvalg af mad og drikkevarer – f.eks. frisk seafood, cocktails og smoothies. Stedet har også et poolområde med solstole, hvor du kan slappe af og nyde Balis sol. Der er åben fra kl. 10 om formiddagen til kl. ca. 23.

6. Karma Beach Bali – Uluwatu

Ved en af Balis bedste strande ligger Karma Beach Club, der hører til Karma Kandara Resort. Gæster udefra er velkomne på beach clubben, der tilbyder spa, chillout, vandsport og god mad fra middelhavskøkkenet.

Karma Beach ligger i private og eksklusive omgivelser. Du kan få din helt egen loungepavillon direkte i sandet og nyde gode drinks eller kolde øl. Det er ikke så meget et sted for partyfolket, men mere til det forelskede par, der gerne vil have lidt privatliv.

7. Ku De Ta – Seminyak

Toppen af poppen. Et af Balis hippeste steder har sat standarden for øens øvrige beach clubs. Ku De Ta ligger i Seminyak, og allerede fra klokken otte om morgenen kan du fornøje dig med brunch, mens du lader op til en dag i solens og musikkens tegn.

På Ku De Ta er der et væld af muligheder – stedet tiltrækker et internationalt publikum, der vil være, hvor det sker. Du kan nyde lækre drinks og cocktails, lytte til dygtige dj’s, der spiller den hotteste musik, se flotte modeshows og spise noget af Balis absolut bedste mad.

Her er både fransk bistro og den mere lokale restaurant Mejekawi. Vi skal selvfølgelig ikke glemme det store strandområde med solsenge og hygge eller loungeområdet, der udover topservice kan byde på flotte solnedgange. Se mere på kudeta.com.

8. Café del Mar – Canggu

Så kom Cafe del Mar også til Bali. Den legendariske beach club-kæde, der oprindeligt startede på Ibiza og siden har udvidet til forskellige destinationer over hele verden, er stadig lige populær.

Café del Mar Bali tilbyder loungemusik, beachfrontpool og en afslappet atmosfære i moderne og luksuriøse omgivelser. Stedet har også en restaurant, hvor du kan nyde solnedgangen og slappe af med cocktails og lækker mad.

Klubben arrangerer løbende events, og du kan forhåndsreservere både solseng, bean bags og store poolsuiter med plads til 20 personer, hvis du vil have lidt privatliv med familie eller venner.

9. Cocoon Day Club – Seminyak

Cocoon Day Club er et indbydende og lækkert sted, der har en pool i midten med bløde solsenge rundt om. Klubben ligger på hjørnet af Jalan Double Six, den populære strandgade, der er berømt for sine små intime steder, hvor de udholdende lægger solen i seng med happy hour.

Coccons popularitet ved solnedgang betyder ikke, at her er tomt i løbet af dagen. Tværtimod. Tag kæresten eller vennerne med og snup en dukkert i poolen eller slap af i en af de store hvide solsenge. Du kan også booke din helt egen cabana.

Restauranten er stor med plads til flere end 200 gæster. De romantiske sætter sig op på tagterrassen, hvor der er lidt mere privatliv. Også her satser man på middelhavskøkkenet, men det er helt i orden, når det er så gennemført som på Cocoon Day Club.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*