Hotel på Ibiza – her er de bedste steder

Lækre hoteller på Ibiza for enhver pengepung

Find det perfekte hotel på Ibiza her. Den hvide ø bugner af lækre overnatningssteder, og det kan være svært at vælge, hvor man skal bo. Vi hjælper dig på vej og præsenterer her 10 hoteller, der alle er håndplukkede og enten anbefalet af førende rejsesites og/eller får gode anmeldelser på bl.a. Tripadvisor.

Læs mere om Ibiza i vores rejseguide, hvor du kan blive klogere på bl.a. transport, strande, seværdigheder og mad og drikke.

 

Apartamentos Marina Playa

Moderne og indbydende lejligheder ved Es Puet Beach i San Antonio. Marina Playa er holdt i blå og hvide nuancer og fremstår hipt og smart. Rummelige lejligheder med gratis wifi. Du finder en dejlig pool med store solsenge og loungeområder. Bar, pub og restaurant er tilknyttet stedet. Marina Playa er et adult only hotel.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hard Rock Hotel

Hard Rock hotel er kun for voksne over 18 år, der her kan boltre sig i lækre og stilrene omgivelser. Værelserne er lyse og du finder to pools og en beach bar på Playa d’en Bossa med lækkert chilloutområde. Der er ugentlige koncerter på Hard Rock, hvor hotellets gæster har gratis adgang.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Apartamentos Arlanza

For jer, der vil bo tæt på Playa d’en Bossa til en rigtig god pris. Arlanza tilbyder enkle lejligheder med gratis wifi. Du bor dør om dør med Bora Bora Beach Bar og har kun 300 meter til stranden. Arlanza skal vælges for sin beliggenhed midt i smørhullet med barer og klubber. Hotellet har kun adgang for voksne.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Apartamentos Bora Bora

Bora Bora tilbyder moderne lejligheder et stenkast fra Playa d’en Bossa. Den berømte Bora Bora Bar ligger lige ved siden af, og dette lejlighedshotel er ideelt hor partyfolket. Her bliver arrangeret events og atmosfæren er ungdommelig. Bora Bora tilbyder desuden pool og gratis wifi i lobbyen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tropicana Ibiza Suites

Populært og anmelderrost hotel i art deco stil ved Playa d’en Bossa. Bor du her, er du sikker på at være med på beatet hos Ibizas hippe besøgende. Tropicana er kun for voksne og har en pool, store solsenge og bar/lounge. Der er gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ibiza Sun Apartments

Lækkert moderne lejlighedshotel i minimalistisk stil. Ibiza Sun er holdt i lyse farver og her finder du flotte værelser med bl.a. gratis wifi. Her er to pools og store solsenge. Ved poolen er der bar og hotellet tilbyder bl.a. også spa og fitnesscenter. Ibiza Sun får rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gran Sol Ibiza

Her får du rigtig meget for pengene. Gran Sol Ibiza ligger i San Antonio og får gode anmeldelser. Hotellet er på top 10 på Tripadvisor og så er det overraskende billigt. Gran Sol har gode rummelige værelser, swimmingpool og en dejlig have. Gratis wifi og 200 meter til stranden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ca Sa Vilda Marge

Lækkert boutiquehotel i San Juan. Et godt stykke til stranden, men i smukke omgivelser. Morgenmad og gratis wifi er inkluderet i prisen. Ca Sa Vilda er opført i en gammel landejendom og her forener man det rustikke med det mondæne. Lille pool, hvor du finder bar og loungesenge.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hostal Cala Boix

Det skønne hostal er et fund til prisen. Beliggenheden oppe over Cala Boix giver havudsigt fra nogle af de lyse og farverige værelser (nogle med balkon). Der er kun 50 meter til stranden og pinjetræer giver skygge i den dejlige have, hvor poolen frister til en en dukkert. Hostal Cala Boix ligger et godt stykke fra Ibiza By, men vil være perfekt til det forelskede par.

Se pris på Hostal Cala Boix > Se pris på hotels.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*