Charterrejser fra Aalborg

Der er masser af spændende destinationer til dig, der rejser fra Aalborg

charterrejser fra Aalborg

For få år siden var der ikke mange charterrejser fra Aalborg. Sådan er det bestemt ikke i dag. Faktisk har bureauet Suncharter base i Nordjylland, hvor man udelukkende tilbyder Charterrejser fra Aalborg Lufthavn.

Men de er selvfølgelig ikke de eneste, der har set en forretning i af flyve fra Danmarks tredjestørste lufthavn. Flere andre selskaber tilbyder også charterrejser fra Aalborg – ikke kun til de klassiske destinationer, men også mindre kendte rejsemål.

Takket være et øget fokus på temaer og koncepter er en charterrejse i dag ikke helt det samme som dengang ferieformen blev introduceret. Nu kan du bl.a. finde hoteller med vandland og all inclusive eller som kun er for voksne.

Rejser du ud fra Aalborg, så er lufthavnen nem at komme til fra centrum med offentlig transport – tag bus 12, 70 eller 71. Du kan også køre med toget til lufthavnen – her er der ankomst to gange daglig. Selvom det nu koster penge at parkere i lufthavnen, så er det stadig billigt i forhold til f.eks. i København.

Men hvor kan du så rejse hen, spørger du måske. Udvalget af charterrejser fra Aalborg finder du herunder – lad dig inspirere, drøm dig væk og find så det rejsemål, der passer til dig og dit budget.

Alanya & Side

De populære feriebyer Alanya og Side på Den Tyrkiske Riviera har alt hvad der skal til for en dejlige ferie. Her finder du gode spisesteder, masser af shopping og mulighed for spændende udflugter til smuk natur og historiske steder.

Som en bonus er Tyrkiet forholdsvis billig. Du får rigtig meget for pengene, når det f.eks. gælder overnatning, hvor du kan booke et 5-stjernet resort med alt i faciliteter til en fantastisk pris.

Især børnefamilierne har taget området til sig – her finder du nemlig et stort udvalg af all inclusive-hoteller. Vil du bo beach front, så se indlægget Bo på stranden i Alanya.

Flyvetid fra Aalborg til Alanya: ca. 4 timer
Bl.a. disse selskaber tilbyder charterrejser til Alanya: SunwebSuncharter

Kreta

Danskernes favoritrejsemål i Grækenland er dejlige Kreta. Øen er af en vis størrelse og utrolig alsidig. Uanset om du er til kultur, aktiv ferie, sol og strand eller søger en velfortjent familieferie, så vil Kreta være et oplagt rejsemål.

Du kan vælge et hotel i en af de populære feriebyer eller måske bo lidt væk fra de gængse turistruter. Lej en bil og kør ud i det blå – forbi kløfter, olivenlunde og charmerende landsbyer. Både på nord- og sydkysten finder du masser af gode strande og hyggelige badebugter. Læs mere om Vestkreta i vores guide.

Flyvetid fra Aalborg til Kreta: ca. 3 timer og 45 minutter
Bl.a. disse selskaber tilbyder charterrejser til Kreta: Bravo ToursSuncharter

Mallorca

Charterklassikeren Mallorca har de senere år fået et helt nyt image. Den smukke ø med de hvide sandstrande og høje bjerge er blevet in igen. Som Kreta har også Mallorca noget at tilbyde alle slags besøgende. Øen er desuden stor nok til, at du kan finde gemte badebugter og opleve autentiske landsbyer.

Mallorca har en lang række forskellige ferieområder spredt rundt på øen, men du har også mulighed for at bo i Palma by tæt på lokale restauranter og den imponerede katedral. Læs mere om Mallorca i vores guide.

Flyvetid fra Aalborg til Mallorca: ca. 3 timer
Bl.a. disse selskaber tilbyder charterrejser til Mallorca: Bravo ToursSuncharter

Rhodos

Rhodos er endnu en af danskernes græske favoritter. Den største af De Dodekanesiske øer var et af de første charterrejsemål, og siden har turister i alle aldre fundet sig til rette på den solrige ø. Rhodos er nok mest kendt for hovedbyens gamle bydel med den flotte johanitterborg.

