Vestkreta er et af danskernes mest elskede sommerrejsemål. Grækenlands største ø byder på lige dele god mad, spændende oplevelser og afslappende dage på solbeskinnede strande.

Det er især den vestlige del af Kreta, der tiltrækker danskerne. Omkring Chania er der liv og glade dage i badebyerne, men også hyggelige Rethymnon er populær. Uanset, hvor du vælger at bo, så skal du leje en bil for at opleve den smukke natur, de charmerende landsbyer og ikke mindst Kretas bedste strande, der primært ligger på Sydkysten.

Jo, der er masser at opleve på Vestkreta, som du kan lære endnu bedre at kende i vores miniguide herunder. God fornøjelse.

Smal gade i Chanias gamle bydel

Nyttige links til planlægningen af din rejse

Charterrejser til Kreta – se tilbud lige nu
Book hotel i Chania med prisgaranti – se mere her
Find billige flybilletter til Chania – sammenlign priser her
Kom nemt fra lufthavnen til dit hotel – se priser på lufthavnstransfer

Strande og byer på Vestkreta

Chania

Chania er Kretas andenstørste by, men øens absolutte turistcentrum. Selvom Chania har masser af spændende oplevelser, så er det kun få turister, der vælger at bo her.

De foretrækker i stedet for den lange perlerække af badebyer, der ligger langs kysten vest for byen. Her har turisterne alle faciliteter inden for rækkevidde og kan vælge og vrage blandt et hav af barer, caféer, restauranter og overnatningssteder.

Mens det er småt med lokalliv i badebyerne, så er det anderledes i Chania. Her kan du shoppe i spændende butikker og på farverige markeder og følge med i hverdagen hos de gæstfrie indbyggere.

Chania har en lang og spændende historie. Byen blev grundlagt i oldtiden og har gennem årene været underlagt både byzantinerne, venetianerne og tyrkerne. Især de to sidstnævnte folkeslag har bidraget med bygninger til Chania som den ser ud i dag, mest kendt er nok havneområdet, der består af venetianske huse.

En tur op og ned ad havnepromenaden er et must for turisterne, men prøv at gå på opdagelse i de smalle gader bagved, hvor du finder et hyggeligt byliv med bl.a. butikker, taverner og gallerier.

I området ligger også Shiavo-bastionen, et venetiansk forsvarsanlæg, og San Fransisco-kirken fra det 16. århundrede, der indeholder det arkæologiske museum.

Yderst på havnen få hundrede meter fra restauranterne langs kajen, kan du se Chanias ældste moské, Janhitsar-moskéen, der er fra midt i det 17.århundrede. Lige rundt om hjørnet ligger de gamle venetianske arsenaler. Du vil uden tvivl også få øje på det egyptiske fyrtårn, der er fra omkring 1835 og 21 meter højt.

Gaden Halidon, der forbinder den nyere bydel med den venetianske havn synes at være turisternes hovedstrøg. Her er der masser af shopping, og det er der også i sidegaden Skrydlof, der kaldes lædergaden.

I gamle dage var det her garverne holdt til, men i dag er der turistshopping for alle pengene. For enden af Skydlof er der ikke langt til den fine markedshal, hvor du kan se de lokale gå på indkøb efter lækre friske råvarer.

Smuk solnedgang på havnen

Badebyerne vest for Chania

Vest for Chania ligger badebyerne som nævnt på stribe. Her finder du mindre pensioner og især større resorts henvendt til pakketuristerne. Her er ofte alt i faciliteter og nogle steder all inclusive.

Badebyerne har alt det du skal bruge for en ubekymret solferie, men det er småt med lokalliv. Byerne synes generelt at tilbyde meget af det samme, men i Platanias, der ligger ca. 15 km fra Chania, er der omkring torvet et lille centrum med en større koncentration af butikker, barer og restauranter.

Stranden langs lysten veksler mellem grus, småsten og mørkt og lyst sand. Der er solstole overalt, og du kan selvfølgelig prøve vandsport som jetski og paragliding.

Rethymnon

Der findes mange flotte byer på Kreta, og én af dem er populære er Rethymnon, der ligger midt mellem hovedstaden Heraklion og Chania. Rethymnon er en levende by, også udenfor højsæsonen, hvor de 30.000 indbyggere sørger for masser af lokalstemning.

