29. november 2021

New York – her vil jeg gerne være nu

Juni 2017

Storbyen sveder. Det er 28° C og solen skinner nådesløst over The Big Apple. De unge beboere i bydelen Murray Hill søger op på 17. etage af hotel Pod 39, hvor stemningen bliver mere og mere løssluppen som ugen skrider frem.

Her på tagbaren i New York kommer vi tæt på de lokale. Hver eftermiddag myldrer det ind med glade mennesker, der flirter og mingler over en mojito eller mexicansk øl. En fyraftensbajer som vi kalder det i Danmark, men som her tydeligvis også indeholder networking og især heftig kærestejagt. Og hvis man som jeg gik og troede at amerikanerne var puritanske, så vil en times tid på tagbaren nok få de fleste til at ændre mening.

Der er ingen tvivl om, at Pod 39 roof top bar er hip. Ikke bare i Murray Hill, men fra hele det centrale Manhattan vælter det ind med gæster. Sammen med mojitos synes knaldrøde strawberry margaritas og kander med white sangria at være det helt store hit blandt newyorkerne. Der er travlt, og bartenderne har svært ved at følge med de tørstige mennesker, der ikke har svært ved at overdøve den stille musik.

Vi skiller os ikke særligt ud fra mængden, men alligevel får vi en del opmærksomhed. Vores sprog er tilsyneladende eksotisk, og sådan bliver vi en del af de lokale på den populære tagbar. Det er ikke kun newyorkerne, der hver dag søger op på 17. etage, det gør vi også. Ikke så meget for at få en drink, men mere for at opleve den pragtfulde stemning i hede New York.

Vi besøgte New York om sommeren, men forår og efterår er også glimrende tidspunkter at rejse til The Big Apple. Det er lidt køligere i vejret og hotelpriserne er billigere end i sommermånederne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*