Rhodos: Bo med privat swimmingpool på ferien

Opgrader med privat swimmingpool på dein rejse til Rhodos

Skal der være ekstra krydderi på din rejse til Rhodos, så book et hotel, hvor du har mulighed for privat swimmingpool. Selvfølgelig koster det lidt ekstra, men du får til gengæld masser af frihed og privatliv.

Vi har fundet syv steder, hvor du kan bo med privat swimmingpool på Rhodos. Perfekt til både par- og familieferien. Se mere om Rhodos i vores guide og i indlægget Hvor skal du bo på Rhodos? kan du blive klogere på de mest populære byer, strande og områder.

Hotel Mitsis Alila Resort & Spa – Faliraki

Et godt valg til børnefamilien
Ud til stranden i Faliraki ligger det dejlige Mitsis Alila, der er en perfekt base til familieferien. Her er pools for store og små – sidstnævnte vil helt sikkert også synes godt om vandrutsjebanerne.

Alle værelser har tv, elkedel, minibar/køleskab og gratis wifi. Der er mulighed for at booke familieværelser med egen swimmingpool. All inclusive er inkluderet, og her har du mange restauranter at vælge mellem.

Se billeder og priser på Mitsis Alila Resort & Spa >

 

Sentido Port Royal Villas – Kolymbia

Populært voksenhotel
Lækkert anmelderrost hotel på østkysten af Rhodos. Her kan du bo i suite med egen swimmingpool og vælge forplejning fra morgenmad til all inclusive. Det 5-stjernede hotel har faciliteter som f.eks. spa, tennis, fitness, to swimmingpools og flere barer og restauranter. Sentido Port Royal Villas ligger ved stranden og er kun for voksne.

Se billeder og priser på Sentido Port Royal Villas >

 

Hotel Atrium Platinum – Ixia

Med lækkert poolområde
I byen Ixia lige syd for Rhodos By ligger Atrium Platinum, der har høj service og en lang række faciliteter. Her er flere forskellige værelsestyper – fra dobbeltværelser til suiter.

Skal ferien lige have et nyk op på lækkerhedsskalen, så booker du selvfølgelig et værelse med privat pool. Alle værelser har bl.a. tv, minibar, gratis wifi, mulighed for at lave te/kaffe og møbleret terrasse. All inclusive kan tilkøbes.

Se billeder og priser på Hotel Atrium Platinum >

 

Hotel Casa Cabana – Faliraki

Anmelderrost voksenhotel
I Faliraki ligger det lækre boutiquehotel Casa Cabana, der kun er for voksne. Her bor du stilfuldt i moderne værelser, hvoraf nogle har privat swimmingpool. I alt har hotellet 56 værelser med bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Casa Cabana tilbyder desuden faciliteter som bar, restaurant og swimmingpool. Du kan vælge morgenmad eller halvpension. Stranden ligger en kort gåtur fra hotellet, mens der er ca. 1 km til centrum af Faliraki.

Se billeder og priser på Hotel Casa Cabana >

 

Gennadi Grand Resort – Gennadi

Dejligt familievenligt hotel
I den lille by Gennadi kan du på Gennadi Grand Resort vælge flere forskellige værelsestyper med privat swimmingpool. Det store hotel har en lang række faciliteter som yoga, fitness, barer, restauranter, flere pools samt børnepool og miniklub til de mindste. Opholdet er med morgenmad, men du har mulighed for at tilkøbe halvpension eller all inclusive.

Se billeder og priser på Gennadi Grand Resort >

 

Elite Suites by Rhodes Bay – Ixia

Luksuriøst hotel tæt på Rhodos By
Lækkert luksushotel, hvor du ikke kun har mulighed for at bo med privat swimmingpool, men også for smuk havudsigt. Værelserne er moderne og har bl.a. tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Elite Suites har en lang række faciliteter som f.eks. spa, tennis, legeplads og flere pools. Der er bar og restaurant, hvor du kan vælge ophold med morgenmad eller hel- eller halvpension.

Se billeder og priser på Elite Suites by Rhodes Bay >

 

Hotel Haven Beach – Faliraki

Unikt hotel på stranden i Faliraki
Pragtfuldt hotel på stranden i Faliraki. Her er der tale om et mindre hotel med en skøn intim atmosfære. På værelserne finder du tv, elkedel, køleskab, pengeskab og gratis wifi. Haven Beach har faciliteter som f.eks. bar, swimmingpool og direkte adgang til stranden. Opholdet er med morgenmad inkluderet.

Se billeder og priser på Hotel Haven Beach >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*