Bali: Bo med privat swimmingpool på ferien

Opgrader med privat swimmingpool på din rejse til Bali

Der er rigtig mange steder, du kan bo med privat pool på Bali. Den populære ferieø var et af de første steder, hvor hotellerne så et marked i at kunne tilbyde turisterne den unikke mulighed det er at bo i villa eller bungalow med egen swimmingpool.

Det er selvfølgelig ikke den billigste værelsestype, men to ting gør, at du måske lige skulle overveje at bo med privat pool. For det første, så er Bali superbillig og et sted, du får meget for pengene.

For det andet, så er der ofte plads til i hvert fald fire personer i de villaer og bungalows, der har egen swimmingpool. Det betyder, at I kan bo mange sammen, og det er med til at sænke prisen pr. person.

Måske ved du allerede lidt om Bali og hvor du vil bo, men vi anbefaler, at du tjekker vores omfattende guide til Bali, hvor du kan læse mere om bl.a. transport, områder, aktiviteter og seværdigheder.

Har du andre præferencer i forhold til hotelvalg, så kan du f.eks. tjekke indlægget Bo billigt ved stranden på Bali. Er du mere til pakkerejser med dansk rejsebureau, så kan du se et udvalg af rejser her.

 

Puri Gangga Resort – Ubud

Med udsigt over rismarkerne
Et virkelig lækkert hotel med en fantastisk udsigt over rismarkerne fra poolområdet. Puri Gangga Resort er holdt i klassisk balinesisk byggestil, som bare er så charmerende. Der er kun 20 værelser, men alligevel har du mulighed for at booke villa med privat pool.

På Puri Gangga Resort er der faciliteter som spa, bar, restaurant, swimmingpool og gratis wifi. Du kan tilkøbe morgenmad, og hotellet sørger gerne for lufthavnstransport. Et topvalg til overnatningen i Ubud.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kayumanis Sanur Private Villa & Spa – Sanur

Lækkert og populært hotel
Centralt i Sanur, men alligevel i rolige omgivelser, ligger Kayumanis, der er superpopulært og får topanmeldelser af tidligere gæster. Her kan du vælge mellem flere forskellige typer villaer med privat pool, hvoraf de største har plads til otte personer.

Kayumanis er et luksuriøst sted, der tilbyder faciliteter som spa, have, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad, som tilberedes efter bestilling.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kuta Puri Bungalows – Kuta

Tæt på stranden i Kuta
Et godt hotel på den centrale del af stranden i Kuta. Alligevel er hotellet lidt af en oase i byen, da det ligger ned ad en sidegade. Her er en dejlig swimmingpool og gode værelser i bungalowerne, der ligger spredt rundt på hotelområdet.

Du kan vælge mellem syv værelsestyper – fra standardværelse til deluxe bungalow med privat pool. Alle værelser har bl.a. tv, minibar, elkedel, pengeskab og gratis wifi.
Kuta Puri ligger to minutters gang fra stranden, men til gengæld er det en del billigere end de fleste hoteller i Kuta, der ligger beach front.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Daluman Villas – Seminyak

Værdi for pengene i Seminyak
I Seminyak kan du bo lækkert med privat pool til en god pris på Daluman Villas. Hotellet tilbyder flere typer villaer med en mindre pool – alle har de tv, køleskab, pengeskab, mikrobølgeovn og gratis wifi.

Daluman Villas har faciliteter som have, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Hotellet ligger rigtig godt i Seminyak med 1 km til strandområdet Double Six Beach. Der er døgnåben reception, hvor man gerne hjælper med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Lovina – Lovina

Større familievenligt hotel
The Lovina ligger ud til stranden og byder på skønne luksuriøse omgivelser. Hotellet har to swimmingpools og mange forskellige værelsestyper, hvor du bl.a. kan vælge villa med egen privat pool lige ned til stranden.

Alle værelser har tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. The Lovina er et større hotel med 133 værelser og mange faciliteter som f.eks. spa, fitness, legeplads og børneklub. Det er et sted, hvor det hele bare fungerer – af samme grund får The Lovina topanmeldelser af tidligere gæster.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Nike Villas – Sanur

Bo godt og billigt med privat pool
På Nike Villas får du virkelig value for money. Her kan du bo med privat pool på Bali til en rigtig god pris. Hotellet har flere forskellige villaer/bungalows med privat pool. Alle har de bl.a. tv, tekøkken og gratis wifi.

Tidligere gæster roser det venlige personale på Nike Villas, der ligger centralt i Sanur med ca. 500 meter til stranden. Der er restaurant og swimmingpool samt mulighed for at tilkøbe morgenmad og lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Samana Villas – Legian

Mulighed for store villaer
I Legian, ca. 1 km fra stranden og lige nord for Kuta, ligger Samana Villas, hvor du har mulighed for at booke villaer med plads til max. seks personer. Villaerne er udstyret med bl.a tv, pengeskab, gratis wifi og fuldt udstyret køkken.

Tidligere gæster roser det venlige personale og de rolige omgivelser omkring villaerne, hvor du samtidig bor i nem afstand til shopping og spisesteder.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Sankara Resort by Pramana – Ubud

Lækkert hotel perfekt til parferien
The Sankara er et superlækkert hotel, der er perfekt til bryllupsrejsen eller den romantiske ferie. Hotellet har et fantastisk poolområde, der ligger i grønne frodige omgivelser.

Der er mulighed for at booke villaer med privat pool – uanset værelsestype, så får du tv, køleskab, pengeskab, elkedel og gratis wifi. Udover swimmingpool, så har The Sankara også faciliteter som spa, bar og restaurant. Et virkelig anbefalelsesværdigt hotel, der får topanmeldelser fra tidligere gæster.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Palm Garden Amed – Amed

Bo med privat pool ved stranden
Palm Garden Amed er rigtig godt hotel, der ligger lige ned til stranden, men som også har swimmingpool få meter fra vandkanten. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – fra standardværelser til værelser med privat pool, der ligger ned til stranden i luksuriøse omgivelser.

På Palm Garden Amed bor du i gå-afstand til alt hvad byen har at byde på. Personalet er  helt i top hvad angår service og gæstfrihed. Vi anbefaler, at du booker hotellet i rigtig god tid, da det er yderst populært.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ubud Wana Resort – Ubud

Ubud Wana Resort ligger med Abeskoven som nabo og i gåafstand til centrum af Ubud. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – bl.a. familieværelser og 2-værelses villaer med privat pool.

Hotellet har tre swimmingpools samt spa, have, børnepool, bar/lounge og restaurant, der er rigtig god. Morgenmad kan tilkøbes i bookingen. Tidligere gæster giver hotellet rigtig gode anmeldelser, hvor især det venlige personale får rosende ord med på vejen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*