Syv gode koncepthoteller – sport, erotik og god musik

Bo på hotel med et tema skræddersyet til dig

Koncepthoteller er det nye sort. Hoteller, der henvender sig til en helt bestemt målgruppe er populære som aldrig før. Tjek disse syv steder, der tilbyder alt fra clubbing og sport til erotik.

 

All inclusive

Ikos Olivia – Polygyros – Kreta
All inclusive er måske det bedst kendte koncept af alle. Overalt i verden kan man booke sig ind på et all inclusive resort, hvor det meste er gratis – du skal bare nyde.

Men der er stor forskel på kvaliteten – fra lurvede steder med samme mad dag efter dag til lækre og luksuriøse steder, hvor der er masser af faciliteter og flere gode restauranter at vælge mellem.

Vil du opleve det bedste konceptet kan byde på, så er det om at vende snuden mod Kreta, hvor Ikos Olivia har vundet et utal af priser for sin service, de lækre omgivelser og ikke mindst maden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Clubbing

Beach Republic – Koh Samui – Thailand
Den engelske top dj Simon Solo har grundlagt et lækkert boutiquehotel med fokus på clubbing. Det smukke og populære sted ligger ved Lamai Beach på den thailandske ferieø Koh Samui, og her kan du bo i minimalistisk indrettede værelser få meter fra loungeområdet og den indbydende pool.

Beach Republic ligger direkte ud til stranden, og der bliver arrangeret diverse events som soulful saturdays og den berømte sunday brunch. Musikken er i centrum, og her er både chilloutmusik og danseglade toner præsenteret af gode dj’s.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Naturisme

Vera Playa – Alméria – Spanien
Naturisthoteller har eksisteret i mange år, og det er ikke ligefrem et nyt koncept. Men ferieformen vinder stadig flere tilhængere, og der kommer hele tiden nye steder at vælge mellem. Vera Playa i Sydspanien har en del år på bagen, og det hyggelige hotel i lav bebyggelse er et skønt sted at dyrke den nøgne livsstil.

Hotellet ligger lige ud til stranden, der selvfølgelig også er for naturister. Vera Playa ligger ved den lille hyggelige by Vera og den større Alméria, hvor der er masser af gode restauranter, hvis du en dag vil prøve noget andet end hotelrestauranten.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Vandland

Centara Grand Beach Resort – Phuket – Thailand
Hotel eller vandland? Begge dele. Børnene vil uden tvivl elske dette skønne resort på den thailandske ø Phuket. Her kan de boltre sig i den store vandpark med rutsjebaner, vandfald og bølgemaskiner, der nok skal holde de mindste beskæftigede.

Resortet ligger lige ud til stranden og har også spa, børneklub, en skøn swimmingpool samt store værelser, der er helt perfekte for familien.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kun for voksne

Cap Rocat – Mallorca – Spanien
Børnefri ferie er in. Vi vil have fred og ro langt væk fra barneskrål og vilde plask i hotelpoolen. Kun for voksne hoteller, eller adults only, er i hastig fremmarch og måske et af de mest populære koncepter lige nu.

Du kan finde masser af hoteller, hvor der er adgang forbudt for børn, men hvorfor ikke vælge et sted, hvor rammerne til en romantisk ferie er i top? Cap Rocat er blot et af flere steder, der tilbyder noget særligt.

Hotellet er opført i et gammelt militærfort, der ligger med smuk udsigt over Palmabugten. Det er en unik mulighed for at koble af og pleje kærligheden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sport

Playitas – Fuerteventura – Spanien
Sportsferie har været in i årevis, og mange danskere har måske besøgt La Santa Sport på Lanzarote. I dag har Playitas på Fuerteventura overtaget en del af kunderne, men man tilbyder meget af det samme.

Dvs. faciliteter til et utal af sportsgrene som f.eks. tennis, fitness, håndbold og svømning. Derudover arrangeres der forskellige aktiviteter som man kan deltage i. Playitas har en god restaurant og lækre værelser.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Erotik

Desire Pearl Resort & Spa – Puerto Morelos – Mexico
Erotik, flirt og frisind er nogle af nøgleordene på Desirekædens resorts. Det specielle koncept, hvor det sensuelle er i fokus, nyder stor popularitet. Desire Pearl er et adults only resort med all inclusive.

Du skal være over 21 år for at bo her, og der er kun adgang for par. De kan til gengæld nyde godt af de mange events, der bliver arrangeret. Lust night, swingers night og pole dance lessons siger lidt om, hvad det drejer sig om på det lækre resort, der ligger direkte ud til det caribiske hav.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*