Jordomrejse blev starten på et helt nyt liv

Mark og Tracey forelskede sig i Caribien

Det skulle egentlig have været en jordomrejse, men Mark og Tracey nåede kun til Caribien, som de faldt pladask for.

Det er tre år siden det engelske par forlod hjemlandet for at starte en helt ny tilværelse. Båden var købt, og mens de ventede på, at deres yngste datter skulle blive 18 år forberedte de sig på deres jordomrejse.

Turen gik først til Spanien og Portugal og via De Kanariske Øer kom Mark og Tracey til Caribien. Det var her planen om en jordomrejse blev lagt i graven til fordel for livet under den caribiske sol.

“Vi solgte alt hvad vi ejede hjemme i England. Vores bil, hus og forretning. Ja, og mere til”, fortæller parret til engelske medier. De gik en uvis fremtid i møde, men har ikke et sekund fortrudt deres beslutning. “Det har været de tre bedste år af vores liv”, siger de.

Mark og Tracey arbejdede mange timer hver dag, og de havde længe gået med planer om at komme ud af den onde arbejde-spise-sove spiral. “Vi fortryder nok, at vi ikke sprang ud i det lidt før – vi bor på vores båd og har meget mindre plads end tidligere, men har et pragtfuldt liv”, fortæller parret, der forsøger at komme hjem til England for at besøge familien mindst en gang om året.

“Vi ved ikke helt hvad der skal ske – planen er at der ikke skal være nogen plan”, slutter Mark og Tracey, der ikke vil forlade Caribien, men stadig drømmer om at se noget nyt. Panama og Den Dominikanske Republik kunne meget sandsynligt være næste rejsemål for det engelske par.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*