De bedste familiehoteller på Rhodos 2024

Få en perfekt familieferie på Rhodos

Rhodos går tilsyneladende aldrig af mode. Den græske ferieø tilbyder noget for alle, og de senere år har især børnefamilierne kastet sin kærlighed på øen med de mange solskinstimer.

Det betyder også, at der er skudt en lang række familievenlige resorts op, der som regel har et hav af faciliteter og aktiviteter til både børn og voksne.

Læs meget mere om den græske ø i vores Rhodos guide, og i indlægget Hvor skal du bo på Rhodos? kan du blive klogere på de forskellige byer og strandområder.

Tilbage til de bedste familiehoteller på Rhodos. Det er alle steder, der får gode anmeldelser fra tidligere gæster hos bl.a. de store hotelbookingsider.

Du kan finde flybilletter her, hvis du er på egen hånd, men ønsker du en charterrejse til Rhodos, så kan du finde et stort udvalg af hoteller her – også nogle af nedenstående.

Uanset hvordan du rejser, så husk at tjekke værelsestype, afbestillingsbetingelser og hvad der er inkluderet (f.eks. morgenmad), når du sammenligner hoteller.

 

Princess Andriana Resort & Spa – Kiotari (Lindos)

Stort resort ved stranden
Det enorme Princess Andriana Resort har hele 537 værelser og ligger ved stranden i Kiotari. Det er et sted, hvor de mindste hurtigt finder nye legekammerater i aktivitetsklubben.

Hotellet tilbyder all inclusive og har faciliteter som spa, fitness, børnepool, swimmingpool og 5 restauranter. I kan vælge mellem 11 forskellige værelsestyper (også familieværelser), der alle har bl.a. tv og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Atrium Platinum Luxury Resort & Spa – Ixia

Luksusresort med kæmpe poolområde
Et af de absolut bedste familiehoteller på Rhodos er det store Atrium Platinum, der igen og igen får topanmeldelser. Hotellet ligger ved Ixia umiddelbart syd for Rhodos by, og her kan familien slappe af i pragtfulde omgivelser med det lækre poolområde som centrum.

Atrium Platinum har faciliteter som spa, børnepool, legeplads, gratis børneklub, 2 barer og 5 restauranter. På værelserne finder I tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Rhodes Bay Hotel & Spa – Ixia (tidl. Amathus Beach Hotel)

Godt mellemklassehotel med privat strand
Også Rhodes Bay Hotel & Spa ligger ved Ixia tæt på Rhodos By. Her er der legeplads, gratis børneklub og hele 3 udendørs swimmingpools. Af andre faciliteter kan nævnes spa, fitness, tennis og 2 restauranter.

Rhodes Bay Hotel & Spa har både værelser, suites og bungalows, der alle har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har desuden privat strand, og morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Calypso Beach Hotel – Faliraki

All inclusive hotel på stranden i Faliraki
Det 323 værelser store Calypso Bach Hotel ligger på stranden i Faliraki på Rhodos østkyst. Her er der masser af aktiviteter for hele familien. Børnene har egen klub (gratis) og selvfølgelig legeplads og børnepool.

Til de voksne er der bl.a. spa, tennis, windsurfing og 2 udendørs pools. Calypso Beach Hotel har også 2 barer og 2 restauranter. På værelserne er der tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lindos Imperial – Kiotari (Lindos)

Med gratis vandland
Ingen kommer til at kede sig på dette store familieresort, der ligger ved privat strand på den sydlige del af Rhodos. Her er der gratis vandland, men de mindste har også pool, legeplads og børneklub.

De voksne kan fornøje sig med spa, tennis og motionscenter, men selvfølgelig har hotellet også flere barer og restauranter. Lindos Imperial har bl.a. gode familieværelser med tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Blue Sea Beach Resort – Faliraki

All incluisve resort med masser af faciliteter
På stranden i Faliraki ligger Blue Sea Beach Resort, der har et stort udvalg af aktiviteter for både børn og voksne. Hotellet tilbyder bl.a. spa, tennis, fitness, legeplads, 2 pools, 3 barer, 2 restauranter og gratis børneklub. Vælg mellem standard- eller superiorværelser, der bl.a. har tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Porto Angeli Beach Resort – Stegna

Skønt 5-stjernet resort med all inclusive
Spredt ud over et større område ved Stegna Beach på Rhodos østkyst ligger Porto Angeli Beach Resort, hvor familien kan få en ferie i luksuriøse omgivelser.

Her kan I bl.a. få familieværelser og værelser med privat pool, der har tv, køleskab, pudemenu, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Af faciliteter kan hotellet tilbyde spa, tennis, 2 swimmingpools, gratis børneklub og flere barer og restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mitsis Rodos Village Beach Hotel & Spa – Kiotari (Lindos)

Skønne pools med vandrutsjebaner
Her kan du få værelser med plads til hele familien. Fra superiorværelser til suiter med bl.a. tv, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Naturligvis har Mitsis Rodos Village Beach Hotel en lang række faciliteter som f.eks. spa, tennis, 2 swimmingpools, 5 barer og hele 9 restauranter. Til de mindste er der legeplads, børnepool og gratis børneklub.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Atrium Palace Thalasso Resort & Spa – Lindos

Lækkert familieresort nord for Lindos
På det store Atrium Palace Thalasso Resort & Spa er der lagt op til en skøn familieferie. Hotellet tilbyder flere værelsestyper inklusive villaer med privat pool. Alle værelser suiter og villaer har bl.a. tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Faciliteterne tæller spa, fitness og adskillige barer, restauranter og swimmingpool. De mindste har legeplads, børnepool og miniklub. Atrium Palace Thalasso Resort & Spa ligger ved stranden lige nord for hyggelige Lindos.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*