Her er det varmt i april

Vi viser dig vej til varmen

Vi kan stadig få nattefrost, men april er også en måned, der kan overraske med varmt vejr. Det er en måned, hvor vi danskere forhåbentlig kan lægge den triste og mørke vinter bag os, men er april koldere end normalt kan en tur til varmen i den grad være tiltrængt.

Jeg har fundet otte steder, der byder på dejligt solrigt vejr i april og heldigvis er rejsen ned til varmen kortere end i vintermånederne. For mere inspiration kan du også se indlæggene Her er det varmt i marts og Her er det varmt i maj.

 

1. Tenerife

Den største af Kanarieøerne er uden tvivl også den mest alsidige. Tag på en ægte sol- og strandferie på sydkysten eller lej en bil for at opleve den storslåede natur med Spaniens højeste bjerg Pico de Teide som topattraktionen.

Du skal også besøge charmerende landsbyer og spise god mad på de lokale restauranter. Læs mere i vores miniguide til Tenerife. Vejret: I april ligger temperaturen på 22-26 °C og der falder ca. 40 mm regn.

Indbydende pool på Tenerife

 

2. Hurghada – Egypten

For de, der ikke vil flyve så langt er Hurghada i Egypten et godt valg. Her finder du skønne strande og kæmperesorts med alt i faciliteter. Eventyrer kan tage på verdensklasseudflugter til bl.a. Kairo og Luxor, men Hurghada er også et glimrende udgangspunkt for gode dykkeroplevelser.

Vil du vide mere om Hurghada, så kan du tjekke vores miniguide, der har information om bl.a. transport, oplevelser og strandområder. Vejret: Forvent 27-30° C og stort set ingen regn i april måned.

Hurghada har mange rigtig gode resorts

 

3. Dubai

Dubai er glimmer og glamour. Her er du sikker på masser af sol året rundt og således også i april. Du kan slappe af på en beach club, gå shop amok i kæmpe indkøbscentre eller spise lækker mad.

Har du børn med, kan I boltre jer i de fantastiske forlystelsesparker eller tage på en hæsblæsende jeepsafari i ørkenen. Dubai har aktiviteter for alle uanset alder! Læs mere i vores miniguide til Dubai. Vejret: Forvent 31-33 °C i april og stort set ingen regn.

Skøn aften i Dubai

 

4. Las Vegas – USA

Spillebyen i Nevadas ørken er kendt for fest og farver, men i omegnen ligger faktisk spændende seværdigheder som f.eks. Red Rocks og Grand Canyon.

De fleste når dog aldrig uden for bygrænsen – de skønne resorts og de heftige poolparties er næsten en attraktion i sig selv. Vejret: Temperaturen i april ligger på ca. 25-28 °C, og der falder stort set ingen nedbør.

Det ikoniske skilt ved indkørslen til Las Vegas

 

5. Taghazout – Marokko

Nord for Agadir i Marokko er der dukket en ny ferieby op. Ny for den almindelige turist, men Taghazout har i årevis tiltrukket surfere og backpackere, der her har skabt et pragtfuldt område med en skøn tilbagelænet atmosfære.

Her finder du hyggelige caféer, yoga med udsigt over atlanten og enkle guesthouses. En rolig by som du skal besøge nu, inden den for alvor bliver opdaget af masserne. Vejret: Forvent 23-26 °C og ca. 15 mm regn i april.

Taghazout i Marokko

 

6. Playa del Carmen – Mexico

Playa del Carmen ligger mellem Tulum og Cancún på Riviera Maya. Her finder du masser af lækre strande ud til det caribiske hav, og du kan spise skøn mexicansk mad, inden du kaster dig ud i det heftige natteliv

I “Playa”, som byen normalt kaldes, er du ikke langt fra de verdensberømte mayaruiner, der bestemt kan anbefales. Læs mere om Playa del Carmen i vores guide til Riviera Maya. Vejret: I april ligger temperaturen på 31-33 °C og der falder ca. 20 mm regn.

Lækkert strandliv i Playa del Carmen

 

7. Goa – Indien

Eksotiske Goa er et af Indiens mest populære rejsemål. Selvom den lille delstat har masser af turister, så ligger de lokale oplevelser lige om hjørnet – f.eks. fine templer og farverige markeder.

Du er heller ikke langt fra smuk natur og berømte Hampi i nabostaten Karnataka, der engang var hovedstad i et hindurige. Læs meget mere om Goa her. Vejret: Temperaturen ligger på 32-34 °C og der falder ca. 10 mm regn.

I Goa er strandene lange og storslåede

 

8. Hoi An – Vietnam

Hyggelige Hoi An med de gamle hule huse er et overflødighedshorn af god mad, fantastisk shopping og store oplevelser. Her kan du tage på tur på Thu Bon-floden, cykle forbi små landsbyer eller gå på opdagelse i det arkæologiske område ved My Son.

Hoi An er et must-see på en rejse til Vietnam og en by, der er svær at forlade. Du kan kombinere med f.eks. den gamle kejserby Hué. Vejret: Forvent 27-29 °C og ca. 20 mm regn i april.

Charmerende Hoi An ligger ud til Thu Bon-floden

 

9. Eilat – Israel

Der er garanteret sol i den israelske badeby Eilat, der ligger ud til Det Røde Hav. Byen har en lang række gode resorts, hvor du kan plaske i poolen eller få sol på kroppen, men en snorkle- eller dykkertur i det klare turkisblå hav kan absolut anbefales. Vejret: I april ligger temperaturen på 28-31 °C og der falder stort set ingen regn. 

Eilat i det sydlige Israel

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*