Gennem årene har byen været under både venetiansk og osmansk styre, og det ses tydeligt i arkitekturen, især i den gamle bydel, der en af de bedst bevarede på øen.

Rethymnon’s største seværdighed er det venetianske fort, der er fra omkring 1570. Bastioner og tykke mure venter, og det er en rejse tilbage i tiden at gå på opdagelse her.

Egentlig skulle fortet beskytte venetianerne mod pirater, men det blev tyrkerne som i årene efter satte sit præg på det flotte bygningsværk. Mest iøjnefaldende er moskéen Sultan bin Imbrahim, der faktisk var en katolsk katedral.

Området, der ligger med en smuk udsigt over byen og kysten har et  lille amfiteater, og i dag er her heldigvis mere fredeligt. Du kan bl.a. kan opleve festivals, koncerter og operaer.

Ikke langt fra fæstningen ligger det nyrenoverede arkæologiske museum, der bestemt er værd at besøge. Det er Rimondi-fontænen midt i den gamle bydel også, og med sine tre løvehoveder, der sprutter vand er den et yndet fotomotiv. I gamle dage var fontænen indbyggernes vandkilde.

Hvis du er til shopping er det om at være på dupperne torsdag morgen, hvor der er marked. Det finder sted på den store p-plads ved byparken, og her er åbent fra klokken 8.00 til 14.00. Her kan du købe grøntsager, frugt og lokale produkter, men som altid på den slags markeder, så er det lige så sjovt at mærke atmosfæren når de lokale handler.

I gaden Arkadiou finder du et godt udvalg af butikker med tøj og sko, men hele centrum, især i den gamle bydel, er proppet med forretninger, og her kan de fleste nok finde spændende ting at købe.

Tæt på Rethymnon er der også noget at opleve, f.eks. Arkadi Klostret. På vejen dertil kan du passende gøre stop i den lille landsby Margarites, der er kendt for sin flotte keramik.

Rethymnon er en rigtig badeferiedestination med sin lange sandstrand, hvor du kan nyde solen og plaske i vandet. Men der findes andre og endda bedre strande i nærheden. Kun 20 minutter i bil mod vest ligger byen Georgiopoli, der har en fin sandstrand med flere hyggelige barer.

Fortsætter du mod vest, ca. 20 minutter, når du de to små byer Almivida og Kalives, der begge har rigtig gode og børnevenlige strande.

Rethymnon
Havneområdet i Rethymnon

Falarsarna

Falarsarna ligger helt ud til kysten på Kretas vestside. Her finder du en skøn strand, der er næsten 300 meter bred og med rigtig god plads. Der er en del turister, og autocampere holder direkte på stranden.

Der er også stillet solstole op, men du kan også bare lægge dig i sandet og nyde den bagende græske sol. På strandens nordlige del er der småklipper og sten, der danner små bugter.

Byen har flere små pensioner, hvor du bor enkelt. Fra stranden i Falarsarna er der de smukkeste solnedgange, og det er perfekt at sidde i sandet og se dagen gå på hæld. Bemærk dog, at der ofte er en god vind, der undertiden kan være ganske skrap.

Plakias

På sydkysten, hvor Plakias ligger, er udviklingen gået noget langsommere end ved Chania. Tempoet er roligere og lige udenfor byen kan du opleve den græske hverdag og måske besøge et par af de små charmerende landsbyer. Plakias By er lille, men turisterne er så småt begyndt at komme og det i større og større tal.

Alt er inden for rækkevidde; her er både overnatningsmuligheder, restauranter og barer, men i forhold til nordkysten er udvalget ret begrænset. Byen består faktisk kun af hovedgaden, der dog har en række sideveje.

Plakias Beach er lang og bred og ligger smukt med en imponerende flot udsigt til bjerge og klipper. Ved byen er stranden med småsten, men mod øst er der sand og småklitter.

Du kan leje solstole og parasoller, men der er rigelig plads til, at du kan ligge i sandet, og stranden føles sjældent overfyldt. Helt mod øst, ved klipperne, kan du snorkle for at se de mange flotte fisk.

Vandet er som regel roligt, men af og til er der dog store bølger, der kan være ret voldsomme. Der er stort set ingen forplejningsmuligheder på stranden, men et par sælgere kommer af og til forbi, især donutmanden, der nærmest er fast inventar.

Området er i øvrigt populært blandt vandrer, der kommer i stort tal for at prøve kræfter med de mange ruter i det kuperede terræn. Ved havnen i Plakias kan man tage båden til en kystens øvrige strande.

