Charterrejser til Lanzarote – de bedst anmeldte steder

Seks lækre hoteller til din ferie på Lanzarote

charterrejser til Lanzarote

Find de bedste charterrejser til Lanzarote her. Vi har håndplukket seks hoteller, der alle får gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Direkte fly og hotelophold er inkluderet, og du kan nemt tilkøbe transport fra lufthavnen til dit hotel og tilbage igen. Bliv klogere på Lanzarote i vores guide, hvor du bl.a. kan læse om transport, strande, områder, aktiviteter og seværdigheder.

 

Hotel Sandos Papagayo – Playa Blanca

All inclusive i top
Lækkert luksushotel med stort all inclusive-program. Her kan I booke værelser med plads til fem personer. Uanset værelsestype er der tv, elkedel, minibar, pengeskab, gratis wifi og møbleret balkon. Hotellet har faciliteter som børnepool, swimmingpool, jacuzzi og flere barer og restauranter. Der er desuden underholdning og miniklub for børnene.

Se billeder og priser på Hotel Sandos Papagayo >

 

Hotel Iberostar Selection Lanzarote Park – Playa Blanca

Rigtig godt familiehotel
Topvalg til børnefamilien. Her er der masser af sjov i børne- og teenageklubberne, der er superpopulære. Lanzarote Park har noget for alle – bl.a. flere swimmingpools og et loungeområde kun for voksne.

Hotellet tilbyder desuden tennis, squash, wellnessafdeling og flere barer og restauranter. Der er mulighed for værelse med egen pool, og I kan vælge et ophold med morgenmad, halvpension eller all inclusive inkluderet.

Se billeder og priser på Iberostar Selection Lanzarote Park >

 

Sentido Aequora Lanzarote Suites – Puerto del Carmen

Men egen splashpark
Dejligt moderne og centralt beliggende hotel kun 200 meter fra stranden. Sentido Aequora har en lang række faciliteter som f.eks. børnepool, børneklub, splashpark, fitness, tennis og fem swimmingpools, hvoraf en kun er for voksne.

Vælg mellem halvpension eller all inclusive. På værelserne finder I bl.a. tv, minibar, elkedel, gratis wifi og møbleret terrasse.

Se billeder og priser på Sentido Aequora Lanzarote Suites >

 

Hotel Relaxia Olivina – Puerto del Carmen

Bo op til seks personer sammen
Her kan I bo helt op til seks personer på værelset. Det er med andre ord et godt sted til den store familie, der også kan nyde godt af faciliteter som f.eks. børnepool, swimmingpool, volleyball og fitness.

Relaxia Olivina har desuden bar, restaurant og underholding. Tre dage om ugen er der gratis transport til vandlandet Aqualava. All inclusive er inkluderet i prisen.

Se billeder og priser på Relaxia Olivina >

 

Lejligheder Sands Beach Resort – Costa Teguise

Lejligheder med minikøkken
Populært og prisbilligt hotel ved havet i Costa Teguise. Sands Beach Resort er et større hotel med en lang række faciliteter. F.eks. er der hele syv swimmingpools, men også fitness, vandsport, tennis, wellness og miniklub til børnene.

Her er selvfølgelig også bar og restaurant, og på værelserne finder I bl.a. tv, gratis wifi og minikøkken med køleskab, elkedel, kaffemaskine og mikrobølgeovn.

Se billeder og priser på Sands Beach Resort >

 

Lejlighedshotel Relaxia Lanzasur Club – Playa Blanca

Gratis adgang til vandland
Det populære hotel er et hit hos børnene. Udover legerum, miniklub og børnepool, så er der også gratis adgang til Aqualava Vandland, der ligger lige ved siden af. Relaxia Lanzasur har forskellige værelsestyper, og I kan bo helt op til otte personer sammen.

På værelserne er der tv, gratis wifi, møbleret terrasse og minikøkken med bl.a. elkedel, køleskab og mikrobølgeovn. Af andre faciliteter kan nævnes bar, restaurant, fitness, minigolf og selvfølgelig swimmingpool.

Se billeder og priser på Relaxia Lanzasur Club >