Hotte rejsemål i 2017

Inspiration til din næste rejse

Måske er du lige som tusinder af andre danskere i gang med at arrangere det kommende års rejser lige nu. Måske ved du også, hvor du skal hen, men er du stadig i inspirationsfasen, så læs med her. Rejsemagasinet Condé Nast Traveller har netop sat navn på de rejsemål, der bliver hotte i 2017.

1. Californien

Den store amerikanske stat på vestkysten har ikke været hottere end i 1960’erne mener Conde Nast Traveller. Her kan du få solbeskinnede strande, storbystemning og skønne vinoplevelse.

Og så er Californien et helle for trumpfanatikere, der ikke har en chance i den alsidige bohemestat. Arven efter hippieoprøret eksisterer fortsat og giver næring til nye spændende projekter på bl.a. bar- og restaurantområdet.

2. Cambodja

Det sydøstasiatiske land har længe ligget og ventet på det store turistboom. Cambodja har masser af potentiale i form af storslåede monumenter og uberørte paradisøer.

Det store tempelkompleks Angkor Wat (verdens største religiøse bygning) ved Siem Reap er ikke til at komme udenom, og så kan du gå i fodsporene på Robinson Crusoe og boltre dig på de pragtfulde øer som f.eks. Rabbit Island.

3. Paphos, Cypern

Måske bliver 2017 året hvor Paphos på det vestlige Cypern for alvor kommer tilbage på ferielandkortet som det sted, det var engang. I årtier har Paphos været overtaget af pakketuristerne, men i 2017 er byen en af Europas kulturhovedstæder.

Det betyder masser af gallerier, kunstudstillinger og workshops. I omegnen er der skønne strande, og du er ikke langt fra et skønt kuperet landskab, hvor tiden synes at stå stille.

4. Belize

Som Cambodja står også Belize på spring til at få sit helt store gennembrud. Backpackere og eventyrer har for længst fundet vej til det smukke mellemamerikanske land, der har lækre strande og tropeøer i det caribiske hav.

Udover sol og strand, så finder du et fantastisk liv under havoverfladen. Det er oplagt at kombinere din eventyrferie i Belize med at tage et dykkercertifikat i de bedst tænkelige omgivelser.

5. Danmark

Condé Nast Traveller nævner også Danmark som en af 2017 hotteste destinationer. Og det er ikke kun København, der bliver nævnt; tag til Aarhus er rådet.

Her finder du gode strande i omegnen og i selve byen, der er en af Europas kulturhovedstæder i 2017, kan du spise på Michelinrestauranter og lytte til jazz, der ifølge Condé Nast Traveller er det helt store i Aarhus. Og nåh ja, generelt for Danmark, så skal fænomenet hygge selvfølgelig opleves.

Andre steder, der er værd at holde øje med i 2017 er ifølge Condé Nast Traveller Maldiverne, Chile, St. Helena og Canada

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*