De bedste barer 2013

ferie på gran canaria

Igen i år har rejsemagasinet, Condé Nast Traveller, spurgt brugerne om de bedste steder i verden i forskellige kategorier. Den såkaldte Gold List over de bedste strandbarer lige nu, bringer os bla. til Ibiza, Indien og Barbados.

Blue Marlin, Playa Jondal, Ibiza

I højsæsonen er dette sted fyldt med jet-settere, der flasher deres guldkort. Men kom bare selv om du falder lidt udenfor den kategori, for på Blue Marlin spilles der dag og nat den dybeste house, præsenteret af kendte dj’s. Blue Marlin har loungesofaer, en god bar og en ikke helt billig restaurant. Ibiza behøver ikke nogen større præsentation, kun få steder i verden finder man så mange klubber, barer og dansesteder i verdenseliten.

Potato Head Beach Club, Seminyak, Bali

La Plancha er måske det hotteste sted på Bali lige nu, men Potato Head har overtaget tronen som den mest hippe beach bar. Her finder du lækker mad, top dj’s og rigtig gode livebands. Alt er perfekt præsenteret, på Potato Head sker der altid noget, og festerne er intet mindre end fantastiske. Seminyak er Balis bedste sted, hvis du er til chillout, god mad og gode fester.

Lone Star, St. James, Barbados

Lone Star hører utvivlsomt til de mere rustikke af listens strandbarer. Men hvad gør det, når man serverer de absolut bedste drinks med caribisk rom, man kan forestille sig. Maden er enkel og i det hele taget er det back to basic på Lone Star, hvis husband hver aften spiller op til fest a la Caribien. A must visit hvis du skulle komme forbi Barbados.

Babylon Beach Bar, Punta es Farallo, Ibiza

Fald ned i de store hvide sækkestole sammen med det unge, men hippe klientel, der nyder solnedgangen, mens de lytter til klassisk Ibizahouse. Babylon Beach Bar er familieeje,t og alle vil gøre sit til, at dit besøg bliver mindeværdigt. Beliggenheden ud til vandet er pragtfuld, maden skøn, og du må absolut prøve en frozen margarita eller en strawberry mojito.

Rocka Beach & Lounge Restaurant, Búzios, Brasilien

Et yderst populært sted, hvor der altid er mange mennesker. Gå ikke glip af de ugentlige fester med gode dj’s, der sørger for underholdningen. Men om dagen er her roligt, du kan slappe af i de store solsenge, hvorfra du har en skøn udsigt over stranden. Rocka er fyldt med skønne brasilianere og glade turister, der nyder den gode stemning. Ingen ved hvordan aftenerne ender på Rocka, men ofte er det til dans under den klare stjernehimmel.

Hula-Hula, Hvar, Kroatien

Denne strandbar er snart en institution på den festlige kroatiske ø, Hvar. Kom forbi til frokost og spis af det fantasifulde tårn, der ligner en opsats til kager. Du kan få kebab, satay og lækre pandekager. Hula-Hula er et sted du kan tilbringe hele dagen. Her er gode cocktails, og når solen er på vej ned, samles det unge internationale klientel for at drikke Borovnica, en lokal blåbærlikør.

La Plage, Ashwem, Goa, Indien

I det populære nordlige Goa ligger La Plage, der er proppet med flashpackere. Stemningen er helt nede på jorden, du kan snuppe en dukkert og gå direkte op i baren for at prøve en af stedets gode cocktails. Den franskinspirerede restaurant bliver betragtet som en af Goas bedste, og her er som regel stuvende fuldt om aftenen. På La Plage er der altid en god atmosfære, turister fra hele Goa kommer hertil for at være hvor det sker.

Le Club 55, Pampelonne, St. Tropez, Frankrig

Club 55 i St. Tropez er stadig toppen af poppen når det gælder om at se og blive set. St. Tropez behøver nok ingen nærmere præsentation, den fashionable badeby på den franske riviera har været hot siden Brigitte Bardot badede topløs her i slutningen af 1960’erne. Le Club 55 er alt, hvad man forbinder med St. Tropez, pomp og pragt, jet-set, rigmænd og kvinder, finansdrenge og unge håbefulde skønheder. Nåh ja, beach clubben har skønne drinks og god mad, hvis du ellers har råd.

Lido Pizza, Salento, Italien

Salento har nogle af de bedste strande i Italien. Længst ude i Gallipoli-bugten, ad temmelig dårlige veje, finder du denne coole bar, der i august er proppet med italienere på ferie. Her er god musik og skønne cocktails, men også lækker lokal mad i form af skinker, solmodne tomater og frisk burrataost, som alle synes at spise. Lido Pizza er smart og chic, de superbrede solsenge indbyder til at blive her hele dagen.

Hotel St. Barths Isle de France, Anse des Flamands, St. Barths

Sammen med Eden Rock er det kendissernes favoritsted, i hvert fald i Caribien. Det lækre luksushotel har en populær beach club, der ofte er pakket med celebrities som Beyoncé, Madonna og millardæren Roman Abramovich med følge. De første cocktails bliver indtaget før middag, og for mange af rigmændene går det meste af eftermiddagen med at flashe deres seneste erobring, der naturligvis har de perfekte mål, og er iført den sidste nye bikinimodel fra Hermés. Det siger sig selv, at priserne her er skyhøje, det er bestemt ikke et sted for hvemsomhelst, måske får du slet ikke lov at komme ind!

Hostellerie Provençale, Port-Cros, Hyéres, Frankrig

Og så til noget helt andet som man siger. På en af de små og næsten uberørte øer, der hører til Iles d’ Hyéres, ligger denne Old School beach bar, der er det tætteste du kommer på ægte barfodsliv i Sydfrankrig. Bag disken i det lille skur laver man de bedste mojitos udenfor Cuba. Du kan boltre dig i sandet eller bade i det krystalklare vand. Som en bonus er der ikke et eneste hus så langt øjet rækker.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*