Den rejsende IT-sælger

Tim har flyttet kontoret ud i sin bil

Hvad gør man, hvis man er glad for sit job, men ikke har tid til at træne som topatlet? Man flytter selvfølgelig kontoret tæt på træningsfaciliteterne.

Tim Lutz, der er it-sælger, kommer oprindelig fra det flade New Hampshire i USA, hvor der er langt til de udfordrende mountainbikeruter. Hver fredag efter fyraften hastede han derfor afsted til bjergene, som han vendte hjem fra sent søndag aften.

Tim ville hverken opgive sit job eller sin sport, men blev mere og mere træt af sit stressende liv. “Som så mange andre tænkte jeg, at livet må kunne indrettes anderledes”, fortæller han til pressebureauet Mediadrumworld.

Heldigvis havde Tim selv en løsning på problemet, der dog var noget kontroversielt. Han overbeviste chefen om, at han ville blive en bedre sælger, hvis han kunne arbejde tættere på træningsstederne og på den måde få hverdagen til at hænge sammen.

Jeg gør det jeg kan lide og er i mit rette element – det giver frihed og langt mere energi til at udføre mit arbejde.
Tim Lutz

Resultatet blev, at Tom købte en Nissan varevogn, som han nu har omdannet til et rullende kontor. Udover sove- og køkkenfaciliteter har Tim tre computere, wifi og mulighed for at lave videokonferencer med kunderne.

Han er samtidig tæt på de optimale træningsfaciliteter i Arizona, Colorado, New Mexico og British Columbia, der ligger tusinder af kilometer fra New Hampshire.

Det bedste er dog, at Tim performer væsentlig bedre i hans job. Siden han begyndte i IT-virksomheden har han hvert år præsteret at sælge mere og dermed øge sin løn. “Jeg er væsentlig mere produktiv nu, end jeg var tidligere – det har jeg bevist for min arbejdsgiver”, slutter Tim.

Andre, der kombinerer arbejde og rejseliv er Charlotte og Charlie, der ligesom Kate og Benny, som kører rundt i Europa i en ombygget postbil, har fundet friheden og er hoppet af hamsterhjulet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*