Europas bedste nøgenstrande – og hotellerne et stenkast derfra

Bo tæt på stranden

Spar tid på transporten på din ferie. Vælg et hotel, der ligger klods op af de bedste naturiststrande Europa kan byde på. Pak kufferten, ikke med badetøj, men med masser af solcreme og godt humør og tag med til bla. Formentera, Naxos, Mallorca og Sydfrankrig.

 

Cala Macarelleta – Menorca

Skønne Menorca har et utal af lækre strande. Fra lange kyststrækninger til små badebugter med krystalklart turkis vand. Cala Macarelleta og nabostranden Cala Macarella må siges at høre til sidstnævnte kategori.

Man finder ikke meget smukkere strande i Middelhavet end disse perler, der i årevis har været besøgt af naturister. Deres åbenlyse skønhed gør dog, at de må dele strandene med tekstilbadere.

Nærmeste byer er Serpentona og Cala Galdana, der ligger lige ved siden af hinanden. Fra Hotel Ilunion Menorca er der ca. 1 km til stranden ad en smuk skovsti.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Plaka Beach – Naxos

Den lange Plaka Beach på den græske kykladeø Naxos er lidt af et paradis i Middelhavet. Stranden fortsætter flere kilometer syd for den charmerende by Agia Anna, der er et skønt sted at booke hotel.

Men vil du endnu tættere på den gode sandstrand med klitter og klart vand, så snup et værelse på Acti Plaka Apartments, der ligger et stenkast fra badeparadiset, hvor nøgenbadning længe har været en tradition. Du kan spise god græsk mad i Agia Anna eller hovedbyen Naxos By, der ligger en kort bustur væk.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Cabopino Beach – Costa del Sol

Cabopino Beach er nok en af Costa del Sols bedst kendte naturiststrande. Her finder du fin sandstrand og indbydende klitter. Der er god plads, og du har alle solkystens faciliteter i nærheden. I området omkring stranden findes flere gode hoteller, f.eks. VIME La Reserva de Marbella, der ligger blot 800 meter fra Cabopino Beach.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Plage de l’Espiguette – Frankrig

Den franske middelhavskyst har mange muligheder for naturisterne. F.eks. campingpladser og resorts, men også en lang række strande, og det er bare om at vælge sin favorit. Det kunne være Plage de l’Espiguette, der er et paradis for soldyrkerne.

Den lange strand løber langs kanten af Camargue Nationalpark, og det giver en rolig atmosfære og ikke mindst masser af plads. Mellem stranden og byen Le Grau du Roi findes flere indkvarteringsmuligheder, f.eks. det lækre Relais de I’Ousteau Camarguen, der ligger i gåafstand af Plage de l’Espiguette.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

El Migjorn – Formentera – Spanien

Formentera har uden tvivl nogle af Middelhavets bedste strande, og på langt de fleste af dem er det helt normalt at bade nøgen. Det gælder også på den lange Playa Migjorn, der byder på fred og ro såvel som et par større resorts.

Her er også hyggelige strandbarer, men det er de lækre hvide sandstrande med det krystalklare turkise vand, der trækker strandløver og badenymfer til den lille ø syd for Ibiza. På Hostal Es Pi er der kun 300 meter til stranden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Faliraki Beach – Rhodos – Grækenland

Den populære ferieby, Faliraki, på Rhodos’ østkyst har flere strande. Den sydligste er en skøn nøgenstrand, hvor naturisterne samles sommeren igennem. Her er opsyn, og på den fine sandstrand er der en lille taverna, hvis du skulle få lyst til lidt at spise.

I baglandet finder man flere mindre hoteller og pensioner, f.eks. Evita Sun Resort, der ligger ca. 800 meter fra den dejlige strand. Herfra er du også i gåafstand til Faliraki by, der byder på barer og restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Es Trenc – Mallorca – Spanien

Drømmestranden Es Trenc på det sydvestlige Mallorca byder på turkisblåt vand og lækkert blødt sand. Her er masser af plads, og det har i årevis tiltrukket naturisterne. I dag er der også solstole og parasoller til nøgenbaderne, der næppe får bedre forhold end her.

Es Trenc ligger ved et ret øde område af Mallorca, hvor man kun finder hoteller i de mindre byer Sa Rapita og Campos. Et af de bedre steder er Hotel Villa Chiquita, der er et pragtfuldt hotel med udsigt over havet og perfekt beliggenhed et stenkast fra Es Trenc. Men der er mange andre hoteller at vælge mellem skulle Villa Chiquita ikke lige være jer.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*