De bedste familiehoteller på Kreta

8 hoteller til den perfekte familieferie på Kreta

Kreta er et af danskernes mest populære rejsemål. Øen har noget for alle, og især børnefamilierne kan finde dejlige hoteller, der som regel har lang række faciliteter for både børn og voksne. Vi har fundet otte hoteller på dejlige Kreta, der er perfekte til familieferien og som får gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Du kan finde billige flybilletter til din rejse her. Ønsker du en charterrejse, så se aktuelle tilbud til Kreta lige her.

 

Amirandes Grecotel Exclusive – Gouves

Et af Kretas absolut bedste hoteller
Når kun det bedste er godt nok. Det lækre 5-stjernede Amirandes Grecotel Exclusive ligger ved Gouves på den østlige del af Kreta ca. 8 km fra Hersonissos. Resortet tilbyder bl.a. lækre familieværelser, hvor I har mulighed for at få egen pool.

Værelserne har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Amirandes tilbyder faciliteter som f.eks. spa, tennis, børnepool, legeplads, swimmingpool, privat strand og hele 6 restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Elounda Mare Relais & Château Hotel – Elounda

Lækkert 5-stjernet resort i topklasse direkte ud til stranden
Endnu et af Kretas absolut bedste hoteller. Tidligere gæster vil ikke hjem fra Elounda Mare, der har et hav af faciliteter og aktiviteter som f.eks. spa, golf, strandbar, restauranter og swimmingpools.

Til børnene er der legeplads, børnepool og børneklub/aktivitetscenter mod gebyr. Elounda Mare tilbyder bl.a. to-værelses bungalows, der har tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mitsis Rinela Beach Resort & Spa – all inclusive – Gouves

Med gratis børneklub
Større resort direkte ud til stranden i Gouves. Her kan børnefamilien få en skøn afslappende ferie med all inclusive og en lang række faciliteter.

Her er legeplads, børnepool og gratis børneklub til de mindste, men Mitsis Rinela tilbyder også spa, fitness, 2 barer, 3 restauranter og 3 swimmingpools. I kan bl.a. booke familieværelser med tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lyttos Beach – Analipsi

Her har børnene eget vandland
Det store resort Lyttos Beach har masser af faciliteter. Deriblandt eget vandland til børnene, der også kan deltage i aktiviteter i børneklubben.

Af andre faciliteter kan nævnes spa, golf, have, tennis, aftenunderholdning, flere barer og restauranter og selvfølgelig swimmingpool. Lyttos Beach har nyrenoverede familieværelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Louis Creta Princess & Waterpark – all inclusive – Platanias

Stort resort ved Platanias med vandpark
Her har familien alle muligheder for at få en skøn ferie. Louis Creta Princess har bl.a. vandpark, underholdning og gratis børneklub. Der er selvfølgelig mange andre faciliteter som f.eks. 2 barer, 2 restauranter og 2 swimmingpools.

Tidligere gæster fremhæver maden og beliggenheden ud til privat strand. Resortet tilbyder familieværelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Iberostar Creta Panorama & Mare – Mylopotamos

På Panormos Beach
Iberostar Creta Panorama & Mare har 454 værelser og her kan familien bo i bungalows med plads til 4 personer. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi.

Resortet har gratis børneklub, og der er både legeplads og pool til de mindste. Creta Panorama & Mare tilbyder desuden faciliteter som spa, 8 barer, 3 restauranter og 5 swimmingpools. Morgenmad er ofte inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kiani Beach Resort Family – all inclusive

Masser af aktiviteter for hele familien
Ikke langt fra Chania ligger Kiani Beach Resort direkte ud til den dejlige strand. Her kan I bo i gode familieværelser, der bl.a. har tv, køleskab og gratis wifi.

Hotellet tilbyder aktiviteter som zumba, volleyball og fodbold, mens de mindste har egen børneklub. Af faciliteter finder I f.eks. spa, 2 barer, 2 restauranter og 2 swimmingpools.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Stella Palace Resort & Spa – Hersonissos

Her har børnene egen strand
Lækkert 5-stjernet familieresort, hvor børnene har egen strand. De har også aktivitetsklub og legeplads. Her kommer børnene ikke til at kede sig.

Øvrige faciliteter tæller bl.a. spa, tennis, natklub, 3 barer, 3 restauranter og 2 swimmingpools. Her er gode familieværelser og suites med egen pool. Alle har de tv, køleskab og gratis wifi. All inclusive kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*