Lækre hoteller kun for voksne

Lækre steder til parferien

På romantisk parferie eller gider du bare ikke larmende børn? Så er hoteller kun for voksne uden tvivl noget for dig. Adult only hedder konceptet, der har vokset sig kæmpestort.

Forestil dig et sted, hvor alt er tilrettelagt voksne. Lækre værelser, gode restauranter og smukke omgivelser. Sådan er adult only hotellerne, der sikrer dig en rolig og velfortjent ferie med fokus på nærvær.

Konceptet er forholdsvis dyrt, men vi har fundet en række lækre steder, der garanterer en skøn ferie. Husk at tjekke værelsestype, afbestillingsbetingelser og hvad, der er inkluderet (f.eks. morgenmad), når du sammenligner hoteller.

Se også indlæggene De bedste kun for voksne hoteller på Costa del Sol og De bedste kun for voksne hoteller på Mallorca.

 

Bohemia Suites & Spa – Gran Canaria, Spanien

Et af Gran Canarias bedste hoteller
Du skal være 18 år for at checke ind på Bohemia Suites & Spa, der ligger centralt i Playa del Inglés. Alle værelser har bl.a. gratis wifi, og hotellet er kendt for sin gode service og den rigtig lækre restaurant på taget. Bohemia Suites & Spa ligger i gåafstand af sanddynerne i Maspalomas.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

INNSide Cala Blanca (Tidl. Sol Beach House) – Palma Nova

Ud til stranden i Palma Nova
INNSiDE Cala Blanca roses især for beliggenheden og det venlige og servicemindede personale. Hotellet ligger lige ud til stranden i Palma Nova, men her er både inden – og udendørs swimmingpool, hvis badning i havet ikke er noget for jer.

INNSiDE Cala Blanc har også faciliteter som yogahold, bar/lounge og 2 restauranter. På værelserne finder I bl.a. tv, minibar, gratis wifi og premium sengetøj.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

Beyond Karon Resort – Phuket, Thailand

Skønt resort ud til Karon Beach
I Karon på den thailandske ferieø Phuket ligger Beyond Resort direkte på stranden. Alle værelser har havudsigt samt wifi og terrasse. Resortet har bl.a. bar, restaurant, to swimmingpools og et stort udvalg af spabehandlinger.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Amáre Beach Hotel Marbella – Marbella

Direkte på stranden
Lækkert og anmelderrost hotel direkte på stranden i Marbella. Her finder I en lang række faciliteter som f.eks. spa, sauna, swimmingpool, to barer og tre restauranter. Vælg mellem 15 forskellige værelsestyper (også med havudsigt), der alle har tv, minibar, gratis wifi og premium sengetøj.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kayumanis Nusa Dua –  Bali, Indonesien

Lækre villaer ved privat strand
Gæster på Kayumanis i Nusa Dua på Bali må ikke være under 16 år. Stedet består af 23 villaer, der alle har egen pool. Er I flere afsted, er det muligt at bo helt op til seks personer i villaerne. Kayumanis tilbyder desuden spafaciliteter, gratis wifi, privat strand og inden- og udendørs pool,

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hard Rock Hotel – Ibiza

Musik og chilliout på Playa d’en Bossa
Hard Rock hotel er kun for voksne over 18 år, der her kan boltre sig i lækre og stilrene omgivelser. Værelserne er lyse og du finder to pools og en beach bar på Playa d’en Bossa med lækkert chilloutområde. Der er ugentlige koncerter på Hard Rock, hvor hotellets gæster har gratis adgang.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Layana Resort & Spa – Koh Lanta, Thailand

Kåret til et af Thailands bedste hoteller på Tripadvisor
Et af Koh Lantas absolut bedste resorts er Layana Resort & Spa, der konstant får gode anmeldelser. Her kan du holde parferie i luksuriøse omgivelser direkte ud til den skønne sandstrand. Layana tilbyder bl.a. skøn pool, gratis wifi og spafaciliteter i topklasse.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Barceló Corralejo Bay – Fuerteventura, Spanien

Perfekt beliggenhed i Corralejo
Lækkert hotel på solskinsøen Fuerteventura. Barceló Corralejo Bay ligger på den nordlige del af øen tæt på Las Dunas Nationalparks lækre strande. Alle værelser har gratis wifi og på hotellet kan du få gode spabehandlinger.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kantary Beach Hotel Villas and Suites – Khao Lak, Thailand

Fred og ro ved stranden i Khao Lak
På Kantary, der ikke tillader børn under 15 år i højsæsonen fra november til april, kan du få en rolig ferie ud til en privat sandstrand. Værelserne er moderne og holdt i lyse farver. Her er god pool, bar og restaurant og på værelserne bl.a. gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Pavilions Phuket – Phuket, Thailand

Parferie i luksuriøse omgivelser
Asiens mest romantiske adult only resort kalder The Pavilion deres superlækre villaer, der er smagfuldt indrettede med hovedvægt på kvalitetstid med hinanden. Her kan du få gratis wifi, spabehandlinger og villaer med privat pool. Her er naturligvis bar og restaurant samt loungeområder.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*