14. juli 2020

Her er det varmt i oktober

Vi viser dig vej til varmen

Oktober er også den måned, hvor efterårsferien ligger. Det grå og triste vejr har ramt det meste af Europa, men flere steder i Middelhavet er det stadig dejlig varmt og solrigt. Varmt vejr kan du selvfølgelig også finde længere væk fra Danmark – få inspiration til varme rejsemål i oktober.

 

Cypern

Oktober er en rigtig god måned at besøge Cypern. Øen i det østlige middelhav er først og fremmest superdejlige strande, men du kan også opleve Cypern, når alle de andre turister er taget hjem. Forvent 25 °C til 28 °C og ca. 20 mm regn i oktober.

Billige charterrejser til Cypern >

 

Las Vegas – USA

Den værste sommerhede er ovre i oktober, og du kan opleve spillebyen Las Vegas ved mere behagelige temperaturer. Las Vegas ser umiddelbart lidt forloren ud, men byen har udover kasinoer og vildt natteliv også glimrende udflugtsmuligheder i omegnen – f.eks. fantastiske Grand Canyon. Temperaturen ligger på 27 °C til 29 °C i oktober, der kun får ganske få dråber regn.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Las Vegas >

 

Rom – Italien

Rom er en by, man aldrig bliver færdig med. Sommermånederne er ulideligt varme til en storbyferie i Italien, så vælg oktober, hvis du også vil se Colosseum og Peterskirken ved mere behagelige temperaturer. Selvfølgelig skal du også spise lækker mad og drikke god vin, som Rom selvfølgelig også er kendt for. I oktober ligger temperaturen på 22 ° C til 24 °C, og der falder ca. 35 mm regn.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Rom >

 

Mauritius

Oktober ligger mellem den varme sommer og den fugtige og forholdsvis våde vinter. Det er med andre ord en perfekt måned at besøge paradisøen i Det Indiske Ocean, der byder på skønne strande, glimrende mad og lækker luksus. Forvent 24 °C til 26 °C i oktober, hvor der falder ca. 50 mm regn.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Mauritius >

 

Sevilla – Spanien

Det ægte Andalusien med tapas, flamenco og snørklede gader venter i Sevilla. Byen har ofte 40 °C i sommermånederne, men i oktober er temperaturen blevet lidt mere menneskelig, og som en bonus er her færre turister. I oktober ligger temperaturen på 24 ° C til 27 °C og der falder ca. 70 mm regn.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Sevilla >

 

Den Tyrkiske Riviera

Feriebyerne ligger på stribe på den tyrkiske sydkyst. Her finder I skønne hoteller, hvor I får rigtig meget for pengene. Hvis I kan løsrive jer fra poolen, så er der spændende oplevelser i omegnen, og så skal I selvfølgelig smage den fremragende tyrkiske mad. Temperaturen ligger på ca. 24 °C til 27 °C i oktober, der får ca. 60 mm regn.

Billige charterrejser til Tyrkiet >

 

Giliøerne – Indonesien

De små øer, der ligger ud for Lomboks nordvestkyst er et lille paradis. Er du til fest og farver, så vælge Gili Trawangan, mens du skal tage til Gili Air og Gili Meno, hvis du vil have fred og ro. Fælles for øerne er dog de skønne strande med klart turkisblåt vand. I oktober kan du forvente temperaturer på 32 °C til 34 °C og ca. 40 mm regn.

Book billige rejser til Bali og Gili >

 

Nepal

Oktober er den perfekte måned at besøge Nepal. Der er klart vejr og temperaturen ligger pænt over 20 °C. Nepal er selvfølgelig trekkernes paradis, men du kan også opleve pragtfulde templer, enestående natur og snuppe en safari i Chitwan Nationalpark. Temperaturen ligger på ca. 24 °C til 26 °C og der falder ca. 60 mm regn. 

Book fly, hotel eller pakkerejse til Nepal >

 

Aruba

Den caribiske ø ligger udenfor orkanbæltet, og her finder du varmt vejr i oktober. Selvfølgelig kan Aruba byde på gode strande, men her er også smuk natur, og så kan du stå ansigt til ansigt med de herlige flamingoer, der selvfølgelig holder til på Flamingo Beach på øens vestside. Forvent temperaturer på 30 °C til 32 °C og ca. 80 mm regn i oktober.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Aruba >

 

Gran Canaria

Populære Gran Canaria er liv og glade dage ved pool eller strand. Men faktisk har øen masser andet at byde på – lej en bil og kør ud i det blå til smuk natur og gemte landsbyer. Har I børnene med, så kan I vælge og vrage blandt en lang række forlystelsesparker. I oktober ligger temperaturen på 24 °C til 27 °C og der falder 15-20 mm regn.

Billige charterrejser til Gran Canaria >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*