Charterrejser til Tenerife – de bedst anmeldte steder

Syv lækre hoteller til din ferie på Tenerife

charterrejser til tenerife

Leder du efter charterrejser til Tenerife, så har vi fundet de bedste steder til dig her. Læs om syv skønne hoteller, der alle får gode anmeldelser af tidligere gæster.

Du kan rejse fra Billund, Aalborg eller København, og fly, hotel og nogle gange lufthavnstransfer er inkluderet i prisen. Alternativt kan du nemt tilkøbe transport til dit hotel og tilbage igen ved booking – det er præcis det, der gør en charterrejse så nem.

Du kan læse mere om Tenerife i vores guide og gå direkte til alle charterrejser til Tenerife her, hvis ingen af vores forslag falder i din smag,

 

Hotel Bahia Principe Fantasia Tenerife – Golf del Sur

Populært hotel med mange faciliteter
Det store Bahia Principe er perfekt til familieferien. Her bor du med all inclusive og har mulighed for at booke værelser til fem personer. De mange faciliteter tæller bl.a. spa, fitness, tennis, flere barer og restauranter og hele tre swimmingpools.

De mindste har legeplads, børnepool og egen miniklub. På værelserne finder du bl.a. tv, minibar, elkedel, pengeskab og gratis wifi.

Se billeder og priser på Hotel Bahia Principe Fantasia >

 

Hotel Guayarmina Princess – Costa Adeje

Voksenhotel tæt på stranden
Dejligt moderne hotel kun for voksne. Guayarmina Princess ligger 150 meter fra stranden i hyggelige Costa Adeje. Vælg mellem flere forskellige værelsestyper – fra standard til suite, der alle er udstyret med bl.a. tv, minibar og møbleret balkon eller terrasse. Hotellet har seks barer, tre restauranter og flere swimmingpools. Pension og all inclusive kan tilkøbes.

Se billeder og priser på Hotel Guayarmina Princess >

 

Hotel Gara Suites – Playa de las Américas

Dejligt poolområde
Gara Suites kan anbefales til børnefamilier og især golfspillere, da hotellet er nabo til en af øens bedste golfbaner. Her bor du med en lang række faciliteter som spa, fitness, legeplads, børnepool og flere barer og spisesteder.

Det naturlige samlingspunkt er det dejlige poolområde. På værelserne er der bl.a. tv, pengeskab og køkken med køleskab. Forskellige former for pension kan tilkøbes.

Se billeder og priser på Hotel Gara Suites >

 

Hotel Tigotan – Playa de las Americas

Voksenhotel i centrum
Det meget populære voksenhotel Tigotan ligger centralt i Playa del las Americas tæt på barer, spisesteder og shopping. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der alle har tv, køleskab, gratis wifi og møbleret balkon eller terrasse. Tigotan har desuden bar, restaurant, to swimmingpools og en indbydende tagterrasse.

Se billeder og priser på Hotel Tigotan >

 

Hotel GF Fañabe – Costa Adeje

Perfekt til børnefamilien
Her kan du booke værelser med plads til fire personer. Hotel GF Fañabe er således et godt valg til den lille familie, der kan fornøje sig med en lang række faciliteter.

De mindste har miniklub, legeplads og børnepool, mens der er fitness, jacuzzi og flere swimmingpools til de voksne. Morgenmad er inkluderet, men der er mulighed for at tilkøbe pension eller all inclusive.

Se billeder og priser på Hotel Fañabe >

 

Hotel H10 Costa Adeje Palace – Costa Adeje

Dejligt hotel ved stranden
Ved stranden udenfor Costa Adeje på Tenerifes sydkyst ligger det indbydende hotel, der har en lang række faciliteter for hele familien. Her er bl.a. tennis, minigolf, tre swimmingpools, underholdningsprogram og miniklub for børnene.

Der er mulighed for at booke værelser med plads til fire personer. Halvpension er inkluderet, men all inclusive kan tilkøbes.

Se billeder og priser på Hotel H10 Costa Adeje Palace >

 

Hotel Spring Vulcano – Playa de las Americas

Tæt på strand og byliv
På Spring Volcano bor du blot 500 meter fra stranden og centrum af livlige Playa de las Americas. Vælg mellem flere forskellige værelsestyper, der alle har tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og balkon eller terrasse. Hotellet tilbyder faciliteter som spa, fitness og to swimmingpools. Halvpension er inkluderet.

Se billeder og priser på Hotel Spring Vulcano >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*