Strandhoteller på Fuerteventura

Her skal du bo i strandparadiset Fuerteventura

På den solrige kanarieø Fuerteventura handler det om gode dage på stranden. Og hvorfor ikke bo så tæt som muligt på øens lækre strande, der har masser af god plads med mulighed for privatliv. Vi har fundet otte lækre steder, hvor du bor direkte på stranden.

Du kan læse mere om Fuerteventura i vores omfattende rejseguide, og i indlægget Hvor skal du bo på Fuerteventura? kan du blive klogere på øens byer, strande og områder.

Flere af hotellerne herunder kan du også booke som en pakkerejse – tjek vores forslag til de bedste charterrejser til Fuerteventura her.

 

Hotel RIU Oliva Beach

Direkte på stranden i Las Dunas Nationalpark
Hotellet har en unik beliggenhed midt i Las Dunas Nationalpark få meter fra den lækre strand. Det er grund nok til at vælge det velkendte hotel, hvor du kan tilkøbe all inclusive.

Med andre ord, så er det ideelt for strandfreaks, der bare vil nyde sol og hav. Clubhotel RIU Oliva Beach har adskillige værelsetyper, der alle har bl.a. tv, køleskab og altan/terrasse. Af faciliteter finder du fitness, børneklub og flere barer, restauranter og swimmingpools.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

XQ El Palacete

Et af Fuerteventuras bedste hoteller
Det lækre XQ El Palacete troner oppe over Jandias kilometerlange strand. Hotellet har måske Fuerteventuras bedste udsigt og er stedet for de, der gerne vil forkæle sig selv.

Her bor I i dejlige værelser med tv, minibar og gratis wifi. XQ El Palacete har også bar/lounge, restaurant og en lille pool, men mon ikke stranden trækker mere. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Melia Fuerteventura (tidl. Melia Gorrines)

Med kilometervis af sandstrand lige udenfor døren
Som et fata morgana ligger Melia Fuerteventura ensomt på den lange Playa de Sotavento. Der er intet andet i miles omkreds lige bortset fra kilometervis af lækker sandstrand.

Der blæser ofte en god vind her, men du har alle muligheder for at gå lange ture som Gud har skabt dig. Hotellet har flere værelsestyper – bl.a. med plads til hele familien. Melia Fuerteventura tilbyder desuden spa, tennis, børneklub, 2 barer, 3 restauranter og hele 4 swimmingpools.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Luksushotel kun for voksne
Skønt hotel direkte på stranden i Corralejo. Du bor et stenkast fra byens gode restauranter til den ene side om med de berømte sanddyner i Las Dunas Nationalpark til den anden.

Secrets Bahia Real Resort & Spa har en lang række faciliteter som f.eks. spa, fiteness, børneklub, swimmingpools og flere barer og restauranter. Vælg mellem en lang række værelsestyper – fra deluxe til skønne suiter. Alle værelser har tv, minibar, pudemenu og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Cotillo Lagos

Fantastisk beliggenhed på stranden i Cotillo
Enkelt hotel/lejligheder direkte på stranden i Cotillo på Fuerteventuras vestkyst. Et ideelt sted, hvis du ønsker et prisbilligt overnatningssted med fokus på sublim strandferie.

Det er basic, men sikke en strand lige udenfor døren. Værelserne har tv, terrasse og lille køkken med bla. elkedel og køleskab. Den venlige vært hjælper gerne med bl.a. udflugter/billetter.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

H10 Playa Esmeralda

Større hotel med mange faciliteter
Luksushotel kun for voksne i den sydligste del af Costa Calma. Her har du kilometervis af strand at boltre dig på, og der er god plads og mulighed for privatliv. H10 er et større resort med god service og masser af faciliteter som spa, motionscenter, restaurant, swimmingpool og flere barer.

På værelserne finder du bl.a. tv, minibar, gartis wifi og møbleret altan eller patio. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

RIU Palace Tres Islas

Populært hotel i Las Dunas Nationalpark
Velkendte Tres Islas er blot et af to hoteller midt  i Las Dunas lækre strandområde ved Corraejo. Her ligger de skønne sanddyner lige udenfor døren. Resortet har tennisbane, spafaciliteter, motionscenter, 2 swimmingpools samt flere barer og restauranter. Værelserne har bl.a. tv, minibar, terrasse og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Iberostar Selection Fuerteventura Palace

På stranden i Jandia
Større resort med perfekt beliggenhed ud til stranden i Jandia. Gå mod syd og du finder et langt strandområde rundt om fyrtårnet ind til byen. Iberostar Selection Fuerteventura Palace har bl.a. spa, motionscenter,  2 swimmingpools, 3 barer og 3 restauranter. Alle værelser har tv, minibar, pudemenu, terrasse og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*