Her finder du også øens bedste shopping og spisesteder, mens både øst- og vestkysten kan byde på store børnevenlige resorts med alt i faciliteter. Og så er der de dejlige strande og gemte landsbyer på den kuperede midtø, hvor man ikke skulle tro, at du befandt dig på en af Europas mest populære ferieøer.

Husk også at besøge smukke Lindos med det fine tempel. Læs meget mere om Rhodos i vores guide og find det perfekte sted på øen til dig i indlægget Hvor skal du bo på Rhodos?

Flyvetid fra Aalborg til Rhodos: ca. 3 timer og 45 minutter
Bl.a. disse selskaber tilbyder charterrejser til Rhodos: Bravo ToursSuncharter

Gran Canaria

Solsikre Gran Canaria er danskernes mest populære vinterrejsemål. På den sydlige del af øen i feriebyerne Maspalomas, Puerto Rico og Playa del Inglés er der liv og glade dage på barer og restauranter, hvor det næsten er som at være hjemme i Danmark.

Det er fristende bare at lade sig opvarte ved swimmingpoolen på sit hotel, men Gran Canaria er faktisk andet end sol og strand. Lejer du en bil er det oplagt at køre op i bjergene på midtøen, hvor gemte landsbyer og smukke naturoplevelser venter.

Flyvetid fra Aalborg til Gran Canaria: ca. 5 timer og 15 minutter
Bl.a. disse selskaber tilbyder charterrejser til Gran Canaria: Bravo ToursSuncharter

Tenerife

Selvfølgelig finder du også charterrejser fra Aalborg til Tenerife. Den største af Kanarieøerne behøver næsten ingen introduktion. Tenerife er et velkendt rejsemål for danskerne, der her kan få sol, varme og en bekymringsfri ferie med alt inden for rækkevidde.

På Tenerife finder du en lang række gode hoteller og resorts, men øen er også enestående natur med Spaniens højeste bjerg Pico del Teide og den omkringliggende nationalpark som højdepunktet. Her er gode vandreruter i det kuperede landskab, hvor du også finder hyggelige småbyer og gode lokale spisesteder.

Flyvetid fra Aalborg til Tenerife: ca. 5 timer og 15 minutter
Bl.a. disse selskaber tilbyder charterrejser til Tenerife: Bravo Tours

Costa del Sol

Solkysten. Navnet siger vel det hele. Costa del Sol i det sydligste Spanien bliver ved med at overraske. Du finder stadig gode strande, familievenlige hoteller og et hav af aktiviteter, men lej en bil og kør op i bjergene, hvor hyggelige landsbyer med hvidvaskede huse ligger på stribe.

Og husk så at besøge Málaga, der med skønne restauranter og en række nye museer er blevet ultrahip. Det er også her du kan besøge det imponerende fort Alcazaba og spise lækker autentisk mad på tapasbarerne.

Flyvetid fra Aalborg til Costa del Sol: ca. 3 timer og 45 minutter
Bl.a. disse selskaber tilbyder charterrejser til Costa del Sol: SunwebBravo Tours

Golden Sands

Golden Sands ved Sortehavskysten er en af Bulgariens største og mest populære feriesteder. Det er langs stranden, som består af dejlig klart vand og blødt gyldent sand, der er mest liv i byen. Her finder du barer, klubber, butikker og restauranter.

Golden Sands er lidt af et feststed med et intenst natteliv i sommermånederne, men byen er også glimrende til en familieferie – besøg det store vandland eller tag piratbåden ud på havet – det vil børnene helt sikkert synes om. Golden Sands ligger også tæt på Varna, der er hovedbyen på Sortehavskysten. Her er historiske og kulturelle seværdigheder såvel som god shopping.

Flyvetid fra Aalborg til Golden Sands: ca. 3 timer
Bl.a. disse selskaber tilbyder charterrejser til Golden Sands: Bravo Tours