Danmark – Her vil jeg gerne være nu

Juli 2017

Så er det jo godt, at jeg ikke er taget udenlands denne sommer. Endnu. Men først vil jeg nyde vores eget lille smørhul, der er så pragtfuldt i sommermånederne. Ok,vejret er måske ikke så fantastisk, men skal vi ikke bare håbe at det kommer. Det skal det.

For så skal jeg slappe af på stranden. Hygge mig på en af de mange caféer og lave lækker mad på grillen med vennerne. De lange lyse aftener er noget særligt, og faktisk er det kun rigtig mørkt i et par timer før fuglene begynder at pippe og naboens hane galer som tegn på, at det snart er morgen igen.

Uanset hvor du befinder dig i Danmark om sommeren, så vil du blive ramt at en stemning af glæde og optimisme. Folk er bare mere åbne, og det er en stemning jeg kan genkende fra mine rejser.

Selvom jeg stort set altid rejser udenlands, så har jeg da en række steder i Danmark, som jeg håber på at opleve. Bornholm. “Argh, har du ikke været på Bornholm?”, spørger folk måbende og det bliver ikke bedre, da jeg fortæller dem, at jeg heller ikke har besøgt Skagen.

Jeg drømmer også om et øhop i det sydfynske øhav. Det kunne da være hyggeligt, men så skal vejret bare være godt. Eller hvad med en tur ned ad den jyske vestkyst? Der har jeg trods alt været en hel del gange, og det er bestemt et stykke Danmark, jeg husker tilbage på med glæde.

Jo, vores dejlige land er fantastisk om sommeren. Nu venter vi bare på det gode vejr. Det skal komme. Det skal!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*