Sol, strand og fest

Så er der partyyy

Hvis det at holde ferie for dig betyder sol, fest og farver, så kommer her en række forslag til, hvor turen kunne gå hen. Beach parties på verdens mange hotte feriesteder er ikke sjældne – fra de berygtede fester på Ibiza til sambadansende glade mennesker på stranden ved Rio.

Disse to steder er nok også toppen af poppen – ikke alle rejsemål kan levere varen, men vi garanterer, at nedenstående beach parties, barer og klubber tilbyder alt hvad man kan drømme om af natteliv. Dertil kommer dejligt varmt vejr og fantastiske strande.

1. Boracay – Filippinerne

Med en af Sydøstasiens smukkeste strande er Boracay et af tidens hotte steder. Her oser det af sensualitet og rolige rytmer, og i modsætning til mange ferieøer, så er Boracay relativ uberørt.

Men det gør bare den skønne filippinske tropeø endnu mere tiltrækkende. White Beach har en stribe reggaebarer med tydelig hippiestemning, hertil kommer lounge- og cocktailbarer spredt ud over stranden.

Forvent en chillet atmosfære, som ikke findes magen til. Diskoteket Cocomangas er partyfolkets centrum, om natten gynger dansegulvet, og store mængder af energi slippes løs på den ellers fredelige ø.

2. Ibiza – Spanien

Ibiza er den europæiske hovedstad for sommerfester og smukke mennesker. Øen har en årelang historie som det mest funky og hippe sted i verden. Festglade unge fra hele kloden valfarter til Ibiza i højsæsonen, og det kan af og til være svært at se, at man er på en spansk ø, selv de ansatte på barer og diskoteker kommer udefra.

På trods af den manglende lokale atmosfære er Ibiza stadig en dejlig ø med turkisblå bugter, gode strande og en afslappet stemning. San Antonio er stedet at slå sig ned, hvis man vil være tæt på det hele, gaderne er fulde af liv, og prøv det berømte skumparty på Amnesia eller lyt til tidens rytmer på Café del Mar.

3. Zanzibar – Tanzania

Hvad der tidligere var kendt som krydderiøen er for de fleste turister et pragtfuldt sted fyldt med uspoleret skønhed og vidunderlige strande. Det er i højsæsonen, at Zanzibar åbner op for barer og fester.

Øen kan være vildere end man skulle tro, besøg f.eks. Kendwa Rocks på den nordlige del af Zanzibar, hvor der afholdes full moon parties, der inkluderer barbequbuffet og masser af underholdning. Stedet er basic og hippieagtigt, nyd den internationale musik i en hængekøje eller dans natten lang på stranden.

4. Koh Phangan – Thailand

Den lækre strand, Hat Rin, på den allersydligste del af koh Phangan, er hjem for verdens største og mest berømte full moon party. Turister strømmer til øen for at opleve den unikke stemning og de billige drinks, ofte serveret i en spand med sugerør. Der spilles forskellig musik i de mange barer, og her er noget for alle.

Du kan feste natten lang i højsæsonen sammen med 20.000 andre glade mennesker, og du kan opleve jonglører og ildshows som en del af underholdningen. Men pas på lommetyve og folk, der sælger stoffer. Vil du med, så bestil overnatning i god tid!

5. Rio – Brasilien

Hvor ellers kan man finde så mange mennesker i minimalt badetøj samlet på ét sted? Atmosfæren er unik, fra sambaklubber over cocktailbarer til megadiskoteker.

Langs hele kysten er der proppet med gode steder, og der er helt sikkert også noget for dig. Rio de Janeiro har nogle af verdens mest berømte strande som Ipanema og Copacabana, der bare indbyder til beach parties. Nytårsaften på Copacabana er en af klodens største fester og en af de vigtigste begivenheder i Rio.

6. Surfers Paradise – Australien

Navnet siger næsten det hele – Surfer’s Paradise er australiernes stolthed og legeplads, ikke mindst for en nation, der holder af store bølger, solskin og trendy fester. Udover at ride på bølgerne om dagen, så elsker de solbrune strandløver og badenymfer at trave op og ned ad Orchid Avenue, der er det absolutte centrum i feriebyen.

Moderne steder som The Bedroom og Sin City tiltrækker de modebevidste klubbere, der vil feste med stil. Tilmelder du dig “The Wicked Club Crawl”, en rundtur der bringer dig til byens barer og diskoteker, er du sikker på at have besøgt de hotteste steder i Surfers Paradise.

7. Tel Aviv – Israel

Det er nok en overraskelse for de fleste, at den israelske kystby både byder på gode strande og et alsidigt natteliv. Tel Aviv er landets rigeste by og sammenlignes ofte med Miami når det gælder fashionable klubber, fornemme restauranter og stilfulde indbyggere.

Fra havnen til Old Jaffa pumper musikken gennem natten i byen, der aldrig sover. TLV er en af de største og bedste danseklubber ved havnen, mens Café Barzilay kan tilbyde god atmosfære og spændede underholdning.

8. Miami – USA

Selvfølgelig skal vi ikke glemme den ypperste af feststrandene, South Beach i Miami. Ikke nok med at du kan spotte de rige og berømte som J.Lo og Ricky Martin, så valfarter de unge studerende til området når de skal fejre spring break. Det giver en løssluppen stemning, alle slår sig løs, og man har fornemmelsen af, at alt kan ske.

Forvent at se smukke piger boltre sig i solen og hårdtpumpede fyre varte dem op. South Beach kan være dyrt, men med glamourøse steder som Nikki BeachDelano og Mansion vil du ikke fortryde, at du tog hertil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*