Bo billigt ved stranden i Sydspanien

Bo billigt uden at gå på kompromis med kvaliteten

Det behøver ikke at være dyrt at bo ved stranden. Tjek disse gode steder fra Malaga til Mojácar i solrige Sydspanien, der byder på masser af skønne strande.

 

Hotel California – Malaga

Kombiner byliv med gode strande
Denne skønne perle ligger lige øst for Malagas centrum i en gade med gamle store villaer. Et par hundrede meter derfra ligger Playa Caleta, der er en af Malagas bystrande, som er et skønt sted at tilbringe dagen.

Bag den flaskegrønne facade gemmer hotel California på 24 værelser, der alle er forskellige i størrelse. Det er en rejse tilbage i tiden, men det charmerende look er med til at gøre hotellet unikt, og familien Antinolo sørger godt for sine gæster.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel El Dorado – Carboneras

Populært og billigt i lille Carboneras
Filmelskere må bare elske dette kitschede hotel i Hollywoodstil, der har masser af gyldne statuer, marmor og lysekroner. Hotellet passer perfekt ind i 1960’ernes Alméria, da byen var et hotspot for filmmagere.

Det var nemlig her, at klassikere som Lawrence of Arabia, Dr. Zivago og De Tre Musketerer blev filmet. Hotel El Dorado er fra dengang Carboneras blot var et fiskerleje – i dag er byen naturligvis blevet større, men vi befinder os i et roligt hjørne af Spanien.

Fra hotellet er der smuk havudsigt, pool og en stor restaurant. Her er 30 værelser, der alle har rigeligt med plads. Det lyder dyrt, men det er det bestemt ikke.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Las Calas, Agua Amarga – Cabo de Gata

Cool strandferie som i gamle dage
Agua Amarga er måske mest kendt som location til spaghettiwesterns, men den lille rolige by har i dag en række hippe barer og restauranter med en tilbagelænet bohemeatmosfære. Lige bortset fra klipperne i den sydlige ende, så er Las Calas det perfekte strandhotel.

De 10 værelser er hyggeligt indrettede med tv og aircondition, og seks af dem har terrasse med havudsigt. Stå tidligt op og snup en badetur eller slap af i skyggen i den store have før du spiser god seafood i ejerens herlige restaurant Los Tarahis få skridt derfra.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Las Palmas – Carboneras

Familieværelser med plads til fire personer
Det dejlige hotel er lidt af en overraskelse i den sydlige ende af stranden ved fiskerbyen Ana Vicente. Den venlige ejer har fået en arkitekt fra Sevilla til at tegne et lille familiehotel med 10 moderne værelser, der har designermøbler og kunst på væggene.

Den kombinerede bar og restaurant har en pragtfuld udsigt, men den er faktisk bedre i de tre familiesuiter, der har indbydende solvogne på den store terrasse. Blot 10 minutter væk ligger den populære naturiststrand Playa de los Muertos.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Family – Agua Amarga

Populært hotel med familiær atmosfære
Det franske par René og Michéle Bellavoir har bygget dette lille hotel, der ligger lidt tilbagetrukket fra stranden i Agua Amargas sydlige del. En lille sti fører direkte ned i havet, men hotellet har pool og en dejlig have, så måske har du slet ikke lyst til at forlade stedet.

Som navnet antyder, så er det et familievenligt sted, hvis værelser er hyggeligt indrettede. Her er aircondition, og de fleste værelser har også balkon. Der bliver serveret god morgenmad og lækre hjemmelavede retter om aftenen i restauranten.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Cala Chica, Las Negras – Cabo de Gata

Havudsigt og jacuzzi på terrassen
Cabo de Gata-området bliver lidt mere mondænt i Las Negras, der ligger ved en lang mørk vulkanstrand med smukke bjerge i baggrunden. Det 26 værelser store Cala Chica, et søsterhotel til spahotellet Cala Grande, der ligger bagved, er et smart sted i klassisk spansk stil.

Her er stor pool, havudsigt og gode værelser, hvoraf flere har egen jacuzzi på terrassen. Det ligger ikke direkte på stranden, men du skal kun gå et par minutter ned ad hovedgaden før du har sand under fødderne. Et alternativ er de storslåede strande i Cabo de Gata Nationalpark, hvor der er masser af plads.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*