Loutro

Der findes mange smukke steder på Kreta, men området omkring Loutro må høre til blandt de allersmukkeste. Byen ligger lidt gemt ved foden af De Hvide Bjerge. Du kan kun komme dertil ad vandvejen, fra byen Hora Sfakion afgår flere både dagligt.

Er du til fuldstændig ro og afslapning, så er Loutro stedet. Byen er med sine hvide huse vidunderlig smuk, og i omegnen er der fremragende vandreruter. Loutro har flere overnatningsmuligheder, restauranter og lidt småbarer, men udvalget er ret begrænset.

Langs kysten ligger store og små strande

Sougia

Sougia er ganske lille, men vil du have fred og ro i ferien, er det et ideelt sted at bo. Byen har en række overnatningsmuligheder, og der er hyggelige tavernaer, et par barer og en stribe forretninger.

Ved byen ligger en skøn stenstrand med runde bløde kieselsten, der er meget behagelige at ligge på, men det er en god idé at huske badeskoene. Umiddelbart neden for parkeringspladsen i den lille landsby er stranden præget af tekstilbærende klientel, men det ændrer sig hurtigt, hvis du går et par hundrede meter yderligere mod øst.

Stranden er 1,2 km lang og op til 70 meter bred. Du kan leje solstole og parasoller, men der er ikke mange af dem, så det er om at være hurtigt ude. Vandet er dejlig klart, det bliver dog hurtigt dybt.

Fra Chania kan du køre via Omalos til Sougia, hvor vejen ender. Du kan vælge at gå til højre mod Lissos – eller til venstre, mod øst, til stranden. I sommermånederne er der busforbindelse til Chania, turen tager ca. to timer.

Paleochora

Byen Paleochora er den nærmeste turistby fra Elafonissi. I fugleflugtslinje er der ikke så langt, men vejen fra Paleochora går i en stor bue ind i landet, og det tager over en time at komme dertil. Paleochora er charmerende, her er fin strand på begge sider af byen, og stemningen god og helt nede på jorden.

Paleochora er kendt som et hippiested, men i dag er byen besøgt af alle slags mennesker. Den dejlige laid-back-stemning findes stadig, og det er et sted, hvor man ikke får stress. I baglandet er der i øvrigt mulighed for gode vandreture i det kuperede terræn.

Andre strande

Kreta har masser af dejlige strande, og de bedste ligger på sydkysten. En undtagelse er dog Balos Lagunen, der ligger på Gramvousa-halvøen.

Kører du mod vest fra Chania og forbi badebyerne og Kissamos (Kastelli), kan du tage en spændende tur op på den nordlige del af halvøen til du når lagunen, der har en vidunderlig strand. Der er daglige bådture fra Chania til Balos Lagunen.

Sydkystens absolut mest berømte strand er Elafonissi, der også kaldes for Europas Maldiverne. Både sand og vand er i topklasse, men det betyder selvfølgelig også, at her er rigtig mange mennesker.

Elafonissi består af småbugter og en lille ø, du kan gå ud til. Herude er der lidt bedre plads, men generelt er der mange mennesker ved den meget populære strand.

Du skal komme tidligt, hvis du vil have en p-plads. Biler, scootere, turist- og lokalbusser synes dagen lang at ankomme til området, og det skaber lidt af et trafikkaos.

Der er umiddelbart ikke nogen turistby i nærheden af Elafonissi, men du kan bo på billige pensioner i nogle af småbyerne, og ud til kysten er der flere flotte villaer, som kan lejes, men her er prisen nok en helt anden.

Del af strandparadiset ved Elafonissi

En anden dejlig strand er Sweetwater Beach, der ligger vest for Plakias Beach på Kretas sydvestkyst. Det tager ca. 45 minutter at gå fra den ene strand til den anden, og det tager det også at gå fra byen Loutro til stranden.

Langt de fleste tager dog badebåden for at komme til dertil. Den afgår fra Loutro op ad formiddagen og returnerer fra Sweetwater Beach sen eftermiddag.

Stranden er smal og ligger i en ca. 300 meter lang bugt. Bagved rejser de høje klipper sig, og man føler sig næsten “spærret inde” på det, der er en af de smukkeste strande på Kreta.

Sweetwater Beach består af småsten, vandet er krystalklart, men bliver hurtigt dybt. Ved strandens vestlige del ligger en taverna, der serverer forfriskninger og lette retter.

