Bo billigt på stranden i Thailand

Ni fede steder til drømmeferien i Thailand

Hvis du er tosset med lækre strande, så er Thailand det helt rigtige valg til ferien. Heldigvis behøver det ikke koste en formue at bo tæt på det krystalklare vand – i Thailand kan du finde mange huts, bungalows og mindre resorts, der ligger helt vidunderligt.

Vi har fundet ni gode hoteller, hvor du kan bo på stranden – nogle af dem er overraskende billige. Skal du bruge lufthavnstransfer eller anden transport i Thailand, så kan du få et uforpligtende tilbud lige her.

Selvom det er nemt at rejse i Thailand, så vil du måske føle dig mere tryg ved en pakkerejse med et dansk rejsebureau – det selvfølgelig også muligt – se mere her.

 

Thapwarin Resort – Koh Ngai

Ved lækker sandstrand
I det sydligste Thailand på tropeøen Koh Ngai ligger Thapwarin Resort ensomt ved en skøn palmeomkranset strand. Øen hører ikke til Thailands mest kendte, så her er der god mulighed for afslapning og privatliv.

Resortets huse er lavet af naturmaterialer som træ, bambus og rattan, og det gør bestemt oplevelsen mere autentisk. Indvendig er stilen holdt i mørk træ, en stor kontrast til den hvide sandstrand og det klare vand lige udenfor døren. Her er både bar, restaurant og massagecenter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bottle Beach 1 Resort – Koh Phangan

Billigt og ved skøn paradisstrand
Resortet med det lidt særprægede navn ligger på den uspolerede Bottle Beach på den nordlige del af Koh Phangan. Her får du hytter med vifte eller aircondition, og en del af dem ligger beach front.

Her er bar og restaurant samt en dejlig swimmingpool. Bottle Beach 1 Resort er et enkelt indrettet hotel, men det er et perfekt sted for en afslappende ferie under de svajende kokospalmer, der flankerer den hvide sandstrand.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tropical Beach Resort – Koh Chang

Herlige hytter få meter fra vandkanten
Koh Chang er godt nok ramt af masseturismen, men her er stadig små gemte strande og bugter. For enden af en vej i Bang Bao Bay ligger Tropical Beach Resort, der har runde bungalows i afrikansk stil, som ligger i haven eller direkte ud til stranden.

Her er stille, og det er et skønt sted at slappe af og samle kræfter. Om aftenen kan du nyde frisk seafood på stranden, og vi garanterer, at du får en rolig nattesøvn.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Eco Lanta Hideaway Beach Resort – Koh Lanta

Hytter på Long Beach
Eco Lanta Hideaway tilbyder rustikke moderniserede hytter ud til Long Beach. Her er kun 12 værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Her er også restaurant (morgenmad kan tilkøbes) og stedet sørger gerne for lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Wapi Resort – Koh Lipe

Direkte på fantastiske Sunrise Beach
På den lækre paradisø Koh Lipe kan du bo billigt ved stranden på Wapi Resort. Her er flere værelsestyper, hvor de dyreste ligger direkte ud til en kridhvid sandstrand med krystalklart vand. Selv i 2. række er der kun 20 meter til vandkanten!

Resortet er en oase af fred og ro, og et perfekt sted til drømmeferien på en varm tropeø. Koh Lipe, der er bilfri, ligger i Satunprovinsen i det sydligste Thailand. Her er begrænset turisme, men til gengæld garanti for en skøn sol- og badeferie.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Dang Sea Beach Bungalow – Phuket

Prisbilligt på stranden i Nai Yang
Det lille Dang Sea Beach Bungalow ligger direkte ud til Nai Yang Beach. Her er kun 10 værelser, der er enkelt indrettede med tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Stedet roses bl.a. for det venlige personale, der gerne hjælper med udflugter og billetter. Dang Sea Bungalows tilbyder desuden have og vaskeservice.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Relax Beach Resort – Koh Phi Phi

På Koh Phi Phis dejlige østkyst
På smukke Koh Phi Phi finder du Relax Beach Resort, der ligger 30 minutters bådtur væk fra molen i Tonsai. Resortet har fire forskellige værelsestyper, og de fleste af dem ligger direkte på stranden med udsigt over det turkisblå hav og de omkringliggende øer.

Alle bungalows er smukt og individuelt designede i thailandsk stil. Værelserne  har store senge med myggenet, bruser og toilet. Her er en indbydende gårdhave og en restaurant, der tilbyder både thailandsk og international mad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Koh Kwang Beach Resort – Krabi

Bo ud til stranden til en rigtig god pris
På Koh Kwang Seaview kan du bo ud til Klong Muang Beach. De rummelige Værelserne har bl.a. tv og køleskab. Der er gratis wifi på fællesarealer og hotellet tilbyder desuden restaurant, vaskeservice og hjælp med udflugter/billetter. Det er et sted, hvor du får rigtig meget for pengene, og tidligere gæster fremhæver især den gode service.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Koh Jum Resort – Koh Jum

Thailand som det var engang
Ønsker du stilhed er Koh Jum Resort på den lille ø Koh Jum måske sagen. Øen ligger mellem Krabi og Koh Lanta, ikke mange turister finder vej hertil, så man har det meste af den lækre strand for sig selv.

Resortet har både bambus- og teakbungalows, der er bygget på stolper, og alle har en forrygende udsigt over havet. De billige bambusbungalows er ret primitive, men helt perfekte, hvis man er på lavbudgetrejse.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*