Bo på stranden på Kreta

10 gode overnatningssteder på stranden på Kreta

Drømmer du om at bo på stranden på Kreta, så læs med her. Den populære græske ø har et kæmpe udvalg af overnatningssteder, men kun få ligger direkte på stranden. Vi taler om steder, hvor du ikke skal krydse en vej eller promenade for at stå med fødderne i sand, men hoteller, der ligger beach front.

I indlægget her præsenterer vi både store resorts og mindre overnatningssteder, der kan ligge på sand- eller stenstrande. Nogle finder du i de populære badebyer, mens andre ligger afsides.

Kreta er en utrolig alsidig ø, der henvender sig til alle – vil du vide lidt mere om de mest populære byer og ferieområder, så kan du med fordel læse indlægget Hvor skal du bo på Kreta?

Er Vestkreta med bla Chania og Rethymnon dit foretrukne sted på øen, så kan du læse mere i vores guide, og strandfreaks vil uden tvivl synes om indlægget Kretas bedste strande.

Nogle af af de steder, du kan bo på stranden på Kreta, kan du også booke som en charterrejse, der ofte er billigere, men husk at sammenligne prisen med en individuel rejse.

 

Lyttos Beach – Hersonissos

Stort familievenligt resort ved stranden
Ved stranden tæt på Hersonissos ligger det stort resort Lyttos Beach, der er en perfekt ramme til familieferien. Her finder du et hav af aktiviteter og faciliteter for både børn og voksne. F.eks. spa, fitness, vandland, børneklub, flere swimmingpools og adskillige barer og restauranter.

Lyttos Beach har en lang række værelsestyper – fra standardværelser til suiter med privat pool og store luksusvillaer med plads til hele familien. Du kan bo med eller uden all inclusive på Lyttos Beach, der er til dig, der ønsker høj standard og et stort udvalg af aktiviteter og underholdning.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Indigo Mare – Platanias

Lejligheder med plads til seks personer
I Platanias er der flere muligheder for at bo på stranden. Et af de mest populære er Indigo Mare, der tilbyder værelser og lejligheder, hvoraf de største har plads til seks personer. Et godt valg til den store familie.

Indigo Mare har faciliteter som fitness, børnepool, legeplads, bar/lounge, restaurant og to swimmingpools. Hotellet har og solstole og parasoller på stranden. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Knossos Beach Bungalows Suites Resort & Spa – Hersonissos

Bo beach front med privat pool
På Knossos Beach Bungalows kan du både bo ud til stranden og samtidig få privat pool. Der er flere andre værelsestyper på det cool og moderne hotel, der ligger mellem Heraklion og badebyen Hersonissos.

På værelserne er der bl.a. tv, minibar, pengeskab, elkedel, gratis wifi og premium sengetøj. Knossos Beach Bungalows har desuden en lang række faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, swimmingpool og tre restauranter. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Akrogiali Beach Hotel Apartments – Malia

Moderne hotel tæt på Malia
På stranden og i gåafstand til Malia centrum ligger det moderne Akrogiali Beach Hotel Apartments. Her bor du i moderne værelser og lejligheder med bl.a. tv, pengeskab, gratis wifi og mulighed for havudsigt.

Tidligere gæster roser det venlige personale, der kan være behjælpelige med udflugter/billetter. Akrogiali Beach Hotel har faciliteter som legeplads, swimmingpool og bar og liggestole på stranden. Har du lejet bil kan du parkere gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Minos Beach Art Hotel – Agios Nikolaos

Lækkert 5-stjernet designhotel
Ved Agios Nicolaos på den østlige del af Kreta ligger det lækre Minos Beach Art Hotel, hvor du kan bo luksuriøst ud til stranden. Som navnet antyder er der tale om et designhotel med flot indretning uanset hvilken af de mange værelsestyper, du vælger.

Der er bl.a. mulighed for at booke værelser, villaer og bungalows, hvoraf nogle har privat pool. Minos Beach Art Hotel har faciliteter som spa, fitness, tennis, swimmingpool og flere barer og restauranter. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Katerina Seaside Studios – Platanias

Lejligheder ud til stranden
Tilbage til Platanias og det populære Katerina Seaside Studios, der tilbyder lejligheder ud til stranden. Der er tale om et mindre overnatningssted, der skal bookes i god tid. I lejlighederne finder du tv, pengeskab, gratis wifi og tekøkken med bl.a. køleskab, kogeplader og køkkengrej.

Tidligere gæster roser de venlige værter på Katerina Seaside Studios, der har faciliteter som strandbar, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig og du kan parkere gratis ved hotellet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Haridimos Apartments – Tavroniti (Platanias)

Mindre lejlighedshotel i rolige omgivelser
Haridimos Apartments er til dig, der ønsker rolige omgivelser og ikke behøver at have barer og restauranter lige udenfor døren. Der er ca. 1o km til Platanias fra Haridimos, hvor du bor i enkelt indrettede lejligheder, hvoraf de største har plads til fire personer.

Stedet har børnepool, swimmingpool, gratis wifi og en rigtig god restaurant, der ligesom lejlighederne er familieejet. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mera Beachfront House – Falarsarna

Unik beliggenhed ved Falarsarna
Mera Beachfront House består af et stort hus indeholdende opholdsstue og to soveværelser med plads til højst seks voksne. Huset indeholder alle fornødenheder som f.eks. tv. aircondition, gratis wifi og fuldt udstyret køkken.

Beliggenheden er helt unik. Mera Beachfront House ligger ud til til af de små bugter ved Falarsarna Beach, der har superlækre badeforhold. Et godt råd: Book Mera Beachfront House i god tid.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Iperion Beach Hotel – Rethymnon

Lækkert anmelderrost hotel på stranden
Ca. 3 km øst for Rethymnon ligger Iperion Beach Hotel, der får rigtig gode anmeldelser af tidligere gæster. Hotellet ligger direkte på stranden, men har også en skøn indbydende swimmingpool med balisenge.

Du kan vælge mellem en lang række suiter og lejligheder, hvoraf de største har plads til fire personer. Udover pool tilbyder Iperion Beach Hotel også faciliteter som bar, restaurant. gratis wifi og solsenge på stranden. Morgenmad er inkluderet i prisen. Bemærk: Billederne på hotels.com er ikke opdaterede.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

St. Nicolas Bay Resort & Villas – Agios Nikolaos

Mulighed for privat pool
Med smuk beliggenhed ved stranden lige nord for Agios Nikolaos kan du bo 5-stjernet på det lækre St. Nikolas Bay Resort & Villas. Her kan du bl.a. bo med privat pool og samtidig få en forrygende udsigt over Middelhavet.

St. Nikolas Bay Resort & Villas er et moderne hotel med en lang række aktiviteter og faciliteter som spa, fitness, børneklub, børnepool, to swimmingpools og flere barer og restauranter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*