Der er et par småtræer på stranden, der kan give skygge, men her skal du være hurtig for at få en plads. Alternativt kan du leje parasoller på tavernaen. Mange har dog også små telte med som de sætter op. Geder står på klippesiden og kommer gerne ned på stranden, og de kan være ret nærgående.

Nord for byen Matala på sydkysten kan du besøge Komos Beach, der ligger med udsigt til Det Arabiske Hav. Det er en af øens absolut bedste strande med gyldent sand og krystalklart vand.

Komos Beach er lang og bred, her er plads til alle, ikke mindst naturisterne, der komme i stort tal. De ligger især på den nordlige del af stranden, hvor der også er lidt sanddyner og skyggefulde træer.

Stranden er flere kilometer lang. På den sydlige del er der solstole til udlejning, og her finder du også en taverna og toiletter. Stranden er i øvrigt hjemsted for caretta-caretta skildpadden, der lægger sine æg her, så vær opmærksom!

Der kan synes lidt øde på denne del af Kreta. Byen Matala er nærmeste turistby, og her er alle fornødenheder inden for rækkevidde, men i forhold til nordkysten, så er her stille og roligt. Matala har hoteller, pensioner og campingpladser og selvfølgelig barer og restauranter.

Hotel på Kreta

Både Chania og Rethymnon er ved første øjekast lagt an på charterturisme. De store resorts, mange af dem med all inclusive, ligger på stribe langs kysten og de er ofte et populært valg blandt børnefamilierne, der hjemmefra booker en pakkerejse hos et charterbureau. Se mere om familievenlige hoteller i indlægget De bedste familiehoteller på Kreta.

Se efter gode tilbud på charterrejser her. Rejser du fra Jylland, så er der også et stort udvalg hos f.eks. Primo Tours, mens Suncharter har rejser fra bl.a. Aalborg

Grækenland har altid været kendt for at have hyggelige små pensioner med en personlig atmosfære. Den slags findes selvfølgelig også, men med årene er der også dukket såkaldt boutique-hoteller op. Mindre steder, der ofte vælges af par og er af rigtig god standard.

I både Chania og Rethymnon finder du de mere specialiserede overnatningssteder inde i byen. Især i de gamle bydele, hvor mange ældre huse er indrettet som hoteller og guesthouses.

Kreta har overnatningssteder for enhver smag og pengepung

Aktiviteter og oplevelser

Et godt tip er at leje en bil i ferien for på den måde at du opleve Kreta i dit helt eget tempo. Udover gemte strande og smuk natur, så kan du også gå på opdagelse i den spændende historie og spise lækker mad på lokale taverner.

Vestkreta er meget bjergrig, og du skal være klar til at køre på smalle snoede veje, hvor geder ikke er et sjældent syn. Du kan besøge det smukt beliggende Chryssoskalitissa-kloster, der ca. 10 km nord for Elafonissi Beach ligger med fantastisk udsigt over havet.

Fra Sougia kan du vandre til Lissos eller gå gennem Agia Irini-kløften, der ikke er så overrendt og et fint alternativ til Samaria-kløften. Fra havnene i bl.a. Chania, Rethymnon og Sougia kan du leje en båd med kaptajn eller tage med et af de større skibe, hvor du sammen med andre turister får en god tur på havet med badning og snorkling.

Knossos

Kretas måske største seværdighed er det arkæologiske område Knossos, hvor Kong Minos boede. I dag er Knossos primært ruiner, men den ihærdige arkæolog Arthur Evans har brugt det meste af sit liv på ikke blot at udgrave området, men også at restaurere det.

Knossos ligger lige syd for Heraklion, og du kommer nemmest dertil med bil. Det er også muligt at besøge Knossos med offentlig transport, men fra både Chania og Rethymnon skal du skifte bus i Heraklion, hvilket er nemt.

Udgravningsområdet er ikke særlig stort, men Evans prøver alligevel at give et overblik over, hvordan livet har været lige præcis her for ca. 4.000 år siden. Hovedattraktionen er Kong Minos tronsal med alabasttronen, der dog er en kopi.

Området giver også et fint indblik i datidens sanitære forhold, der er overraskende moderne. Ved Knossos finder du også den såkaldte Kongevej, der menes at være Europas ældste vej.

