19. juli 2019

Strandhoteller på Fuerteventura

Her skal du bo i strandparadiset Fuerteventura

På den solrige kanarieø Fuerteventura handler det om gode dage på stranden. Og hvorfor ikke bo så tæt som muligt på øens lækre strande, der har masser af god plads med mulighed for privatliv.

Du kan finde billige flybilletter til din rejse her og booke en pakkerejse til Fuerteventura her (Ifølge Expedia kan du spare op til 13 %, hvis du booker fly og hotel sammen).

 

Clubhotel RIU Oliva Beach

Hotellet har en unik beliggenhed midt i Las Dunas Nationalpark få meter fra den lækre strand. Det er grund nok til at vælge det efterhånden lidt slidte hotel, hvor du kan tilkøbe all inclusive. Med andre ord, så er det ideelt for strandfreaks, der bare vil nyde sol og hav.

Book RIU Oliva Beach >

 

XQ El Palacete

Det lækre XQ El Palacete troner oppe over Jandias kilometerlange strand. Hotellet har måske Fuerteventuras bedste udsigt og er stedet for de, der gerne vil forkæle sig selv. Dejlige værelser og en lille pool, men mon ikke stranden trækker mere.

Book XQ El Palacete >

 

Melia Gorriones

Som et fata morgana ligger Gran Hotel Gorriones ensomt på den lange Playa de Sotavento. Der er intet andet i miles omkreds lige bortset fra kilometervis af lækker sandstrand. Der blæser ofte en god vind her, men du har alle muligheder for at  gå lange ture som Gud har skabt dig.

Book Melia Gorriones >

 

Gran Hotel Atlantis

Skønt hotel direkte på stranden i Corralejo. Du bor et stenkast fra byens gode restauranter til den ene side om med de berømte sanddyner i Las Dunas Nationalpark til den anden.

Book Gran Hotel Atlantis >

 

Cotillo Lagos

Enkelt hotel direkte på stranden i Cotillo på Fuerteventuras vestkyst. Et ideelt sted, hvis du ønsker et prisbilligt overnatningssted med fokus på sublim strandferie. Det er basic, men sikke en strand lige udenfor døren. Værelserne har tv, terrasse og lille køkken.

Book Cotillo Lagos >

 

H10 Sentido Playa Esmeralda

Luksushotel i den sydligste del af Costa Calma. Her har du kilometervis af strand at boltre dig på, og på der er god plads og mulighed for privatliv. H10 Sentido er et større resort med god service og masser af faciliteter.

Book H10 Sentido >

 

RIU Palace Tres Islas

Velkendte Tres Islas er blot et af to hoteller midt  i Las Dunas lækre strandområde ved Corraejo. Her ligger de skønne sanddyner lige udenfor døren. Resortet har to pools, spafaciliteter og mulighed for at dyrke sport. Værelserne har bl.a. tv, minibar og terrasse.

Book RIU Palace Tres Islas >

 

Iberostar Fuerteventura Palace

Større resort med perfekt beliggenhed ud til stranden i Jandia. Gå mod syd og du finder et langt strandområde rundt om fyrtårnet ind til byen. Her er tre swimmingpools og mulighed for all inclusive. Alle værelser har tv, wifi, balkon og minibar.

Book Fuerteventura Palace >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*