Her er det varmt i marts

Vi viser dig vej til varmen

Marts er vores første forårsmåned, men som regel skal vi kigge langt efter sol og høje temperaturer. Heldigvis begynder det at blive varmt lidt tættere på os, men vil du have 30 °C eller derover, skal du stadig rejse til de oversøiske rejsemål.

Vi har fundet en stribe dejlige steder, hvor vejret er godt og med masser af soltimer.

 

Cuba

Den skønne og farverige caribiske ø er helt sig selv og findes ikke noget andet sted i verden. Oplev en spændende kultur, fremragende strande og nyd så de lokales glæde og gæstfrihed. Forvent 27-29 °C og ca. 40 mm regn i marts.

Cuba er det bedste af Caribien

 

Gran Canaria – Spanien

Den populære kanarieø behøver næsten ingen nærmere præsentation. Her kan du leve et sorgløst liv under den spanske sol og opleve storslået natur i bjergene, hvor du også finder gode lokale spisesteder. Læs mere om Gran Canaria i vores miniguide. I marts ligger temperaturen på 21-25 °C, og der falder kun 12 mm regn.

På Gran Canaria kan du få sol og varme tæt på Danmark

 

Koh Samui – Thailand

Oplev ægte tropeparadis i skønne Thailand. Koh Samui er lækre strande, et heftigt natteliv og masser af god mad. Du kan tage på øhop eller snuppe en snorkeltur for at se de farvestrålende fisk under havets overflade. Læs mere om Koh Samui i vores miniguide. Temperaturen ligger på ca. 30-32 °C, og der falder ca. 30 mm regn i marts.

Hytter på populære Koh Samui

 

Boracay – Filippinerne

Vejret på den lille, men meget populære filippinske ø Boracay er perfekt i marts. Boracay er kendt for White Beach, der flere gange er kåret til verdens bedste strand. Men øen byder også på fest og farver i en ungdommelig atmosfære. Læs mere om Boracay i vores miniguide. Marts byder på temperaturer på ca. 30 °C og ca. 45 mm regn.

Boracay er et ægte bountyparadis

 

Langkawi – Malaysia

Malaysias nordligste ø er populær blandt turister fra hele verden. Her finder du både dybgrøn skov og lækre strande med hvidt sand og krystalklart vand

Langkawi er fuldt udbygget som turiststed og kan tilbyde et hav af aktiviteter og oplevelser. Prøv f.eks. den fantastiske bro, der går gennem trætoppene. Forvent temperaturer på 32-35 °C og ca. 90 mm regn i marts.

Dejlig strand på Langkawi

 

Aqaba – Jordan

I den sydlige del af Jordan ligger badebyen Aqaba ud til Det Røde Hav. Her kan du få en god dosis sol, men først efter du har besøgt landets fantastiske seværdigheder.

Bliv imponeret over oldstidbyen Petra eller sov i telt i Wadi-Rum Ørkenen. Nåh ja, du skal selvfølgelig også fare vild i hovedstaden Ammans pragtfulde markeder. I marts ligger temperaturen på 23-25 °C, og der falder stort set ingen regn.

Aqaba ligger ikke lange fra fantastiske ørkenområder

 

Cabo San Lucas – Mexico

Feriebyen på den mexicanske Stillehavskyst er ikke så kendt i Danmark, men her i delstaten Baja California finder du gode strande og et spektakulært klippelandskab, hvor Stillehavet møder Cortezhavet. Mange amerikanske kendisser har hus her, og så er der fart på under spring break i forårsmånederne. Forvent 28-30 °C og 5-10 mm regn i marts.

Cabo San Lucas er Mexicos kendisparadis

 

Lima – Peru

Perus hovedstad Lima er absolut et besøg værd, men byen fungerer også som udgangspunkt for rejser videre ud i det sydamerikanske land, der er spækket med seværdigheder.

Oplev bl.a. Machu Picchu og Titicaca-søen og få fantastiske naturoplevelser uden de store turistgrupper, der primært besøger Peru i januar og februar. Temperaturen i marts ligger på 25-27 °C. og der falder stort set ingen nedbør i Lima.

Lima er et godt udgangspunkt for store oplevelser i Peru

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*