Spar, sælg ud og rejs

Måskehar du en formue gemt i dit skab

Selvom man har et velbetalt job, så kan det alligevel blive nødvendigt at spare på husholdningsbudgettet for at udleve sine rejsedrømme.

Den engelske kvinde Bridie, der skriver for et modemagasin i London, havde en drøm om at rejse ud i verden med stil. Selvom hun tjener godt, så er også hun blevet nødt til at spare i hverdagen for at kunne bo fem-stjernet.

Faktisk har hun formået at spare 5.000 kroner om måneden ved at gennemgå hendes forbrug. Det er især mad, der har været en betydelig udgift, men lige præcis her er der mange penge at hente, hvis man gerne vil spare op til noget, fortæller hun til Daily Mail.

Rejserne har ændret alt. Mit liv er helt anderledes nu, og jeg kunne ikke tænke mig at leve på en anden måde.
Bridie Wilkins

“Jeg ofrer gerne dyre mærkevare for at rejse. Når man elsker noget som meget, som jeg elsker at rejse, så er valget ikke svært”, siger Bridie, der går efter supermarkedernes egne mærker, som stort set altid er billigere.

Den 23-årige englænder er også begyndt at gå til arbejde i stedet for at tage de offentlige transportmidler.

Og når man ser de steder som Bridie har besøgt, så forstår man udmærket hendes valg. Hoteller som Anantara Uluwatu på Bali, Velassaru Maldives på Maldiverne og Grand Hotel Angiolieri i Sorrento er blandt englænderens favoritter. Lækre steder, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

De næste rejsemål for Bridie bliver København i oktober, Los Angeles i november og Tulum i Mexico til næste år.

Tøm skabet og rejs

Studerende hører bestemt ikke til de rigeste mennesker. De fleste lever af SU og de penge, de kan tjene på et job efter skoletid, men det er ikke en kombination, der giver mulighed for at rejse ud i verden.

Måske var det livet med lektier i massevis og et underbetalt job efter skoletid, der fik engelske Laura Rose til at tænke kreativt. Den 21 årige pige begyndte at sælge ud af hendes gamle tøj på eBay, og det er der penge i. Så mange, at hun hurtigt gik på jagt i venindernes tøjskabe og besøgte loppemarkeder for at finde tøj nok at sælge.

Idéen har ikke kun givet Laura et sjovt studenterjob, men har også givet hende mulighed for at rejse tre gange om året. Det, der startede som lommepenge har nu hivet hende en stabil indkomst, som hun kan leve af.

Siden Laura startede på eBay er hendes forretning udvidet markant. I dag køber hun selv engros og handler også på eBay for at sælge videre med fortjeneste.

Hendes bedste råd er at være ærlig. Byg et godt image op på eBay ved at være troværdig. Send varerne som lovet og skjul ikke eventuelle defekter. Desuden sælger gode billeder bedre end dårlige, og for at trække flere bydere til starter hun som regel på en lav pris. Gode råd, det har bragt Laura på skønne ferier i bl.a. Spanien, Frankrig og Italien.

1 Comment

  1. Det behøver ikke kun at være tøj. Prøv at gå på jagt hos dine forældre, de har med stor sandsynlighed masser af ting du kan sælge. Det er win-win, de kommer af med deres gamle ting og du tjener penge.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*