Charterrejser til Rhodos – de bedst anmeldte steder

Otte lækre hoteller til din ferie på Rhodos

Leder du efter charterrejser til Rhodos, så læs med her, hvor vi har fundet otte hoteller, der får topkarakterer fra tidligere gæster.

Er der ingen af nedenstående hoteller, der falder i din smag, så kan du finde hele det store udvalg af charterrejser til Rhodos her. Flyver du fra Jylland (primært Billund), så kan du finde et endnu større udvalg hos f.eks. Primo Tours, mens Suncharter har rejser fra bl.a. Aalborg.

Du kan også læse indlægget De bedste familiehoteller på Rhodos, hvis du rejser på egen hånd. I så fald kan du finde flybilletter her og hoteller her.

 

Hotel Atrium Platinum

Med lækkert poolområde
I byen Ixia lige syd for Rhodos By ligger Atrium Platinum, der har høj service og en lang række faciliteter. Her er flere forskellige værelsestyper – fra dobbeltværelser til suiter. Alle har de bl.a. tv, minibar, gratis wifi, mulighed for at lave te/kaffe og møbleret terrasse. Der er mulighed for at booke væreleer med privat pool. All inclusive kan tilkøbes.

Se billeder og priser på Hotel Atrium Platinum >

 

Lejligheder Terinikos

Til de prisbevidste
Lille lejlighedshotel med kun 20 værelser. Her bor du 400 meter fra stranden (sten) og otte kilometer fra Rhodos By. Det er et sted, hvor du får rigtig meget for pengene. Du har endda mulighed for at bo fire i lejlighederne – perfekt til mange familier. Hotellet har en lille have samt solterrasse og swimmingpool.

Se billeder og priser på Lejligheder Terinikos >

 

Hotel Mitsis Alila Resort & Spa

Perfekt til børnefamilien
Ud til stranden i Faliraki ligger det dejlige Mitsis Alilia, der er en perfekt base til familieferien. Her er pools for store og små – sidstnævnte vil helt sikkert også synes godt om vandrutsjebanerne.

Alle værelser har tv, elkedel, minibar/køleskab og gratis wifi. Der er mulighed for at booke familieværelser. All inclusive er inkluderet, og her har du mange restauranter at vælge mellem.

Se billeder og priser på Mitsis Alila Resort & Spa>

 

Hotel Africa

I centrum af Rhodos By
Til dig, der vil bo godt og billigt i Rhodos By. Hotel Africa er en rigtig god base for spændende udflugter på øen. Indkvarteringen er basic – på værelserne finder du bl.a. tv, køleskab og møbleret balkon. Morgenmad er inkluderet i prisen på det lille byhotel.

Se billeder og priser på Hotel Africa >

 

Hotel Calypso Beach

På stranden i Faliraki
Så skal vi til Faliraki igen og endnu et stort hotel med et pragtfuldt og indbydende poolområde. Her bor du med all inclusive, og faciliteterne tæller bl.a. tennis, minigolf, legeplads, børnepool og flere swimmingpools med vandrutsjebaner. Der er mulighed for at booke familieværelser. Uanset værelsestype får du bl.a. tv, køleskab og møbleret terrasse.

Se billeder og priser på Hotel Calypso Beach >

 

Hotel Aloe

Hotel kun for voksne
“Superhotel – perfekt til at komme helt ned i gear”, lyder en af de mange gode anmeldelser af hotel Aloe i Faliraki. Hotellet er kun for voksne og henvender sig i høj grad til par, der vil bo moderne og lækkert.

Værelserne har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og møbleret balkon/terrasse. Der er mulighed for at booke værelser med privat swimmingpool. Hotellet har desuden poolbar og restaurant. Morgenmad er inkluderet.

Se billeder og priser på Hotel Aloe >

 

Hotel Casa Cabana

Moderne hotel kun for voksne
Nybygget boutiquehotel kun for voksne. Her bor du på moderne værelser med mulighed for privat jacuzzi eller swimmingpool. Alle værelser har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Selve hotellet er i smagfuldt lyst design og tilbyder bl.a. bar, massage og swimmingpool. Casa Cabana er perfekt til parferien.

Se billeder og priser på Hotel Casa Cabana >

 

Elite Suites by Rhodes Bay

Lækkert hotel med mange faciliteter
Direkte ud til stranden i Ixia ligger Elite Suites, der er et moderne og luksuriøst hotel med mange faciliteter. F.eks. tennis, spa/wellness, legeplads, børnepool, barer, restauranter og tre swimmingpools.

Alle værelser har bl.a. tv, minibar, elkedel, gratis wifi, møbleret terrasse og Nespresso kaffemaskine. I har mulighed for at booke værelser med havudsigt og privat swimmingpool.

Se billeder og priser på Elite Suites >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*