Anderledes overnatningssteder i Danmark – inspiration til din ferie

Coole og unikke overnatningssteder i Danmark

Er du ude efter en anderledes ferie i Danmark, så læs med her. Måske plejer du at leje et sommerhus eller tage på kroferie, men vil gerne prøve noget andet.

Det er præcis det indlægget her handler om. Vi har fundet otte unikke overnatningssteder i Danmark, der skiller sig væsentligt ud fra mængden.

 

Glashytten – Torrig

Med stjernehimmel midt i naturen
I Glashytten har du stjernekig og følelsen af at sove midt på en mark. Sådan skriver en tidligere gæst om den unikke Glashytte i Torrig på Lolland. Her bor du luksuriøst med moderne bekvemmeligheder som f.eks. varme, toilet og køleskab.

Glashytten får topanmeldelser og er et fantastisk sted at komme ned i tempo. Morgenmad er inkluderet i prisen og står klar i køleskabet. I kommer ikke til at møde værten eller andre gæster – der er kun jer og den smukke natur!

Se billeder og priser på Glashytten >

 

Det Lille Grønne Hus – Kværndrup

Bo i tree top hus i Danmark
Det Lille Grønne Hus i Kværndrup på Fyn har været i tv flere gange. Det forstår man godt. Beliggende i et 200 år gammelt bøgetræ med udsigt til skov og marker er der lagt op til et unikt og romantisk ophold.

God service, lækker mad og masser af forkælelse, siger en af stedets tidligere gæster. Og det er præcis det du får i Det Lille Grønne Hus, der er kreativt indrettet med bl.a. varme og bruser. Du får morgenmad på sengen og kan tilkøbe lækker 3-retters menu til aften. Bålplads, køleskab, bestik og service er tilgængeligt.

Se billeder og priser på Det Lille Grønne Hus >

 

Romantic Hideaway – Knebel, Mols Bjerge

Lad roen sænke sig i en original mongolsk jurte
Med udsigt til smukke Mols Bjerge har du mulighed for at bo i en original mongolsk jurte. Også indretningen med bl.a. møbler er autentisk, og i jurten er der desuden vand, varme og brændeovn.

Faciliteterne tæller desuden toilet, køleskab, bestik, service og mulighed for madlavning. Jurten har egen bålplads og i omegnen er der gode vandreruter ligesom du kan tage med på mountainbiketure.

Se billeder og priser på Romantic Hideaway >

 

Glamping Egtved – Egtved

Glamping med udepejs og terrasse
Med kig til skovsøen har du mulighed for at bo i et lækkert indrettet glampingtelt med plads til to personer. Teltet er udstyret med gasblus, køleskab, tekøkken og brændeovn. Du har desuden egen møbleret terrasse og bålsted.

Der er adgang til toilet- og badefaciliteter tæt på teltet ligesom der kan forudbestilles morgenbrød. Glamping Egtved har også et større telt med plads til fire personer, som har nogenlunde samme beliggenhed.

Se billeder og priser på Glamping i Egtved >

 

Fru Pedersens Have – Vemb

Herlige hytter og skurvogne hos Fru Pedersen
I Vemb kan du i Fru Pedersens Have vælge mellem flere forskellige skurvogne, der er cool og charmerende indrettet. Det gælder også skurvogn 1, hvor der er tekøkken med bl.a. elkedel, køleskab, service og brødrister.

Fra både skurvogn og den møblerede terrasse har du smuk udsigt over markerne. Du har desuden adgang til bad, toilet, bålplads og madlavningsfaciliteter.

Se billeder og priser på Fru Pedersens Have >

 

Artistic Treehouse – Eskilstrup

Treetop House med stjernekig
Artistic Treehouse er den hule i træet du drømte om som barn. En simpel træhytte, men hyggelig indrettet med soveplads og tagvindue med kig til stjernehimlen. Under hytten, der ligger fire meter over jorden, ligger dit private bad og toilet.

Hytten hos Artistic Treehouse er ikke til hvem som helst. Du skal kunne klatre op af trappen, men så har du også al den fred og ro, du kan tænke dig. Der er adgang til bl.a. bålplads, køkken og sauna. I området ligger i øvrigt smuk natur med gode vandre- og mountainbikeruter.

Se billeder og priser på Artistic Treehouse >

 

Skovhytten – Herning

I skovens dybe stille ro
Klar til 15 m² skovidyl? Den lille hytte ligger med fantastisk udsigt over Ådalen ved Herning. Her er der plads til to personer, der virkelig kan komme hinanden ved. Hytten indeholder soveplads, spisebord, lænestole og et lille sofabord.

Det er muligt at lave mad fra hjælp af brændeovnen – hytten har ingen strøm, men et batteri sørger for lys. Bemærk, at toilettet ligger i et lille anneks og at området er kuperet.

Se billeder og priser på Skovhytten i Herning >

 

Krebsen, Korsgaarden, Naturlig Glamping – Nysted

Bo i luksustelt på en lille ø
Så skal vi tilbage til Lolland. Hos Korsgaarden i Nysted er der flere forskellige muligheder for glamping. Vi er dog vilde med Krebsen, der ligger ensomt på en lille ø i en af områdets søer. Det er idyllisk og svært at forestille sig, at man kan komme tættere på naturen.

Teltene er charmerende indrettet, og du har adgang til bl.a. toilet, bruser, bålplads og køkken, hvor du kan lave mad. Der ligger flere gårde i nærheden, hvor du kan købe lokale produkter. Aktiviteterne på Korsgaarden tæller f.eks. kano, vildmarkssauna og paddleboard. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se billeder og priser på Krebsen, Naturlig Glamping >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*