Charterrejser til Rhodos – de bedst anmeldte steder

Otte lækre hoteller til din ferie på Rhodos

Leder du efter charterrejser til Rhodos, så læs med her, hvor vi har fundet 10 hoteller, der får topkarakterer fra tidligere gæster.

Fly, hotel og nogle gange lufthavnstransfer er inkluderet i prisen, men ellers kan du nemt tilkøbe transport til dit hotel og tilbage igen. Det er præcis det, der gør en charterrejse så nem.

Rhodos er et af de mest populære sommerrejsemål. En alsidig ø med mange muligheder for en dejlig ferie. Du kan læse mere om Rhodos i vores guide og i indlægget Hvor skal du bo på Rhodos kan du bliver klogere på de mest populære strande og ferieområder.

Er der ingen af nedenstående hoteller, der falder i din smag, så kan du finde et stort udvalg af charterrejser til Rhodos her. Du kan også læse indlægget De bedste familiehoteller på Rhodos, hvis du rejser på egen hånd.

 

Hotel Atrium Platinum – Ixia

Med lækkert poolområde
I byen Ixia lige syd for Rhodos By ligger Atrium Platinum, der har høj service og en lang række faciliteter. Her er flere forskellige værelsestyper – fra dobbeltværelser til suiter.

Alle har de bl.a. tv, minibar, gratis wifi, mulighed for at lave te/kaffe og møbleret terrasse. Der er mulighed for at booke væreleer med privat pool. All inclusive kan tilkøbes.

Se billeder og priser på Hotel Atrium Platinum >

 

Lejligheder Terinikos – Ialyssos

Til de prisbevidste
Lille lejlighedshotel med kun 20 værelser. Her bor du 400 meter fra stranden (sten) og otte kilometer fra Rhodos By. Det er et sted, hvor du får rigtig meget for pengene.

Du har endda mulighed for at bo fire i lejlighederne – perfekt til de fleste familier. Hotellet har en lille have samt solterrasse og swimmingpool.

Se billeder og priser på Lejligheder Terinikos >

 

Hotel Mitsis Alila Resort & Spa – Faliraki

Perfekt til børnefamilien
Ud til stranden i Faliraki ligger det dejlige Mitsis Alilia, der er en perfekt base til familieferien. Her er pools for store og små – sidstnævnte vil helt sikkert også synes godt om vandrutsjebanerne.

Alle værelser har tv, elkedel, minibar/køleskab og gratis wifi. Der er mulighed for at booke familieværelser. All inclusive er inkluderet, og her har du mange restauranter at vælge mellem.

Se billeder og priser på Mitsis Alila Resort & Spa>

 

Hotel Africa – Rhodos By

I centrum af Rhodos By
Til dig, der vil bo godt og billigt i Rhodos By. Hotel Africa er en rigtig god base for spændende udflugter på øen. Indkvarteringen er basic – på værelserne finder du bl.a. tv, køleskab og møbleret balkon. Morgenmad er inkluderet i prisen på det lille byhotel.

Se billeder og priser på Hotel Africa >

 

Hotel Calypso Beach – Faliraki

På stranden i Faliraki
Så skal vi til Faliraki igen og endnu et stort hotel med et pragtfuldt og indbydende poolområde. Her bor du med all inclusive, og faciliteterne tæller bl.a. tennis, minigolf, legeplads, børnepool og flere swimmingpools med vandrutsjebaner. Der er mulighed for at booke familieværelser. Uanset værelsestype får du bl.a. tv, køleskab og møbleret terrasse.

Se billeder og priser på Hotel Calypso Beach >

 

Cactus Hotel – Rhodos By

Legendarisk hotel i Rhodos By
Tilbage til Rhods By og det legendariske Cactus Hotel, der ligger på øens nordspids. Ønsker du et dejligt poolområde og nærhed til strand og alt det byen har at byde på, så er det hotellet for dig

På Cactus Hotel bor du på gode lyse værelser, hvoraf nogle har en forrygende udsigt over Middelhavet. Faciliteterne tæller bl.a bar, restaurant, swimmingpool og gratis wifi. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se billeder og priser på Cactus Hotel >

 

Hotel Aloe – Faliraki

Hotel kun for voksne
“Superhotel – perfekt til at komme helt ned i gear”, lyder en af de mange gode anmeldelser af hotel Aloe i Faliraki. Hotellet er kun for voksne og henvender sig i høj grad til par, der vil bo moderne og lækkert.

Værelserne har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og møbleret balkon/terrasse. Der er mulighed for at booke værelser med privat swimmingpool. Hotellet har desuden poolbar og restaurant. Morgenmad er inkluderet.

Se billeder og priser på Hotel Aloe >

 

Hotel Villas Duc Resort – Ialyssos

Dejligt hotel til en god pris
I Ialyssos, kun 300 meter fra stranden, ligger det populære og nyrenoverede Hotel Villas Duc, der har et skønt indbydende poolområde. Her er der flere forskellige værelsestyper, hvoraf de største har plads til seks personer.

Udover swimmingpoolen har Villas Duc Resort også bar, en god restaurant og gratis wifi. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension på hotellet, der er et supervalg til de prisbevidste.

Se billeder og priser på Hotel Villas Duc >

 

Hotel Casa Cabana – Faliraki

Moderne hotel kun for voksne
Nybygget boutiquehotel kun for voksne. Her bor du på moderne værelser med mulighed for privat jacuzzi eller swimmingpool. Alle værelser har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Selve hotellet er i smagfuldt lyst design og tilbyder bl.a. bar, massage og swimmingpool. Casa Cabana er perfekt til parferien.

Se billeder og priser på Hotel Casa Cabana >

 

Elite Suites by Rhodes Bay – Ixia

Lækkert hotel med mange faciliteter
Direkte ud til stranden i Ixia ligger Elite Suites, der er et moderne og luksuriøst hotel med mange faciliteter. F.eks. tennis, spa/wellness, legeplads, børnepool, barer, restauranter og tre swimmingpools.

Alle værelser har bl.a. tv, minibar, elkedel, gratis wifi, møbleret terrasse og Nespresso kaffemaskine. I har mulighed for at booke værelser med havudsigt og privat swimmingpool.

Se billeder og priser på Elite Suites >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*