Her skal du rejse hen i 2017

Inspiration til din næste rejse

Selvom der stadig er et par måneder tilbage af 2016, så har Lonely Planets rejseeksperter allerede sat navn på de hotteste rejsemål i 2017.

1. Colombia

Ingen tvivl om, at Colombia er en rising star. Det tidligere borgerkrigshærgede land, der mest er kendt som narkorede er åbnet op for alverdens rejsende. Sig goddag til en venlig befolkning og tag på opdagelse i de charmerende byer. Du finder desuden gode strande og smuk natur.

2. Dominica

Ifølge Lonely Planet er de lokale på Dominica af den overbevisning, at den lille ø vil bære den eneste Cristopher Columbus ville kunne genkende, hvis han igen gik i land i Caribien.

Uspoleret og ægte er de to ord man først kommer til at tænke på, når Dominica bliver nævnt. Fraværet af hvide sandstrande har holdt turismen på et moderat niveau, men Lonely Planet forudser stor vækst i turismen på den skønne ø.

3. Nepal

Ikke et typisk solrejsemål, men Nepal er til gengæld stedet, hvor du kan opleve smuk natur og en spændende kultur. Og så er landet et populært stop for backpackere på vej til sydøstasiens strande. Besøg Nepal nu og hjælp befolkningen på højkant igen efter sidste års jordskælv.

4. Bermuda

Nej, Bermuda er ikke caribisk, men du finder lige så skønne strande. Den britiske indflydelse er tydelig og du kommer nemt dertil fra den amerikanske østkyst. I år vil Bermuda være vært for Americas Cup, men er du ikke til kapsejlads er der masser af andre grunde til at besøge øen; god dykning, smuk natur og lækre sandstrande.

5. Oman

Det ofte oversete land på den arabiske halvøs sydøstlige hjørne har i nogle år været stedet for de, der vil have alt det Dubai mangler; autencitet, flot natur og færre turister. Hovedstaden Muscat er et must-see, men måske vil du hellere bo i ørkenen eller ud til de lange øde sandstrande.

6. Myanmar

Med det seneste demokratiske valg er Myanmar på vej mod bedre tider. Det betyder også, at et nyt og spændende land er åbnet op for almindelige rejsende, der her vil få en oplevelse for livet. I Myanmar finder du fantastiske templer, uspoleret natur og som en overraskelse for de fleste har landet faktisk masser af dejlige strande.

7. Etiopien

Måske ikke et sted for den typiske strandturist, men er du til natur, kultur og spændende historie, så er du garanteret en unik oplevelse i det østafrikansk land. Som en bonus har du (stadig) Etiopien for dig selv, og det gælder også landets fine sandstrande.

2 Comments

  1. Columbia kunne være fantastisk. Har tidligere rejst i Sydamerika men mon ik der stadig er lidt farligt?

    • Hej Naja. Jeg har en kollega, der har været der to år i træk og han har kun godt at sige om Columbia.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*