Verdens mest romantiske strande

Perfekte strande til dig og din partner

nye rejsemål

Strande kan i sandhed være nogle af de mest romantiske steder på jorden. Af samme grund er de ofte populære rejsemål for nygifte par på bryllupsrejse og andre med trang til tosomhed. Rundt om i verden findes mange smukke og spektakulære strande – se med her, hvis du overvejer en romantisk ferie med din udkårne.

Matira Beach, Bora Bora – Tahiti

Øen Bora Bora er nærmest blevet synonymt med bryllupsrejser for nygifte, der leder efter et romantisk sted at slappe af efter en vellykket fest. Det er ikke svært at se, hvorfor netop Matira Beach er blevet så populær, her finder man blødt sand, en skyfri himmel og svajende palmer i den tropiske brise.

Det er ikke kun afslapning, du kan tage en bådtur og opleve delfiner og farvestrålende fisk. Og solnedgangene? Bare helt fantastiske! Bora Bora i Fransk Polynesien skal besøges fra maj til oktober, hvor det er tørtid og ca. 28 °C. Perioden er selvfølgelig også højsæson, så priserne er skruet noget i vejret.

Brela Beach – Kroatien

Mellem Split og Makarska i Kroatien ligger Brela, der er en skøn lilleby med seks kilometer strand omgivet af figentræer, olivenplantager og pinjeskov. Det er stranden, der har gjort Brela kendt – vandet er krystalklart, og de mange små bugter er bestemt ikke overrendt.

Prøv f.eks. at besøge Vrulja, der er omgivet af klipper – et stille og idyllisk sted, som er meget populært blandt naturister. Kroatien er et sommerrejsemål. Juni, juli og august har det bedste vejr med masser af sol og temperaturer på 28-30 °C.

El Nido, Palawan – Filippinerne

Med over 7.000 idylliske øer og mere end 18.000 km kystlinje, så er det ikke underligt, at Filippinerne har nogle af verdens smukkeste strande. Der er ikke for mange turister, og du kan altid finde en øde strand et eller andet sted. For en perfekt romantisk ferie er El Nido på den nordvestlige del af øen Palawan et oplagt valg.

Du er garanteret lange strandområder,  hvor der kun er dig selv og din udkårne. December til marts er det bedste tidspunkt at rejse til Filippinerne. Månederne ligger i den tørre periode, og du kan forvente temperaturer omkring 30 °C.

Biarritz – Frankrig

Napoleon den 3. og kejserinde Eugénie tog på bryllupsrejse til Biarritz i 1855. Siden har den charmerende franske by tiltrukket en bred skare af besøgende, deriblandt par på jagt efter et romantisk sted. Det gamle kejserpalads er i dag det vidunderlige Hotel du Palais, der ligger ved byens bedste strand.

Biarritz er gode restauranter og skøn afslappende atmosfære i perfekte omgivelser. Juni til august er månederne med bedst vejr i Biarritz. Men undgå august, da franskmændene selv holder ferie i denne måned, og det giver menneskemylder og høje priser.

Varadero – Cuba

Det cubanske badested har ikke blot nogle af verdens bedste strande, men også pragtfulde resorts med luksussuiter til den ultimative romantiske ferie. Stranden er mange kilometer lang med kridhvidt sand og krystalklart vand – et ideelt sted at forkæle sig selv.

Om aftenen kan du danse til hede caribiske rytmer i de kendte klubber i Havana eller bare nyde den smukke solnedgang på stranden. Varadero kan besøges året rundt, men det bedste vejr finder du i vintermånederne december til marts, hvor solen skinner fra en skyfri himmel og temperaturen ligger omkring 30 °C.

Tulum Beach – Mexico

Den lækre strand ud til det caribiske hav er perfekt til en romantisk ferie. Bo i idylliske huts eller på 5-stjernet luksushotel med alle tænkelige faciliteter. I Tulum er der rigtig god plads, du kan gå lange ture på stranden og bade med eller uden tøj – gode oplevelser at dele med sin partner.

Tulum ligger på Riviera Maya, der et alsidigt rejsemål, hvor du foruden de dejlige strande bl.a. kan opleve regnskov, indianerkultur og storbyshopping i Cancún. Yucatán-halvøen har samme klima som Cuba, du kan sagtens besøge området om sommeren, men vejret er bedst i vintermånederne.

biarritz-pixabay
Biarritz i det sydvestlige Frankrig

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*