Fire måneder i Europa kun med håndbagage

Alle kan rejse let, mener Sarah Wilson

De fleste af os har svært ved at vælge hvad vi skal have med på ferien og må ofte gå på kompromis, hvis vi skal holde os under 20 kg.

For Sarah Wilson er det anderledes. Hun besluttede at rejse rundt i Europa i fire måneder kun med håndbagage.

Den australske kvinde er en kendt blogger i sit hjemland og hendes lette oppakning har givet genlyd i medierne Down Under.

“Det er klart, at jeg måtte undvære nogle ting, som jeg plejer at have med, men alt hvad der var nødvendigt for rejsen kunne være i min rygsæk”, fortæller hun til flere britiske medier.

Både Sarah Wilsons følgere på Facebook og Instagram har spurgt til, hvad hun egentlig havde i sin rygsæk. Tanken om at kunne rejse rundt med fly og spare penge på bagagen har betydet, at flere måske fik mulighed for at udleve deres rejsedrømme.

Ifølge Sarah Wilson kan alle pakke en rygsæk på otte kilo – det kræver bare at man tænker sig lidt om. “Jeg tog en del hvidt tøj med, der kunne kombineres med det farvede tøj, der igen kunne kombineres med hinanden”, fortæller hun.

Australieren råder også til at tage det letteste tøj med og presse så meget luft ud af indholdet i rygsækken. Og så lagde hun tøj i blød hver nat, så hun altid havde noget at tage på.

Udover besparelsen ved kun at rejse med håndbagage er der også andre fordele ved at rejse let. “Jeg kunne have min rygsæk med mig alle steder. Jeg lejede en scooter i stedet for en bil – endnu en besparelse”, slutter Sarah Wilson, der bl.a. besøgte England, Skotland, Slovenien og Grækenland på hendes fire måneder lange rejse i Europa.

Du kan læse mere og få gode råd til bagage i indlægget Sådan pakker du rigtigt til rejsen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*