Samariakløften

På den sydvestlige del af Kreta ligger Samaria-kløften der er et af øens mest besøgte udflugtsmål. Tusinder af turister vandrer hvert år de 18 km fra kløftens begyndelse, hvor den er formet af floden der løber mellem bjergene Volakias og Psiristra, akkurat under Omalos Plateauet.

Samaria-kløften er Europas længste naturkløft og et yndet mål for både professionelle vandrere og almindelige turister på jagt efter en udfordring.

Er du den seje type, så tager du hele turen gennem kløften til den ender ved det libyske hav. Det er en fantastisk tur, kløften er kun tre meter bred på det smalleste sted, og her går du mellem de stejle klippevægge, der rejser sig helt op i 500 meters højde. Undervejs bliver du mødt af smuk natur; her er vilde geder og i foråret farverige blomster, der står i fuldt flor.

Når du er nået gennem kløften, er der kun et kort stykke til det libyske hav og byen Old Agia Roumeli. Her er der mulighed for en tiltrængt badetur, der kan afkøle en smule efter vandringen.

Du kan også vælge at tage den noget kortere rute, hvor du sejler fra Chóra Sfakion til kløftens udmunding. Har du det svært med varmen eller måske konditionen, så er den korte rute klart at anbefale.

Det er et must at medbringe et par gode sko, masser af vand og evt. en madpakke. Der er adgang til kløften fra klokken 6.00, og det er en god idé at tage af sted så tidligt som muligt pga. varmen. Det koster 5 € at få adgang, og der findes masser af tourudbydere i Chania, der kan være behjælpelige med at arrangere en tur dertil.

Når du nu alligevel er i Chóra Sfakion, så kan du passende besigtige den flotte venezianske fæstning Frangokastello, der er fra 1371. Stedet har i mange år været hjemsted for de mest nationalistiske kretensere, både under den tyrkiske besættelse og ikke mindst under 2. verdenskrig.

Mount Ida

For trekkere og de eventyrlystne er Mount Ida værd at besøge. Med sine 2.456 meter er Mount Ida Kretas højeste bjerg, og det er et sted, der har haft stor betydning i minoisk tid. Det var et helligt bjerg, hvor myterne om de græske guder levede i bedste velgående.

Generelt er Kreta frodig, men vandrer du op ad det smukke bjerg, vil du uden tvivl få et helt nyt syn på øen. Her er bart og goldt, men på sin helt egen måde er Mount Ida betagende.

Du kan selv trekke til toppen af bjerget, men du kan også booke en organiseret tur, hvor du overnatter undervejs – en stor oplevelse (husk masser af vand og masser af solcreme).

En tur gennem Samariakløften er populært for de aktive

Mad og drikke

For mange er en del af ferien også at hygge med sine kære over noget god mad. Den populære ferieø byder heldigvis på et væld af gode restauranter. Her er alt fra små intime taverner og lækker seafood til finere fransk kogekunst.

Chania

Chania og omegn har måske Kretas største udvalg af spisesteder. Langs strandvejen i badebyerne ligger der typiske taverner og selvfølgelig restauranter med mad fra det meste af verden.

Mange af disse steder er henvendt til turister, men tag ind til Chania for en mere autentisk oplevelse. Undgå dog restauranterne på havnekajen, der er forholdsvis dyre i forhold til kvaliteten. Gaderne bagved og i området omkring den venetianske havn (ved arsenalerne) er til gengæld glimrende.

Nedenstående er blot et lille udvalg af spisesteder i Chania der alle servere græsk/middelhavsmad.

Prøv Palazzo Almare, der godt nok ligger ved Janitshar Moskéen i “turisthavnen”, men maden er rigtig lækker og solnedgangen fantastisk. Der er dog ret travlt, og det er måske ikke stedet til en hyggemiddag.

I gaderne bagved havnen er Tavern Strata et godt valg. Beliggende i en lille smøge er det lige præcis sådan et sted, man håber at finde. Rigtig god mad og venlig betjening.

Den anmelderroste og prisvindende restaurant Theodosi er ikke til st komme udenom, hvis noget skal fejres eller du ønsker topkvalitet. Theodosi ligger i området Parogoria umiddelbart vest for centrum.

Rethymnon

I Rethymnon er der aldrig langt til en god restaurant, hvor man kan spise en skøn frokost eller middag. Ligger du på stranden, er det nemt at gå op til en af restauranterne langs promenaden, men her er maden lidt dyrere og knap så god. Gå op i gaderne bagved for at finde bedre mad og billigere priser.

