Gennem Europa i en ombygget postbil

Kate og Benny udlever deres drøm

Det startede som en joke, men endte med at blive et bemærkelsesværdigt projekt, der har vendt op og ned på Kate og Benny’s liv.

Parret mødte hinanden, da engelske Kate rejste rundt i Benny’s hjemland Australien, hvor de hurtigt fandt ud af, at de havde samme store interesse: rejser. De snakkede om at opleve Europa sammen, men ingen af dem kunne på det tidspunkt vide, at det skulle blive i en ombygget postbil.

Da Benny, der er videofotograf, var på arbejdsrejse i Europa, tilbragte han og Kate en dag sammen i en camper, og det var der, de begyndte at joke med, at de kunne køre rundt i Europa i stedet for at tage fly, tog og bus.

“Vi surfede på internettet og blev inspireret af de mange mennesker, der gjorde præcis det, vi jokede med”, fortæller Kate til The Sun. Snart blev joken alvor, og nu gik jagten ind på et egnet køretøj. De købte en gammel postbil, som de ombyggede ved hjælp af billige materialer fra eBay.

“Det er simpelthen fantastisk at bo i vores van. Det åbner op for en verden af muligheder, der ikke kan lade sig gøre, hvis man rejser på en anden måde. Især vores ophold i Nordspanien ved de lange ensomme kyster var fantastisk”, siger parret.

Kate og Benny er blevet tvunget til at fravælge en masse ting primært pga. pladsproblemer. Men de savner ikke noget og er vilde med den enkle livsstil. De har mødt mange mennesker på deres tur, der kører i en fuldt udstyret autocamper, som næsten er som et lille hus. “De fleste bliver overraskede over at se vores bil, men de synes det er fedt, at vi gør det i vores alder. Det var det, de selv ønskede de havde gjort”, fortæller Kate og Benny.

Efter at have kørt gennem Spanien to gange og tilbragt en del af 2017 i Portugal og Marokko, er parret nået til Frankrig og Holland. “Vi håber, at besøge Belgien inden vi slutter i England, hvor vi skal nå at spare penge op til vores rejse gennem Sydøstasien, der starter i januar”, slutter Kate og Benny.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*