Her er det varmt i juli

Vi viser dig vej til varmen

Det er højsommer, og det er blevet tid til at se nærmere på, hvor det er varmt i juli. Selvfølgelig er det ligesom i juni  Middelhavet, der trækker med solsikkert vejr, men hvis vi også skal kigge længere ud i verden, så har vejrlab.dk en række bud på, hvor du skal tage hen.

 

Bali – Indonesien

Skønne Bali skal besøges om sommeren. I hvert fald, hvis du vil have solrigt vejr på din rejse. Bali er en af vores favoritøer, og det er der mange grunde til; lavt prisniveau, lækre hoteller, fremragende mad, masser af oplevelser og ikke mindst en yderst gæstfri befolkning. Læs mere i vores miniguide til Bali. I juli kan du forvente temperaturer på 28-30 °C og ca. 12 mm regn.

 

Algarve – Portugal

Algarvekysten i det sydligste Portugal er et klassisk rejsemål for solhungrende europæere. Her finder du et utal af dejlige strande og herlige badebyer, men også en lang række historiske seværdigheder. Og så er der maden – masser af frisk fisk og skaldyr. Læs mere i vores miniguide til Algarve. Forvent ca. 30° C og stort set ingen regn i juli.

 

Nha Trang – Vietnam

Når store dele af Sydøstasien er dækket af regntunge skyer, skinner solen i Nha Trang i Vietnam. Byen har en glimrende strand med barer og klubber, men du er også tæt på fantastiske seværdigheder og Vietnams bedste dykning. I det lille turistkvarter kan du spise lækker og billig mad, mens du møder andre rejsende. Forvent 31-33 °C og ca. 30 mm nedbør.

 

Det græske øhav

Jo jo, vi ved godt at Grækenland har højsæson i juli, men skal du absolut have ferie i denne måned, så prøve at besøge de mere ukendte græske øer. Tag på klassisk øhop til små landsbyer, ensomme strande og ægte græsk gæstfrihed. Prøv øer som Kea, Ithaca og Paxos. I juli ligger temperaturen på 28-30 °C i det græske øhav, og der kommer næsten ingen regn.

 

Rio de Janeiro – Brasilien

Skal det være eksotisk, så kan du tage en tur til Brasilien. Rio de Janeiro er pragtfuldt strandliv for livsnydere med mojitos og smukke mennesker på Ipanema og Copacabana. Rio er også masser af gode restauranter og et natteliv, der er berømt i hele verden. Rio får ca. 50 mm regn i juli og temperaturen ligger på ca. 24 -26 °C.

 

Bordeaux

Mens halvdelen af Europa tager til Sydfrankrig ved Den Franske Riviera, så kunne du i stedet for prøve at tage til Bordeaux. Vejret er generelt mere ustadigt ud til Biscayen, men i juli er det som regel dejlig varmt.

Du skal selvfølgelig drikke god vin, spise lækker mad og besøge herlige småbyer med spændende markeder. Du kan forvente 25-27 °C i juli måned og ca. 50 mm regn.

 

Singapore

Tropiske Singapore får regn året rundt, men mindst i vores sommermåneder. Når du har spist dig mæt i lækker streetfood, slappet af på en beach club på Sentosa Island og besøgt østatens seværdigheder, kan du tage videre til f.eks. Borneo eller det indonesiske øhav, der venter med fantastiske oplevelser. I juli er det fugtigt og 30-32 °C og der falder ca. 150 mm regn.

 

Santa Cruz – Tenerife

Den nordlige del af Tenerife er køligere end sydkysten, men i juli kan du være sikker på godt vejr til at udforske et af kanarieøernes mest oversete områder.

Hovedbyen Santa Cruz er en god blanding af Spanien og Sydamerika med skønne lokale restauranter, caféer og vinbarer. Omegnen byder i øvrigt på pragtfuld natur og gode vandreruter. Læs mere i vores miniguide til Tenerife. I Santa Cruz ligger temperaturen på ca. 25 °C i juli og der falder kun 10 mm regn.

 

Seychellerne

Juli er en god måned at besøge badeparadiset Seychellerne, der ligger i Det Indiske Ocean. Øerne hører ikke til de billigste rejsemål, men her er lækre hoteller og selvfølgelig strande i verdensklasse med krystalklart turkisblåt vand. Seychellerne får ca. 110 mm regn i juli og temperaturen ligger på 27 -29 °C.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*