Anbefalelsesværdige restauranter til en god middag kunne være Loggia Taverna ved Rimondi-fontænen, hvor man er kendt for den herlige ret kleftiko med lammekød.

Et lidt finere sted er Castelvecchio, der siges at være en af de bedste restauranter i byen. I den gamle bydel ligger To Pigadi, der har rigtig dejlig og lidt anderledes lokal mad på menuen og det til en god pris.

Interesserer du dig for vin, så er det en god idé at besøge Rethymnon i juli og august, hvor der er vinfestival i byen. For et lille symbolsk beløb kan du gå rundt på området og smage på vin fra Kretas vingårde.

Natteliv
Der mangler ikke natteliv på Vestkreta. For et mere lokalt udvalg skal du tage til Chania, mens badebyerne byder på barer og diskoteker. Platanias synes at være hotspot for de unge med flere klubber, der ligesom diskotekerne først lukker tidlig morgen.

Der er heldigvis alternativer til os, der er lidt oppe i årene. Caféer og vinbarer ligger speedet ud over Chania by, der også tilbyder dans og høj musik på byens klubber.

Med andre ord, så kommer du ikke til at kede dig, hvis du er natteravn og glad for en tur i byen.

En frisk græsk salat er altid lækkert

Rejsen dertil og transport på Kreta

Ind og ud

Chania har egen lufthavn, der ligger ca. 15 kilometer udenfor byens centrum, mens der er ca. 55 kilometer til Rethymnon. I sommermånederne har mange flyselskaber afgange til Chania, men det er en god idé at booke i god tid i forvejen. Du kan finde flybilletter til Chania og Heraklion her.

Er du på charterrejse kan du ofte tilkøbe transport fra lufthavnen til dit hotel, men det kan kun anbefales at leje en bil, som du har rådighed over hele din rejse. Det giver frihed og ikke mindst mulighed for at opleve seværdigheder og strande i dit eget tempo.

Lejer du ikke bil, kommer du nemt fra lufthavnen ind til byen med taxi, der holder lige udenfor ankomstterminalen.

At komme rundt

Det er nemt at tage en taxi, hvis du skal længere væk end du kan gå. Husk at tjekke om taxametret er slået til. Kreta har et fint netværk af offentlige busser, der kan bringe dig til både Chania og hovedstaden Heraklion. Sidstnævnte fungerer som en slags trafikknudepunkt, og her kan du skifte bus til de mindre byer på Kreta.

Praktisk information

Valuta

I Grækenland bruger man euro. Kontantautomater er udbredte og på mange restauranter accepteres kreditkort som f.eks. Visa og Mastercard.

Mere info

En guidebog eller et kort over området er altid godt at have ved hånden. De viser dig vej til de bedste steder og har som regel en del praktisk information. Husk dog at give plads til eventyret. Gå rundt i gaderne eller kør ud i det blå – det er som regel sådan du får de mest uventede oplevelser.

Udenrigsministeriets rejsevejledning

Det er altid en god idé at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledning for seneste info om at rejse til Grækenland. På ministeriets hjemmeside kan du også downloade app’en rejseklar og eventuelt skrive dig på danskerlisten.

Vejret på Kreta og bedste rejsetidspunkt

Kreta er et typisk sommerrejsemål. Fra juni til august ligger temperaturen på 28-30° C og du kan forvente masser af sol. I perioder bliver Kreta ramt af varme vinde fra Nordafrika, og det kan bringe temperaturen op på 40° C.

Også forår og efterår er pragtfulde på Kreta. Allerede i marts kan temperaturen snige sig op over 20° C og det lune vejr med temperaturer på 20-25° C fortsætter langt ind i september/oktober.

Chania
16°
overcast clouds
68% humidity
wind: 2m/s SSW
H 17 • L 14
15°
Fri
13°
Sat
14°
Sun
11°
Mon
14°
Tue
Weather from OpenWeatherMap

Kort over Vestkreta

Nyttige links til planlægningen af din rejse

Charterrejser til Kreta – se tilbud lige nu
Book hotel i Chania med prisgaranti – se mere her
Find billige flybilletter til Chania – sammenlign priser her
Lej en bil på Kreta – sammenlign priser hos de store selskaber her
Kom nemt fra lufthavnen til dit hotel – se priser på lufthavnstransfer

2 Comments

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*