Bo billigt ved stranden i Sydfrankrig

Otte gode overnatningssteder, der er til at betale

At bo på stranden i ferien er ofte rasende dyrt. Det kan dog lade sig gøre at få havet som nabo til rimelige penge – også i Sydfrankrig. Se nærmere på disse otte overnatningssteder, hvis du heller ikke vil have for langt til stranden.

 

Hotel Lido Beach, Hyéres

På en lille privat stand udenfor byen Hyéres ligger hotel Lido, der er et lidt kitschet sted fra 1960’erne. Lido er dog lige blevet renoveret, og her får man rigtig meget for pengene – de glimrende studios er store, og der skulle nok være plads til hele familien.

En kort bådtur væk ligger de dejlige øer Porquerolles, Levant og Port Cros. Hyéres er gæstfri og føles langt væk fra rivieraens glamour.

Book eller se mere om Hotel Lido Beach >

 

Hotel Les Calanques, Les Issambres

Det familieejede hotel med den gode stemning ligger på nogle små klipper med udsigt over en lille vig. Gå gennem hotellets lille have med palmer og pinjetræer og snup en dukkert i den lille beskyttede bugt.

Her er kun 12 værelser, så i højsæsonen skal man booke i forvejen. Les Calanques har i øvrigt en rigtig god bistro, der kun er for hotellets gæster.

Book eller se mere om Hotel Les Calanques >

 

Les Flots Bleus, Baie d’Anthéor

Mange turister kører blot forbi Les Flots Bleus. Udefra ligner det nemlig et typisk amerikansk motel, men i virkeligheden er det en af Sydfrankrigs små gemte perler. Den lille by Baie d’ Anthéor ligger fantastisk – her møder det dybblå middelhav et stort rødt bjerg.

Et utrolig smukt sceneri. Alle 18 værelser er herligt dekorerede, men den største overraskelse er nok stedets gode restaurant, der er sikkert ledet af ejeren og kokken Olivier Vollant.

Book eller se mere om Hotel Les Flots Bleus >

 

La Jabotte Hotel, Antibes

Det er overraskende, at man stadig kan finde overnatning, der er til at betale ved Antibes dejlige sandstrand. La Jabotte er et rigtigt godt valg til pengene, hvor det belgiske par Claude og Yves byder velkommen på deres lille hotel, der har et dusin værelser fordelt i tre bygninger.

Hotellet tilbyder gratis solstole på stranden, og om aftenen mødes man til et glas vin og tilhørende tapas. Gæstfriheden kender ingen grænser på La Jabotte.

Book eller se mere om La Jabotte Hotel >

 

Avéa Hotel, Cognes-sur-Mer

Cognes-sur-Mer og hotel Avea ligger på den travle vej mellem Cannes og Nice. Hotellet er moderne og nyrenoveret, men stadig holdt i en sjov 1930’er stil, der nok skal få dig til at spærre øjnene op.

Ved renoveringen fik man også skærmet af, så man ikke kan høre trafikken. Avea ligger lige ud til promenaden, og her finder du den private strand. Hotellet har sin egen restaurant, loungebar og dj’s lægger af og til vejen forbi i weekenden.

Book eller se mere om Avea Hotel >

 

Welcome Hotel, Villefranche-sur-Mer

Gemt lidt væk, lige inden du når Monte Carlo, ligger Villefranche-sur-Mer, der med sin gamle havn er et af de mest idylliske steder på rivieraen. Welcome Hotel har 31 værelser og har gennem årene tiltrukket en række kendisser.

Det kan derfor være en dyr fornøjelse i højsæsonen, men i de stille måneder er der ofte gode rabatter et hente. Alle værelser har havudsigt og balkon – her er ingen restaurant, men en fremragende vinbar.

Book eller se mere om Welcome Hotel >

 

Hotel Victoria, Roquebrune-Cap-Martin

Victoria, der genåbnede i 2012, er et af de bedste budgetvalg på rivieraen. Mathew Likierman, søn af en engelsk entreprenør, har på brillint vis omdannet den gamle 1960’er bygning til et chic designerhotel. Victoria har en meget populær cocktailbar, og på stranden tilbydes gratis solstole og håndklæder.

Book eller se mere om Hotel Victoria >

 

L’ Hirondelle Blanche, Saint Raphael

Saint Raphael er en af rivieraens små skønne overraskelser. Feriebyen er stille, men ligger tæt på Cannes og St. Tropez. Det perfekte sted at bo i Saint Raphael er på L’ Hirondelle Blanche, der kun har fem værelser. Hotellet ligger direkte på promenaden få meter fra stranden. Ejeren, George, er i øvrigt yderst behjælpelig med tips og råd til ferien.

Book eller se mere om L’ Hirondelle Blanche >

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*