Skal du også på Babymoon?

Den sidste rejse inden barnet kommer

babymoon

Fænomenet er ikke nyt, men efter en stribe engelske celebrities er taget på ferie under graviditeten er interessen for babymoon eksploderet, fortæller flere medier i Storbritannien. Kendisser som Kate Middleton, Kate Hudson og Coleen Rooney har alle flashet topmaven på stranden, og det har været til stor inspiration for englænderne.

I en undersøgelse fra Daily Mail fremgår det, at knap en tredjedel af engelske par, der venter barn, regner med at tage på babymoon. Og det er i høj grad kendisserne, der afgør, hvor turen går hen. Hele 45 % går i fodsporene på de kendte og 25 % vælger endda samme hotel.

Internettet bugner af sider med fokus på graviditet og forældrerollen, og så godt som alle giver gode råd til din babymoon. Allerførst er det dog vigtigt at konsultere din læge, før du tager afsted.

Det er en god idé at være opmærksom på hospitalsforholdene på destinationen, hvis der skulle komme komplikationer, ligesom det er værd at tjekke, om rejseforsikringen dækker under graviditeten.

I kan selvfølgelig have andre krav til hotel og destination – måske er I til god mad, ønsker et sted med spabehandlinger eller noget helt tredje.

Gode rejsemål til babymoon

Venedig – hvis romantikken skal være i fokus. Lækker mad og tid til hinanden i charmerende Venedig, der ligger en kort flyvetur fra Danmark.

Comporta og Alentejo – smukt og næsten ukendt. Disse to steder udenfor Lissabon giver dig mulighed for en unik babymoon i harmoni med naturen og hinanden. Og så er vejret som oftest lunt selv i vintermånederne

Santorini – pragtfulde Santorini har masser af skønne hoteller, hvor I sammen kan vente på den store begivenhed. Her får I god mad og de mest fantastiske solnedgange.

Mallorcabook en finca, et af øens gamle landsteder, der nu er lavet om til overnatningssted for turister. Her er I både tæt på strande og restauranter og alligevel langt væk fra turisttrængslen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*