The Gold List 2016 – verdens bedste beach clubs

De bedste steder til kølige drinks på stranden

Traditionen tro har Condé Nast Traveler sat navn på de absolut hippeste beach clubs. Find solcremen frem og tag med til bl.a. USA, Kroatien og Uruguay.

1. High Rooftop Lounge, Los Angeles, USA

Ok, det er ikke helt en beach club, men med sand på gulvet kan High Rooftop Lounge ved Venice Beach godt minde lidt om en strandbar. Sig goddag til bronzefarvede mennesker, der sipper hvidvin fra Napa Valley til lyden af blide toner fra top djs. Om dagen er det et pragtfuldt chilloutsted, mens aftenerne på High Rooftop Lounge mere er for partyfolket.

2. Fontelina Beach Club, Capri, Italien

Siden 1949 har Fontelona Beach Club på kærlighedsøen Capri taget imod gæster, der her kan spise og drikke i pragtfulde omgivelser. Selvom både Sophia Loren og Brigitte Bardot har besøgt stedet, så er atmosfæren helt nede på jorden. Du kan spise lækker hummer eller bare nyde en kande hvidvinssangria, mens unge lokale mænd i speedos hopper i havet fra klipperne.

3. Canibal Royal, Playa del Carmen, Mexico

Der er kun få meter til vandkanten fra den tropiskinspirerede bar Canibal Royal i Playa del Carmen. Tag plads i en af de store runde loungesenge og nyd livet mellem palmerne, mens du drikker kolde mexicanske øl. Canibal Royal har også en skøn solterrasse, og du kan spise enkel, men veltilberedt mad.

4. Beach Club One, Maldiverne

Så bliver det dyrt. Beach Club One på One&Only Reethi Rah Resort er en verden af rosé, sushi, chillout og blændende hvidt sand. Her er al den luksus og service du kan forvente af et eksklusivt hotel på Maldiverne.

5. People Bar, Formentera, Spanien

Club Ones totale modsætning. People Bar på Formentera er i princippet bare et træskur og en samling klapborde. Men hvilket sted. Her laver man nogle fremragende mojitos og tunsalaten er af en anden verden.

Du kan også få smoothies og hjemmelavet is, som du kan spise til den smukkeste solnedgang. People Bar er stedet, hvor du bare hænger ud som du er.

6. La Susana, José Ignico, Uruguay

Der er sikkert ikke mange danskere, der kommer forbi Uruguay på deres ferie. Men hvis du gør, så skal du besøge strandbaren La Susana ved hippe José Ignico.

Baren ligger i sanddynerne og giver akkurat så meget privatliv, at både rigmænd og supermodeller kan spise sushi og drikke frugtpunch i fred. Naturligvis til lyden af lounge og downtempo á la Balearene.

8. Mulini Beach Bar, Rovinj, Kroatien

Kysten omkring Middelalderbyen Rovinj er blevet hip, og det har bl.a. skabt Mulini Beach Bar. Her samles livsnydere omkring baren, der serverer gode mango caipirinhas og har en lækker vinliste. Du kan også spise på Mulini, og når solen et gået ned lytte til elektronisk musik i den varme aften.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*