Kanarieøerne til lavpris – se hvornår du skal booke og få de bedste rejsetilbud lige nu

Sådan får du en billig rejse til Kanarieøerne

Alle veje fører til Kanarieøerne fristes man til at sige. I hvert fald har det aldrig været nemmere at besøge de populære øer, som danskerne bare elsker.

Tidligere sad charterbureauerne tungt på rejser til Kanarieøerne, men i dag kan du med få klik på computeren selv booke hotel og direkte rutefly til paradiset. På den måde kan du få præcis den rejse, du ønsker og som regel til en rigtig god pris.

Er I to personer, der skal rejse, kan det være svært at hamle op med charterbureauernes priser, men skal hele familien afsted eller rejser I i skoleferien, så kan I ofte med stor fordel booke selv.

Se her hvordan du kommer billigt til Kanarieøerne – der er mange penge at spare.

 

Book selv

Det er nemt selv at booke din rejse uanset hvor i verden du skal hen, og det gælder selvfølgelig også Gran Canaria og de øvrige kanarieøer. Sammenlign flybilletter hos Momondo og book dit hotel med prisgaranti hos f.eks. hotels.com.

Ifølge Momondo finder du de billigste flybilletter til f.eks. Gran Canaria med afrejse om tirsdagen, mens lørdagen er dyrest. Book ca. to måneder før I skal afsted og vælg aftenfly i stedet for morgenfly for at få de billigste billetter.

I vintermånederne, der typisk er højsæson på øerne, kan du ofte finde direkte fly – alternativt må du tage en mellemlanding et sted i Europa.

Du kan også købe en pakkerejse hos Expedia med fly, hotel og måske lejebil inkluderet. Onlinerejsebureauet siger selv, at man kan spare op til 13 % ved at booke fly og hotel sammen.

Se mere om hoteller i indlæggene Gran Canarias bedste hotellerDe bedste billige hoteller på Gran CanariaDe bedste hoteller på Tenerife •  De bedste familiehoteller på TenerifeGran Canarias bedste familiehoteller • Strandhoteller på Fuerteventura

 

Book hos et charterbureau

Alle de største charterbureauer har Kanarieøerne på programmet. Nogle kun Tenerife og Gran Canaria, mens andre også sender gæster til Lanzarote og Fuerteventura og endda nogle af de mindre øer.

De fleste charterbureauer har faste rejsedatoer og rejselængden er typisk 7 eller 14 dage. Kan du rejse med få ugers varsel, er der ofte rigtig gode rabatter at hente hos charterbureauerne. Se aktuelle tilbud herunder – prisen er pr. person når to rejser sammen og inklusive fly og minimum 7 nætter på hotel – transport fra lufthavn til hotel og retur igen kan nemt tilkøbes.

Charterrejser til Gran Canaria
Charterrejser til Tenerife
Charterrejser til Fuerteventura

 

Se mere om Kanarieøerne i disse indlæg

Miniguide til Gran Canaria
Miniguide til Tenerife
Miniguide til Fuerteventura
Miniguide til Lanzarote

Kanarieøerne – hvilken ø skal du vælge
De bedste oplevelser på Gran Canaria

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*